#HeroCamper is een Deens bedrijf, dat zich richt op outdoor-activiteiten en gevestigd is in Esbjerg, aan de westkust van Jutland. De locatie wordt gekenmerkt door de zee en de natuur, die het leven al eeuwenlang beïnvloeden. De uitdagingen die de zeemist en de sterke westenwind hier met zich meebrengen, stellen bijzondere eisen aan de outdoor producten, die bescherming moeten bieden aan de gebruikers. Dit is de essentie van #HeroCamper en wordt weerspiegeld in de passie, waarmee de producten worden gemaakt.

Buitengewoon avontuurlijk

De #Hero Camper biedt precies, wat je nodig hebt voor een avontuur en niets meer. Het is geen caravan, maar een camper die je in staat stelt om het dagelijkse leven achter je te laten en op zoek te gaan naar plekken, waar je echt leeft. Hier kun je genieten van de wind in je gezicht en een heerlijk pastagerecht.

Het hele jaar rond betrouwbaar

De #Hero Camper is gemaakt van versterkte glasvezelpanelen, waardoor hij net zo robuust is als een glasvezel zeilboot en bestand tegen wind, water en weer. Daarnaast zijn de panelen zeer isolerend, wat de temperatuur binnen in warme omstandigheden aangenaam houdt en de camper meerdere dagen warm kan houden met weinig energie. De #Hero Camper is getest in extreme omstandigheden tot -21°C, wat betekent, dat hij het hele jaar door kan worden gebruikt voor meer dan alleen een zomervakantie.

Meer info: www.herocamper.com, of www.highlandadventures.nl

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.