De compacte trailer kan voorzien worden van off-road banden en -onderstel. De stoere robuuste Line-X coating zorgt voor een geïsoleerde en krasvaste buitenwand en is in alle RAL- kleuren verkrijgbaar. De trailer weegt in de basis slechts 520 kg en kan dus door bijna elke auto worden getrokken. Door z’n geringe afmetingen kan deze ook nog eens makkelijk worden geparkeerd of gestald.

Een compacte campertrailer, maar van alle gemakken voorzien. Aan de buitenkant voorzien van diverse stekkers en aansluitingen, bewaarvak voor gasfles en tankdop voor de zoetwatertank. Verder kan de trailer ook van een groot bewaarvak worden voorzien, een buitendouche en dakreling met laadcapaciteit tot 200 kg. Deze dakreling is ook zeer geschikt voor het plaatsen van een daktent. Zo kan je ook met het hele gezin op reis.

De trailer is voorzien van een complete keuken. Alles wat je nodig hebt om te koken achter één klep. Je vindt er opbergkasten, werkblad, snijplank en roestvrijstalen wasbak. De keuken kan worden voorzien van een enkele of dubbele gasstelpit en heeft ruimte voor een koelbox.

Aan de binnenkant is de trailer mooi en strak afgewerkt. Je vindt er opbergkasten, een dakluik, zijdeuren met schuiframen en muskietennetten, radio met speakers en eventueel LED-tv. Op het comfortabele schuimmatras met lattenbodem zal je heerlijk slapen.

Natuurlijk biedt deze stoere off-road campertrailer nog veel meer opties en mogelijkheden om jouw reis compleet te maken. In combinatie met bijvoorbeeld een 270 graden luifel (met zijwanden) kun je onder alle weersomstandigheden fantastische avonturen beleven.

Naast het X-Line model biedt Lifestyle Camper ook het fantastische model ‘Steeldrop’ aan. Een retrolook teardrop campertrailer met vele mogelijkheden. Informeer naar alle opties en mogelijkheden voor beide modellen. Deze unieke campertrailers een keer komen bekijken, is natuurlijk ook altijd mogelijk. 

Kijk voor meer informatie op de website www.lifestylecamper.nl, of bel +31 488 43 14 22.

Lifestyle Camper Nederland, Saris 4×4

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.