banner
 • Daktentfestival Nederland

  Daktentfestival Nederland

  De daktent is een blijvertje. “Het is geen tijdelijke Corona-impuls, maar de populariteit van de daktent is blijvend.” Dat zegt Ivar van der Leij, organisator van het Daktentfestival Nederland.

  LEES MEER
 • 24 & 25 september 2022: 4WD Festival

  24 & 25 september 2022: 4WD Festival

  Het 4WD Festival is een festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

  LEES MEER
 • De ultieme off-road mini trailer

  De ultieme off-road mini trailer

  Aangezien ze bij Adventourist.eu zelf houden van een stevig avontuur, hebben ze over de jaren heen ervaring opgebouwd en steeds gezocht naar de ultieme reisgenoot voor achter de wagen. Ze zochten een ideale combinatie tussen comfort en duurzaamheid. Hieruit is de Migrator ontstaan.

  LEES MEER
 • Kamperen is leuk!

  Kamperen is leuk!

  Als je met 4WD Travel op een kampeerreis meegaat, dan beleef je off-roaden op de ultieme manier! Want wat is er leuker, dan op de dag lekker met je voeten en wielen in de klei (of zand, of bospad) te ploeteren en ‘s avonds overheerlijk bij het kampvuur te zitten borrelen met gelijkgestemden?

  LEES MEER
 • Campventure!

  Campventure!

  Wij hebben ons hele leven al gekampeerd. Van zomervakantie in Noorwegen tot wintersport in Italie. Kamperen zit in ons bloed, onze ouders namen ons altijd mee naar Zwitserland, Oostenrijk en Italie. Heerlijk. De vakanties werden steeds luxer, eigenlijk nam je bijna je hele huis mee op pad. Alle comfort bij de hand. Het was altijd een feest.

  LEES MEER
 • Campwerk Nederland

  Campwerk Nederland

  CAMPWERK heeft in zijn vestiging in Tynaarlo de grootste collectie daktenten van Noord-Nederland staan, met alle modellen van iKamper en CAMPWERK.

  LEES MEER
 • Cursus terreinrijden met 4WD Travel

  Cursus terreinrijden met 4WD Travel

  Wil je ook eens meemaken wat jouw 4 wiel aangedreven auto kan? En wil je jouw eigen off-road kwaliteiten testen? Doe dan mee aan één van de 4WDTravel.nl cursussen!

  LEES MEER
 • Daktent Experience Center

  Daktent Experience Center

  Vanuit midden Nederland (direct aan de kruising A1/A27) toont DAKTENT.NL alle modellen daktenten en accessoires van alle gerenommeerde merken.

  LEES MEER
 • Off-the-grid in 2,5 m3

  Off-the-grid in 2,5 m3

  Wie wil dat nou niet, na een avontuurlijke dag off-road rijden, dé perfecte kampeerplek tegenkomen en dan gewoon je bivak opzetten. Die vrijheid, die geeft het ultieme outdoor gevoel. Vrijheid, maar tegelijk ook het gemak van een warme douche en de luxe van een koud biertje en een stevige maaltijd. Maar hoe krijg je in een compacte kampeertrailer van ongeveer 2,5 m3 voldoende voorzieningen om op deze manier een aantal dagen off-the-grid te kamperen?

  LEES MEER
 • Saris Adventure Vehicles

  Saris Adventure Vehicles

  Bij bouw, ombouw of verbouw voor 4×4/4WD reizen, expeditie en offroad gaan we als altijd eerst kijken naar de wensen van nu en in de toekomst. Heb je bijvoorbeeld het plan om eerst een veerpakket en daktent te monteren, en over een half jaar een grotere brandstoftank en achterbumper? Dan houden we daar nu al rekening mee met de keuze van de juiste vering en schokdempers. Want dat hangt allemaal samen met elkaar. Na beoordeling van het voertuig werken wij meestal van onder naar boven.

  LEES MEER
 • 4×4 Sint Annaland = startpunt voor je off-road/kampeervakantie

  4×4 Sint Annaland = startpunt voor je off-road/kampeervakantie

  Met andere woorden, als je voornemens bent om met je 4×4 een off-road avontuur aan te gaan, dan ben je in Sint Annaland bij het juiste adres.

  LEES MEER
 • X-Line offroad trailer

  X-Line offroad trailer

  De X-Line is dé camper trailer om buiten de gebaande paden te reizen. Avontuur, spannende en uitdagende ritten, genieten van de vrije natuur, kamperen en toch comfortabel reizen. Met de X-Line Off-road campertrailer ben je klaar om naar je droombestemming af te reizen en te genieten. Of je nu alleen reist, of met je gezin, deze trailer biedt vele mogelijkheden.

  LEES MEER
 • COMING SOON: Outback komt met revolutie op de campermarkt

  COMING SOON: Outback komt met revolutie op de campermarkt

  Jesper Hofland (22 jaar) uit Hoorn heeft al zijn hele leven een grote passie voor alles dat met auto’s te maken heeft. ‘Jarenlang heb ik op nationaal en internationaal niveau geracet.

  LEES MEER
 • Offroadcaravans.eu en Offroadcampertrailers.eu

  Offroadcaravans.eu en Offroadcampertrailers.eu

  Bovengenoemde is je leverancier voor avontuurlijke kampeermiddelen! De stevige en ruime Gibson modellen geven je jarenlang kampeerplezier op de plek die jou aanspreekt.

  LEES MEER
 • Daktent en/of off-road trailer, het kan allebei!

  Daktent en/of off-road trailer, het kan allebei!

  Als je met een Conqueror Off-Road Trailer je off-road avontuur beleeft, ben je verzekerd van een betrouwbare trailer.

  LEES MEER
 • Let’s go ‘Aniewhere’!

  Let’s go ‘Aniewhere’!

  Je zal nu wel denken, die gasten van Dare to be Different kunnen niet eens anywhere goed spellen, maar niets is minder waar. Ze hebben afgelopen december namelijk hun nieuwste hybride daktent gelanceerd, genaamd de ‘Aniewhere’.

  LEES MEER