Als je met een Conqueror Off-Road Trailer je off-road avontuur beleeft, ben je verzekerd van een betrouwbare trailer. Deze Zuid-Afrikaanse trailer is sterk, duurzaam, vervaardigd van de beste kwaliteit materialen en wordt al geruime tijd gemaakt en in de praktijk getest. Een kwaliteitsproduct dus, waarbij je bij Urban Escape Vehicles Europe in Achterveld een kijkje kunt nemen naar de verschillende modellen en uitvoeringen, die daar tentoongesteld staan.

Verder is het bedrijf dealer van Tentco daktenten, eveneens afkomstig uit Zuid-Afrika en sinds 1992 op de markt. De tenten zijn vervaardigd van canvas en voorradig in diverse maten. Mocht je nu geen daktent zoeken, dan kan Tentco hier eveneens in voorzien, alsmede voor zo’n beetje alle accessoires, die je hierbij kunt bedenken.

Kortom, ben je van plan met je 4WD een bijzondere off-road reis te maken en ben je hiervoor op zoek naar overnachtingsmogelijkheden, kom dan langs in Achterveld, UEVE BV, De Fliert 9, Achterveld, T. +31(0)6-53327955, E. info@conqueror4x4europe.com, I. www.conqueror4x4europe.com

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.