banner

Uitgave 4WD 7 – 2022

(fysiek blad)

€ 4,50

*Klik op deze link

Uitgave 4WD 7/8 – 2022

(digitaal)

€ 3,75

*Klik op deze link

Uitgave 4WD 07/08 – 2022

(digitaal & fysiek)

€ 7,95

*Klik op deze link

 • TURBO LINER, de ultieme laadruimte bescherming

  TURBO LINER, de ultieme laadruimte bescherming

  Alexander Stolk is de grondlegger en tevens eigenaar van Kunststof Coatings Nederland in Zevenhuizen. Met inmiddels 20 jaar ervaring met het verwerken en ontwikkelen van gespoten kunststof coating systemen beschikt het bedrijf over ruim 1.200 m2 bedrijfsruimte.

  LEES MEER
 • Outback: voel de ultieme vrijheid

  Outback: voel de ultieme vrijheid

  ‘Aangenaam, wij zijn Outback. Wil je er heerlijk op uit en met je familie of vrienden de natuur in. Ben jij daarbij op zoek naar een buitenbeleving en zoek je avontuur om ook off-road te gaan? Wil jij back to basic kamperen, maar wel met de nodige luxe?

  LEES MEER
 • Saris 4×4 is all-round 4WD-specialist

  Saris 4×4 is all-round 4WD-specialist

  Sinds 2019 is Saris 4×4 in de kundige en betrouwbare handen van Robbert en zijn partner Suzan. Ze waren allebei samen al ruim 20 jaar bij Saris4x4 actief, toen Hans Saris aangaf ermee te willen stoppen, hebben ze hun kans gegrepen.

  LEES MEER
 • Een Daihatsu Rocky pick-up en een bezoekje aan Rockyman.nl

  Een Daihatsu Rocky pick-up en een bezoekje aan Rockyman.nl

  De Daihatsu Rocky stamt uit een vervlogen tijd in de 4×4 wereld. Een tijd waarin zo’n beetje alle merken 4×4 modellen begonnen te produceren en introduceren.

  LEES MEER
 • Black Sheep Innovations & Saris Adventure Vehicles werken nauw samen

  Black Sheep Innovations & Saris Adventure Vehicles werken nauw samen

  Het Zwitserse Black Sheep Innovations bouwt de meest vernuftige accessoires in en aan 4×4’s en dan met name voor pick-ups. Wat te denken van een minibar die uitschuifbaar is, of een complete inbouwkeuken met alles erop en eraan, die handig verpakt is in je pick-up. Wil je een geïntegreerde daktent voorzien van alle gemakken, dan bedenkt deze specialist het voor je. Jip Saris van Saris Adventure Vehicles onderhoudt een meer dan zakelijke band met de mannen van Black Sheep. Thomas Grutter, de eigenaar van het Zwitserse bedrijf, is een persoonlijke vriend van Jip.

  LEES MEER
 • SsangYong Grand Musso 2.2 E-XDI 6AT Sapphire

  SsangYong Grand Musso 2.2 E-XDI 6AT Sapphire

  De brochure van de modellenlijn van SsangYong begint als volgt: ‘SsangYong is anders, dat weten we’. Deze zin klopt als een bus, want SsangYong maakt simpelweg andere 4×4’s dan andere fabrikanten.

  LEES MEER
 • PARK & POP IT werkt samen met Palomino RV uit de VS

  PARK & POP IT werkt samen met Palomino RV uit de VS

  Afgelopen jaar is het bedrijf PARK & POP IT in Haarlem gestart met de verkoop van Rogue Truck Campers. Op 25 en 26 september jongstleden tijdens het 4WD Festival in Oss presenteerde het bedrijf een primeur met deze nieuwe hefdak pop up campers.

  LEES MEER
 • 4WD Specialist levert kwaliteit

  4WD Specialist levert kwaliteit

  4WD Specialist uit Zeeland (gelegen in Noord-Brabant) is, na ruim 5 jaar gewerkt te hebben vanuit Toyota Oostendorp Cuijk, uitgegroeid tot een landelijke 4×4 specialist van betekenis. In 2021 was de tijp rijp om de 4×4 afdeling van de Toyota dealer te verzelfstandigen en om verder te gaan onder de naam 4WD Specialist.

  LEES MEER
 • Rij-indruk: GMC SIERRA AT4 1500 6.2L V8

  Rij-indruk: GMC SIERRA AT4 1500 6.2L V8

  Een sierlijke en stijlvolle verandering heeft de Sierra voor het bouwjaar 2022 ondergaan. De toch al elegante pick-up van GMC heeft zowel aan de buitenzijde, als binnenin een upgrade gekregen. Daar waar je aan de buitenkant echt goed moet te kijken, zijn visueel gezien de grootste veranderingen aan de binnenzijde uitgevoerd. Een werkpaard, maar dan wel een volbloed Amazone, durven we de GMC Sierra wel te noemen.

