banner
 • Nieuwe Toyota Van Loon

  Nieuwe Toyota Van Loon

  Op zaterdag 23 en zondag 24 juli wordt de Baja Aragon verreden rondom Teruel in Spanje. Erik van Loon en Sébastien Delaunay komen met een nieuwe Toyota Hilux T1+ aan de start, opgebouwd door het Belgische Overdrive Racing. Anja van Loon en Lisette Bakker gaan voor de derde keer met de Can-Am Maverick X3 van het Duitse South Racing rijden.

  LEES MEER
 • 14de ECO Race

  14de ECO Race

  Van 15 tot en met 30 oktober aanstaande zal de 14de editie van de Africa Eco Race worden verreden.

  LEES MEER
 • Vijfde Dakar Rally voor Van Loon met Toyota Hilux

  Vijfde Dakar Rally voor Van Loon met Toyota Hilux

  In 2023 gaat Erik van Loon voor de vijfde keer van start in de Dakar Rally met de Toyota Hilux. In aanloop naar de zwaarste rally ter wereld zal hij, samen met Sébastien Delaunay, een gevarieerd programma rijden van 6 cross country rally’s. De eerste daarvan was in april in Tunesië met de Can-Am. Van Loon wil proberen om zijn beste resultaat, de vierde plaats in 2015, te evenaren.

  LEES MEER
 • Dubbele première: Audi en Ducati

  Dubbele première: Audi en Ducati

  Audi en Ducati beleefden samen een unieke primeur. Voor het eerst konden autosportjournalisten rijden met zowel de nieuwe DesertX als de RS Q e-tron. De designers van beide merken hebben een onmiskenbare, gelijkende look voor motorfiets én auto gecreëerd.

  LEES MEER
 • Van Loon Tunisia Desert Challenge

  Van Loon Tunisia Desert Challenge

  Met twee zware duinenpartijen in de 350 kilometer lange proef is de derde etappe van de Tunisia Desert Challenge de moeilijkste dusver. Erik van Loon en Sébastien Delaunay rijden een groot gedeelte vooraan, maar kiezen ervoor om te consolideren.

  LEES MEER
 • Fenix Rally 2022

  Fenix Rally 2022

  Met bijna 2.200 km in totaal en bijna 1.500 wedstrijdkilometers voor de boeg bezochten de deelnemers aan de Fenix Rally 2022 van 12 tot en met 19 maart jl. een belangrijk deel van Tunesië.

  LEES MEER
 • The road to Rallye Breslau

  The road to Rallye Breslau

  ‘Het is september 2020 en ik ben voor de eerste keer mee naar een echte off-road rally: de Breslau Rallye in Polen. Ik ben meegereisd voor de technische service aan de Nissan Patrol van Jip Saris.’

  LEES MEER
 • Erik en Anja van Loon naar Tunisia Desert Challenge

  Erik en Anja van Loon naar Tunisia Desert Challenge

  Op de deelnemerslijst van de Tunisia Desert Challenge staan Erik en Anja van Loon, beiden met een Can-Am Maverick X3 van South Racing. Voor zowel Erik als Anja is het de eerste keer dat zij met een SSV deelnemen aan een internationale rally, voor Anja is het zelfs haar Cross Country debuut. De Tunisia Desert Challenge vindt plaats van 21 tot en met 29 april en gaat van Djerba naar de iconische Star Wars regio, in de buurt van Tozeur, in het Afrikaanse land.

  LEES MEER
 • Nederlander Bowy Odink deed King of the Hammers

  Nederlander Bowy Odink deed King of the Hammers

  De inmiddels legendarische King of the Hammers is nou niet bepaald een wedstrijd, waar de hele internationale off-road wereld aan meedoet. Goed er deden eerder al Belgen, Duitsers, Britten, Italianen, Fransen en zelfs weleens een Nederlander aan mee, maar onze landgenoot Bowy Odink mag zich desondanks één van de eerste Nederlandse deelnemers aan de ‘King of the Hammers’ noemen.

  LEES MEER
 • Bas van Driel: Van vegen tot victorie….

  Bas van Driel: Van vegen tot victorie….

  ‘13 jaar oud was ik’, vertelt Bas van Driel. ‘En toen is het eigenlijk begonnen. Met 13 jaar had ik een baantje bij het lokale autobedrijf, waar ik de garage mocht aanvegen. Ik zag daar een Range Rover Classic staan en ik was direct verkocht. Zo is mijn liefde voor het merk Land Rover begonnen.’ Een liefde die tegenwoordig als een rode draad door zijn leven loopt, zowel zakelijk als privé!

