Het juiste adres om jezelf volledig onder te dompelen in de belevenis van alles dat met off-roaden, kamperen en vakantie vieren te maken heeft. Alles dat je kunt bedenken bij het voorbereiden van je 4WD voor een off-road vakantie, is hier aanwezig. Het grote en uitgebreide assortiment in combinatie met de aanwezige kennis van Pascal en zijn team geeft duidelijkheid, biedt service en vertrouwen en dat is meer dan prettig op het moment dat je in de showroom staat. 

Van een simpel wielmoertje, tot een daktent en complete buitenkeuken, je kunt het bewonderen en aanschaffen bij 4×4 Sint Annaland. Zoek je een koelkast, nou de keuze is reuze! Zoek je een lier, of lierbumper, welnu de merken en mogelijkheden staan voor je klaar. Zoek je een jerrycan, of sleeplint, of buitendouche, nu ja in de showroom kun je kiezen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, deze 4×4-specialist heeft het allemaal. Het assortiment is ontiegelijk breed en we verzekeren je ervan dat je als je hier bent langs geweest, dat je alles hebt kunnen aanschaffen, dat nodig is om op reis te gaan. 

Een zeer belangrijk onderdeel van de kwaliteit die het bedrijf te bieden heeft, is de kennis, ervaring en service die Pascal en zijn team bezitten. Veel producten zijn zelf getest, waardoor uit praktijkervaring kan worden uiteengezet welke voor- en/of nadelen een bepaald product biedt. Het overleg met de klant is belangrijk, want je wil ergens in ‘the middle of nowhere’ niet ontevreden over het opzetten van je luifel zijn. Je wilt van tevoren weten welke het best bij jou past. Vanwege deze reden is de grote showroom in Sint Annaland opgezet. Zodat je zelf kunt bepalen welk product het best is. Het te besteden budget is erg belangrijk, vandaar dat 4×4 Sint Annaland voor zo’n beetje ieder budget wel wat te bieden heeft. 

We raden je dan ook aan een ritje naar Sint Annaland te maken. Want wil je de meest volledige indruk van wat verkrijgbaar is op het gebied van outdoor/off-road/kampeer vakantie accessoires, dan ben je bij 4×4 Sint Annaland aan het juiste adres. Ze maken tijd voor je vrij en bieden deskundig advies. 

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.