Het team van Highland Adventures bestaat uit enthousiaste specialisten, die met liefde de passie delen voor het buiten zijn. Zelf zijn ze in hun vrije tijd heel veel buiten te vinden en hun gezamenlijke reis- en outdoor ervaring strekt over vele continenten.

Waarin zijn ze bijzonder? Zij adviseren je uitsluitend over hoogwaardige uitrusting, die ze zelf willen gebruiken, hebben getest en waar ze 100% achter staan. Ze zijn centraal gelegen tussen Apeldoorn en Groningen voor de ‘bovenkant’ van Nederland. Het is in de praktijk echter zo, dat ook mensen uit Limburg de moeite nemen om hen te bezoeken voor expertise, goede begeleiding en aanschaf van hun uitrusting.

Thule-specialist

Highland Adventures is dé Thule daktentspecialist van Noord-Nederland (en misschien zelfs wel van de Benelux!). Thule daktenten worden beschouwd als de meest betrouwbare en duurzame daktenten op de markt met de meest optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

Daarom ligt dit Zweedse merk ook op hun eigen dak als ze erop uit trekken!

Frontrunner & XCAMP3R ‘outfitter’ 

Als dealer outfitter van Front Runner en XCAMPER kunnen ze je hele auto, of trailer helpen uitrusten. Front Runner vervaardigt hoogwaardige uitrusting voor voertuigen, inclusief roofracks, dakdragers, accessoires voor dakdragers en roofracks, tenten, watertanks, kampeerspullen, berginguitrusting en meer. Bovendien hebben ze een fantastische showroom, waar je alle Thule daktenten kunt ervaren, Front Runner gear kunt aanschaffen en waar ze jouw reisplannen en benodigdheden kunnen bespreken en doornemen.

Missie en doel

Ze richten zich op ​de avonturier​, d​ie​  de wereld graag wil verkennen, of het nu gaat om​ een kampeerweekend in​ Nederland, ​de​​ wildernis​ in Lapland,​ of het verkennen van nieuwe steden​ in combinatie met onderweg een hotel, of B&B​. ​De ​missie van​ Highland Adventures is om mensen te helpen hun droomavontuur te verwezenlijken, ongeacht waar ze naartoe willen. ​Hun doel is om dit zo goed, maar vooral ook zo leuk mogelijk te maken, als onderdeel van de voorpret en de beleving.

Bij Highland Adventures streven ze naar de hoogste kwaliteit en service en staan ze klaar om je te voorzien van de beste uitrusting en persoonlijk advies. Ze nodigen je graag uit om binnen hun ruime openingstijden langs te komen en je te laten inspireren.

Als je zeker wilt zijn van hun onverdeelde aandacht, kun je een afspraak maken via het contactformulier op hun website. Ze sturen je vooraf een e-mail met alle benodigde informatie.

Highland Adventures kijkt er naar uit om je binnenkort in Hoogeveen te verwelkomen!

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.