  LEES MEER
 • Toyota’s Al-Attiyah wint z’n vierde Dakar

  Toyota’s Al-Attiyah wint z’n vierde Dakar

  Saoedi Arabië’s Toyota Gazoo Racing Nasser Saleh Al-Attiyah ontpopte zich tijdens de 44ste Dakar Rally als een geducht strateeg en domineerde de rally van start tot finish. De man uit Qatar werd daarbij geholpen door Mathieu Baumel’s ongeëvenaarde navigatiekunde en had als belangrijkste opponent negenvoudig WRC kampioen Sébastien Loeb met zijn Hunter BRX, die uiteindelijk tweede werd op 27 minuten en 46 seconden.

  LEES MEER
 • Woestijnbeproeving ABT CUPRA XE-team

  Woestijnbeproeving ABT CUPRA XE-team

  Afgelopen weekend kwam het ABT CUPRA XE-team met Nasser Al-Attiyah en Jutta Kleinschmidt voor het eerst in actie tijdens de openingsronde van het Extreme E 2022-kampioenschap. De woestijn van Neom in Saoedi-Arabië vormde het toneel voor de eerste rally van het seizoen en tevens het debuut van de CUPRA Tavascan XE. Hoewel de verwachtingen hooggepannen waren, weerhielden enkele foutjes het team van een plek in de uiteindelijke finale.

  LEES MEER
 • Fenix Rally: we bring sahara closer to you

  Fenix Rally: we bring sahara closer to you

  In 2022 biedt de race nog meer uitdagingen met nieuwe terreinen, nadat hij dieper in het hart van de woestijn is gegaan waar de grote duinen zich bevinden. Zeven rallydagen in plaats van zes, geweldige hotels en heerlijk eten, organisatorische ondersteuning in het evenementbeheer zal ter beschikking staan ​​van alle deelnemers en het assistentiepersoneel. De nieuwe editie zal een nog meer generieke woestijnervaring bevatten, wat de rally nog meer pit zal geven.

  LEES MEER
 • Audi RS Q e-tron op sneeuw

  Audi RS Q e-tron op sneeuw

  Met Audi Sport-coureur Mattias Ekström als instructeur en navigator op de bijrijdersstoel stuurde driftkoning Ken Block de Audi RS Q e-tron Dakar-auto met startnummer 224 recent over sneeuw en ijs. De demo tijdens de GP Ice Race in Zell am See (Oostenrijk) was het eerste optreden van de elektrische racer sinds zijn succesvolle debuut in de Dakar Rally, en Ken Block liet er bepaald geen gras over groeien.

  LEES MEER
 • CUPRA met Dakar 2022-winnaar Nasser Al-Attiyah van start in Extreme E 2022

  CUPRA met Dakar 2022-winnaar Nasser Al-Attiyah van start in Extreme E 2022

  Na een vijfde plaats in het Extreme E debuutseizoen heeft CUPRA de lat voor zichzelf hoog gelegd voor 2022. Het doel: overwinningen en podiumplaatsen tijdens elke ronde van de kalender. Het ABT CUPRA XE team gaat die uitdaging aan met de nieuw ontwikkelde CUPRA Tavascan XE en twee fantastische coureurs. Viervoudig Dakar-winnaar Nasser Al-Attiyah versterkt het team in het nieuwe seizoen en wordt vergezeld door de huidige CUPRA-coureur – en eveneens voormalig Dakar-winnaar – Jutta Kleinschmidt.

  LEES MEER
 • Elektrische off-roader van McLaren

  Elektrische off-roader van McLaren

  McLaren’s race divisie heeft een spectaculaire off-roader in een wel heel apart kleurenschema gezet. Het betreft een elektrische SUV, die komend jaar aan het tweede seizoen van de Extreme E-series zal meedoen. Aan het stuur: Emma Gilmour, de eerste vrouwelijke coureur voor McLaren ooit. Zij zal een duo vormen met Tanner Foust.

  LEES MEER
 • Javex 2021

  Javex 2021

  Yogyakarta is de hoofdstad van de Yogyakarta Special Region in Indonesië, gesitueerd op het eiland Java en de enige koninklijke stad, die nog steeds een monarchie is. Terwijl de stad zich aan alle kanten van het paleis van de sultan uitstrekt, is het centrum van de moderne stad aan de noordkant te vinden, waar de traditionele koloniale
  gebouwen staan. Dit is het startpunt van waar dit avontuur begint bij het Pulang Ke Uttara Hotel.