  LEES MEER
 • ISUZU D-MAX 1.9 DOUBLE CAB V-CROSS

  ISUZU D-MAX 1.9 DOUBLE CAB V-CROSS

  In Zaltbommel stond bij Isuzu-dealer Autobedrijf Van Tilborg voor ons onlangs een bijzondere Isuzu D-Max dubbelcabine klaar om een testrit mee te maken. Een bijzondere versie, want het was de eerste D-Max in Nederland, die op grijs kenteken staat en geschikt is voor vijf inzittenden. Zonder schot en met achterbank!

  LEES MEER
 • Carmar is gespecialiseerd in Amerikaanse pick-up

  Carmar is gespecialiseerd in Amerikaanse pick-up

  Bij Carmar ben je precies aan het juiste adres als het gaat om pick-ups: specifiek voor Amerikaanse pick-ups. Door de jaren heen hebben ze voor duizenden pick-ups (van jonge tot oudere bouwjaren) velgen en banden gemonteerd en duizenden blije gezichten van tevreden klanten gezien.

  LEES MEER
 • Rij-indruk: RAM 2500

  Rij-indruk: RAM 2500

  Vind je de RAM 1500 en zijn, qua formaat, evenknie-modellen de Ford F-150 en de Toyota Tundra, al grote pick-ups, de RAM 2500 is pas echt indrukwekkend!

  LEES MEER
 • Verstralershop groeit en groeit

  Verstralershop groeit en groeit

  Wie kent ‘m niet, de Ford F150 Raptor van Douwe Buursma. En wie kent Douwe niet, de grondlegger en eigenaar van Verstralershop uit Sneek. En als je Douwe kent, dan ken je zijn bedrijf Verstralershop zeker ook.

  LEES MEER
 • Met de UAZ pick-up start je je off-road avontuur

  Met de UAZ pick-up start je je off-road avontuur

  UAZ is een heuse 4×4 fabrikant, oersterk, degelijk en gemaakt om op alle denkbare situaties voorbereid te zijn. En daar waar je in vroegere tijden niet meer dan een stuur, gaspedaal, versnellingspook, de hoognodige meters en een zitvlak kreeg voorgeschoteld, zit UAZ in de lift en word je bij de huidige modellen ook de nodige luxe geserveerd.

  LEES MEER
 • General Cars & Parts: ‘Wij bouwen de pick-up die jij wilt!’

  General Cars & Parts: ‘Wij bouwen de pick-up die jij wilt!’

  General Cars & Parts is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van Amerikaanse pick-ups en alles wat bij dit type voertuig hoort.

  LEES MEER
 • 1.012 pk Hennessey Mammoth 1000 TRX 6×6 gaat in productie

  1.012 pk Hennessey Mammoth 1000 TRX 6×6 gaat in productie

  Hennessey heeft wel meer 6×6 voertuigen gemaakt. En dit is de grootste pick-up die ze ooit hebben gebouwd. Het is nogal een ding! Hij is 223,52 cm breed, 210 cm hoog en 719 cm lang! Alles is eigenlijk groter en stoerder aan deze 6×6 Mammoth. En daarbij is ie nog snel ook! John Hennessey zelf noemt ‘m ‘King of the Road’.

  LEES MEER
 • RAM 1500 TRX 6.2 Supercharged HEMI V8 SRT

  RAM 1500 TRX 6.2 Supercharged HEMI V8 SRT

  De zon verscheen vanachter de wolken toen we in het Zuid-Hollandse Monster aankwamen. Een teken van boven? En op het moment dat we bij Van der Lans Auto’s, de USCarDealer waar we moesten zijn, uit onze 4×4 stapten, brak de lucht open.

  LEES MEER
 • Rij-indruk: Toyota MegaCruiser

  Rij-indruk: Toyota MegaCruiser

  Tijdens de voorbereidingen op de Go Toyota Experience in Raamsdonkveer in 2019, liepen we door Louwman’s museum ‘TOYOTA World’. Op zich al een belevenis, want hier staan de meest bijzondere en exclusieve Toyota ’s (en andere merken overigens).

  LEES MEER
 • Suzi’s Place Suzuki 4×4’s bestaat 25 jaar

  Suzi’s Place Suzuki 4×4’s bestaat 25 jaar

  Arno Baauw is voor zo’n beetje iedere 4×4-liefhebber en/of -eigenaar een bekende naam. Bij Suzuki 4×4-rijders is hij zeker bekend, want menigeen heeft bij hem in Buren wel eens iets voor z’n Suzuki 4×4 gekocht. En op 26 april jl. mocht Arno voor het 25ste achtereenvolgende jaar de deuren van zijn bedrijf openen. Suzi’s Place in Buren is dit jaar dus jarig en dus eigenaar Arno ook. Hij had het lef om op 26 april 1997 zijn op Suzuki 4×4- gespecialiseerde bedrijf op te richten. Een ongekend stukje Nederlandse Suzuki 4×4- historie is een feit en de toekomst gaat nog veel brengen, want Arno is uiteraard nog niet klaar met zijn hobby en werk.

  LEES MEER
}
X