Adverteren

4WD Magazine heeft met zijn vele merkextensies diverse mogelijkheden voor adverteerders. Adverteren kan zowel in ons magazine, als op de site, in onze nieuwsbrief en/of op onze social media kanalen.

4WD Magazine

Het profiel van 4WD Magazine is voor adverteerders zeer aantrekkelijk: actief, jong van geest en met een relatief hoog inkomen. De lezers zijn allemaal zeer geïnteresseerd in 4×4 aangedreven auto’s. Dit verklaart direct, waarom er een grote belangstelling is voor nieuwe en gebruikte auto’s en speciale accessoires. Een groot deel van de lezers verdiept zich eerst in het blad, alvorens een product te kopen. De meeste lezers hebben daarom graag uitleg over de aangeboden producten.

Meer informatie en/of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Sales: Sander van Zijl

E-mail: svzijl@4wdmagazine.nl | 
Telefoon: +31(0)6-20396749

Onze special(s)

In 2022 hebben we met 4WD Magazine een aantal ‘special’ in de planning staan. Specials bieden een uitgelezen kans om uw naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten en om nieuwe doelgroepen te bereiken. Daarnaast creëert een ‘Special’ betrokkenheid bij uw doelgroep en kunt u acties kenbaar maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitgave 5-2022: Off-Road/Kampeer Daktent en Outdoor special: 4WD Magazine biedt in uitgave 05-2022 een ‘Special’ aan voor optimale aandacht: verschillende reisverhalen en tevens tekst en beeldmateriaal van de aanbiedende bedrijven in Nederland en België en dus ook graag van jouw bedrijf!

Net als voorgaande jaren transformeren we uitgave 5-2022 naar een heuse ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’. Hieromheen willen we net als voorgaande jaren een toffe special maken met de aanbieders op de markt. Deze speciale uitgave ligt vanaf 19 april a.s. in de schappen. Ruim voordat de zomer officieel begint en men er weer op uit trekt!

Voorbeeld Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor ‘Special’ 2021 in 4WD Magazine:  https://issuu.com/4wdmagazine/docs/issuu-onlineversie

Uitgave 6-2022: Pick-Up special: Een pick-up is een carrosserie-uitvoering van een (van oorsprong) bestelwagen, waarbij de wagen bestaat uit een passagiers- en bestuurdersgedeelte met daarachter een open laadbak (bron: Wikipedia). 

Dat ter inleiding van de Pick-Up special. De reden dat we een pick-up special gaan ontwikkelen, is omdat de pick-up markt de laatste jaren enorm is gegroeid. Steeds meer merken kiezen ook voor een 4×4 met laadbak. Niet in de laatste plaats omdat het een praktisch voertuig is, en pick-ups zijn de laatste jaren steeds luxer/comfortabeler geworden. Het beste van twee werelden dus! 

Voorbeeld Pick-Up special 2021 in 4WD Magazine: https://issuu.com/4wdmagazine/docs/4wd_nr_6_2021

Uitgave 9-2022: 4WD Festival special: Het 4WD Festival is een festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Uitgave1-2023: Dikke kersteditie met 4WD Kalenderposter: Luid het nieuwe jaar fraai in met de grote 4WD Kalenderposter. Deze zullen we in veelvoud laten drukken. Dat wil zeggen dat de boodschap met bedrijfslogo bij mega veel 4×4 liefhebbers onder de aandacht zal worden gebracht. Het voordeel van een kalender poster is dat het niet alleen een goed overzicht geeft over een periode, maar dat het ook fraai staat in een bepaalde ruimte.

Volop groeikansen met 4WD. Wij gaan vol goede moed het nieuwe jaar in, met een aantal toffe specials:

12 Provincies Special | 4WD Festival/Magazine Jaarkalender | Special 4×4 Vakantiebeurs | Pick-Up Special | Daktenten/Kampeer Special | 4WD Festival | 4WD Travel Experience 2022 | Polaris Camp | US Cardealer.nl Event | 4WD Travel Special | Reizen Special (alles op gebied van reisweetjes)