Deze reis trekt door landen zoals Polen, Oekraïne en Roemenië en heeft alles dat een gepassioneerde verkenner wenst, zoals bossen, attractieve eindeloze bergkammen, adembenemende canyons, bergmeertjes en rivieren. Tracks brengen je naar afgelegen plaatsen en kliffen van tijdloze schoonheid hoog boven de wolken.

Op deze avontuurlijke 4×4 kampeerreis volgen we de Karpaten vanaf de grens tussen Polen en Oekraïne helemaal tot aan het traditionele noorden van Roemenië. Denk aan verlaten valleien, bergtoppen met prachtige uitzichten en verborgen dorpjes, waar de drank nog zelf wordt gestookt en de mannen nog met paard en wagen rijden.

De afwisselende off-road trails kronkelen door bossen, je doorkruist kleine riviertjes en samen ontdekken we de mooiste parels van deze regio. We bezoeken historische plekken, bijzondere monumenten en de lokale markt om zo de re-
gionale cultuur mee te krijgen. 

De prachtige Karpaten bieden geweldige wildkampeerplekken en fantastische off-road routes waarbij de nadruk ligt op panoramische vergezichten en het genieten van de ongerepte natuur.

Het bosrijke Maramureș in het noorden van Roemenië staat bekend om zijn getalenteerde houtbewerkers, de prachtige houten Unesco kerken en versierde poorten vol houtsnijwerk. Het fraaie bewijs hiervan zien we in de kleine dorpjes onderweg.

Meer informatie: www.4wdtravel.nl

Gehele uitgebreide ‘Offroad/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ lees je in 4WD Magazine uitgave 5, te bestellen via deze link!