De Aniewhere is een 100% Nederlands product en ideaal voor de actieve avonturier, die net wat meer luxe wil en op zoek is naar meer opbergruimte. Deze daktent biedt de ideale oplossing. De Aniewhere is niet alleen een comfortabele daktent, het is ook een bagagerek en -box. Zo kan je alles meenemen, wat je bij jouw volgende reis nodig hebt. Wil je een paar tassen met reservekleding meenemen? Geen enkel probleem, gooi de tas gewoon in de Aniewhere! Scheelt weer ruimte in de kofferbak. Trek de koorden achter goed aan en de tent fungeert als een bagagebox. 

Ga je toch liever op racefiets, mountainbike, of surftrip met vrienden, ook dat is mogelijk! Het basisframe is namelijk voorzien van twee dwarsliggers, die het mogelijk maken om de mountainbikes mee te nemen, of je surfboard en spullen. Ook is het mogelijk om ski’s, of snowboard mee te nemen voor degenen die de kou trotseren. 

Bij het ontwikkelen van de Aniewhere is rekening gehouden met de hoofdruimte. Vaak hebben hardcovers te weinig ruimte en kan je maar op één manier in de tent liggen en dat is niet altijd ideaal. Het frame van de Aniewhere is zo gebogen, dat er bij het uitklappen meer ruimte ontstaat, waardoor jij zonder problemen zelf bepaalt, hoe je kan slapen. 

De Aniewhere is gemaakt van duurzaam materiaal met bijkomend voordeel: de tent heeft geen beschermhoes nodig. Opzetten is nu nog eenvoudiger, even de twee spanbanden achter losmaken, een klein zetje geven tegen de tent en hij klapt door de gasveren vanzelf open. 

De Aniewhere is voor dit jaar een limited edition, wil jij de daktent pre-orderen? Neem dan contact op met Dare to be Different via Info@dtbdoutdoor.eu

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.