De daktentrailer, EXPEDITION 1100, is een sterke, stoere daktentrailer, die is gemaakt om de daktentkampeerders gemak en comfort te bieden. Je auto blijft beschikbaar voor andere leuke dingen, terwijl je daktent snel op te zetten is en stabiel op de trailer staat. Ook heb je met een EXPEDITION
1100 veel ruimte beschikbaar voor je bagage. Bijkomend voordeel van de EXPEDITION 1100 is, dat je je kampeeruitrusting gewoon permanent in de trailer kunt opbergen.

De EXPLORER 1300 is een kampeertrailer, gebaseerd op het concept van de squaredropptrailer, en heeft een comfortabele slaapplaats voor twee volwassen personen. De EXPLORER 1300 is compact en licht. Met een pakket beschikbare opties kun je de EXPLORER 1300 of de EXPEDITION 1100 helemaal naar je eigen wensen aanpassen.   

Onze missie

Avontuurlijke reizigers een basis comfort bieden en een optimale beleving van het outdoor gevoel is onze missie. Samen met onze gekwalificeerde partners een ambachtelijk Nederlands product maken met een zo klein mogelijke footprint. Elke Tracking Trailer is door ons zelf ontwikkeld en wordt in onze eigen productiehal met de hand gebouwd.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op hun website: www.trackingtrailer.nl. 

Ze zijn ook te volgen op Facebook en Instagram. Tracking Trailer, GO FREE.

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.