Breng jouw kampeerervaring naar een hoger niveau met de Sitta van Dare to be Different Outdoor. Deze is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een comfortabel onderkomen tijdens je avontuurlijke reizen.

Deze hoogwaardige daktent is ontworpen met de natuur als startpunt. Gemaakt van duurzaam TenCate Ka10 tentdoek met een lichtgewicht constructie, waardoor de daktent gemakkelijk te monteren is en op iedere auto past. Het tentdoek is waterdicht, ademend en bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat je altijd comfortabel en droog blijft.

Met zijn ruime interieur en comfortabele matras biedt de Sitta daktent voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De ramen en deuren hebben muggengaas en kunnen volledig worden afgesloten voor extra privacy. Het ventilatiesysteem zorgt voor een goede luchtcirculatie, zodat je in de daktent altijd frisse lucht hebt.

Al met al is de Dare to be Different Sitta daktent een geweldige investering voor iedereen, die tijdens hun avontuurlijke reizen op zoek is naar een comfortabele en gemakkelijke manier om te kamperen. Met zijn duurzame constructie, slimme ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze daktent je alles dat je nodig hebt om van het buitenleven te kunnen genieten. Info: www.dtbdoutdoor.eu

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.