Begin maart lanceerde Alpino officieel zijn nieuwe kampeercollectie. Op het Alpino hoofdkantoor in het hart van de Vlaamse Ardennen kwamen partners, collega’s en kampeerliefhebbers samen om tijdens hét Alpino Launch Event de volledige collectie te ontdekken.

Met meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van tenten, is Alpino helemaal klaar om kampeerliefhebbers over de hele wereld (opnieuw) te verbazen met de comeback van hun legendarische katoenen kampeertenten. Geen gewone comeback, wel een geweldige herrijzenis van de Alpinotenten, die vorige eeuw de wereld rondreisden: van de snikhete Sahara tot aan de hoogste toppen van het Andesgebergte. Dit keer met een nieuwe aanpak: Alpino koos er doelbewust voor om geen lichtgewicht tent op de markt te brengen, maar in plaats daarvan een duurzame kampeertent te ontwikkelen met zwaardere en robuustere materialen, die je jarenlang kunt gebruiken en waar je generaties lang van kan genieten.

De collectie omvat vier 100% katoenen kampeertenten in vier levendige kleuren. Geüpdatet, verfijnd en verbeterd, terwijl hun geliefde retro-look werd behouden. Of je nu solo op avontuur gaat, of juist graag met vrienden en familie kampeert, de Everest, Hoggar, Kangourou en Nadette tenten bieden alles, wat je nodig hebt voor een onvergetelijke kampeerervaring.

Info: www.alpino.be

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.