  LEES MEER
 • KommSpass 48Hours Trophy Ride

  KommSpass 48Hours Trophy Ride

  Van 5 tot en met 7 november jl. hebben David van de Abenteuer-fabrik.ch en Daniel van het Red Ants Offroad Team een ’Trophy Weekend’ in de Franse Bourgogne georganiseerd onder de naam ‘KOMMSPASS’.

  LEES MEER
 • Ford Bronco DR voor Baja 1000

  Ford Bronco DR voor Baja 1000

  Als je een ‘wilde’ Ford Bronco wilt, waar je lekker mee kunt off-road racen, dan heeft Ford waarschijnlijk precies wat je wilt hebben. Ford zal namelijk een beperkt aantal (50) van deze Baja monsters bouwen. Kosten van deze Bronco DR (Desert Racer)? Reken op rond de $200.000, maar dan mag je er niet mee op de weg!

  LEES MEER
 • Veelbelovend debuut RS Q e-tron in Dakar

  Veelbelovend debuut RS Q e-tron in Dakar

  Met vier etappezeges en in totaal 14 podiumplekken beleefde Audi een veelbelovende start van een nieuw elektrisch tijdperk in de rallywereld. De drie Audi’s RS Q e-tron legden samen zo’n 24.000 woestijnkilometers af onder de meest extreme omstandigheden. Het beste Audi-duo, bestaande uit Mattias Ekström en Emil Bergkvist, eindigde in Jeddah, Saoedi-Arabië als negende.

  LEES MEER
 • Toyota Hilux wint opnieuw de Dakar Rally

  Toyota Hilux wint opnieuw de Dakar Rally

  Toyota GAZOO Racing is de winnaar van de Dakar Rally die verreden is in Saoedi-Arabië en is gefinisht in Djedda. De Toyota GR DKR Hilux T1+ met startnummer 201 van coureur en Dakar-veteraan Nasser Al-Attiyah en bijrijder Mathieu Baumel voert na twaalf zware etappes het autoklassement aan. Het duo won ook in 2019 de Dakar Rally, toen eveneens met een Toyota Hilux.

  LEES MEER
 • Eurol wint Dakar 2022 met Toyota GAZOO Racing

  Eurol wint Dakar 2022 met Toyota GAZOO Racing

  Toyota GAZOO Racing heeft de Dakar rally 2022 gewonnen. Coureur Nasser Al Attiyah en navigator Mathieu Baumel wisten over alle 12 etappes in Saoedi-Arabië de snelste tijd te noteren. De betrouwbaarheid en kwaliteit van Toyota heeft zich wederom bewezen in deze zware Dakar editie. Het Japanse automerk vertrouwt in de Dakar rally op de Eurol Specialty racinglijn. Glyn Hall, Team Manager Toyota GAZOO Racing: “Het belang van smering is in de zwaarste rally ter wereld cruciaal. Eurol heeft een bewezen bijdrage geleverd aan het succes”.

  LEES MEER
 • Bernhard ten Brinke finisht Dakar 2022

  Bernhard ten Brinke finisht Dakar 2022

  Als een totale verrassing, door de positieve Corona test van Erik van Loon, heb ik op het laatste moment de kans gekregen om zijn auto over te nemen. Vanuit een vakantiebestemming je gezin achterlaten en op naar Saudi-Arabië om daar zonder enige voorbereiding de zwaarste rally ter wereld te rijden.

  LEES MEER
 • Willems ziet “belachelijk veel stenen in alle soorten en maten”

  Willems ziet “belachelijk veel stenen in alle soorten en maten”

  Maik Willems kreeg woensdag tijdens de twaalfde etappe van de Dakar veel ontzag voor het materiaal en de banden. Na een dag over de stenen beuken kwam de Toyota Hilux nagenoeg ongeschonden uit de strijd.

  LEES MEER
 • Team Oryx voor donker aan de finish

  Team Oryx voor donker aan de finish

  Dat Henri van Steenbergen en Eyck Willemse voor het donker aan de finish van de etappe waren, is nog niet vaak voorgekomen in de Dakar Rally 2022. Daarom bleven de mannen van Oryx Rallysport bij het eindpunt van de negende etappe even genieten van de zonsondergang alvorens de verbindingsroute naar het bivak in Wasi Ad-Dawasir op te gaan.

  LEES MEER
 • Toyota Hilux halverwege Dakar Rally aan kop

  Toyota Hilux halverwege Dakar Rally aan kop

  Toyota GAZOO Racing maakt de balans op nu de Dakar Rally waaraan het deelneemt zijn eerste en enige rustdag achter de rug heeft en begonnen is aan de tweede helft. De Toyota GR DKR Hilux T1+ met startnummer 201 van coureur en Dakar-veteraan Nasser Al-Attiyah en bijrijder Mathieu Baumel gaat na acht etappes aan kop in het autoklassement.

  LEES MEER
 • Tim en Tom Coronel uit de Dakar Rally 2022

  Tim en Tom Coronel uit de Dakar Rally 2022

  Tim en Tom Coronel gaan niet meer van start in de achtste etappe van de Dakar Rally. Tim heeft te veel last van zijn rug, de broers vinden het niet verantwoord. “Gezondheid gaat voor”, laat Tom weten vanuit het bivak in Al Dawadimi.

  LEES MEER
 • Etappe vol verrassingen voor Willems en Van Pelt

  Etappe vol verrassingen voor Willems en Van Pelt

  De vierde etappe van de Dakar was de langste van de rally en zat boordevol verrassingen, constateerde Maik Willems. Om niet verrast te worden door het onheil, werd de vaart geminderd en beleefde Willems samen met navigator Rob van Pelt een hele mooie dag. “We stonden aan het begin een keer op de neus toen we nog niet van de verrassingen in het parcours wisten, daarna zijn we echt voorzichtiger gaan rijden”, aldus Maik Willems. “We hebben naar ons kunnen gereden, geen pech gehad en dat ging prima.”

  LEES MEER
 • Tim en Tom Coronel steady door langste etappe

  Tim en Tom Coronel steady door langste etappe

  De langste etappe van de Dakar Rally 2022, met een wedstrijdproef van 465 kilometer, vergde veel van mens en materiaal. Ook Tim en Tom Coronel en hun Century hadden het bepaald niet gemakkelijk. Na een hachelijk moment in het begin van de etappe besloten de broers daarom om een beetje gas terug te nemen.

  LEES MEER
 • Van Steenbergen en Willemse sluiten weer aan

  Van Steenbergen en Willemse sluiten weer aan

  Nadat ze de tweede etappe van de Dakar Rally 2022 hadden benut om uit de eerste etappe te komen en naar Al Qaisumah te rijden, sloten Henri van Steenbergen en Eyck Willemse in etappe 3 weer aan. En hoe. Het duo van Oryx Rallysport sloot de rit af als 63ste, in 4 uur en 59 seconden. Dat was twintig minuten minder dan topcoureur Bernhard ten Brinke nodig had voor de 255 kilometer.

  LEES MEER
 • Coronel hebben tempo te pakken

  Coronel hebben tempo te pakken

  In de derde etappe van de Dakar Rally hadden Tim en Tom Coronel de snelheid er goed in. Met de 24ste tijd waren ze sneller dan toppers als Sébastien Loeb, Cyril Despres en Bernhard ten Brinke. Het ging zelfs zo goed dat Tim weigerde te stoppen bij Ten Brinke om een itempje met de TomCam te maken. “Vandaag even niet, broer!”

  LEES MEER
 • Tim en Tom laten zich gelden in pittige eerste etappe

  Tim en Tom laten zich gelden in pittige eerste etappe

  Geen fouten maken is de belangrijkste opdracht in de Dakar Rally. Tim en Tom Coronel hielden zich daar keurig aan in etappe 1B van de editie 2022. Dat leverde hen prompt een verrassende negentiende plaats op.

  LEES MEER
 • Van Loon niet naar Dakar

  Van Loon niet naar Dakar

  Op de avond voordat Erik van Loon zou afreizen naar Saoedi-Arabië krijgt hij het bericht dat hij positief test op Corona. Daardoor is Van Loon genoodzaakt om zijn deelname aan de Dakar Rally te annuleren. Het zou zijn dertiende Dakar zijn geworden. Van Loon kan het zelf nog niet bevatten.

  LEES MEER
 • Toyota GAZOO Racing is klaar voor Dakar-spektakel

  Toyota GAZOO Racing is klaar voor Dakar-spektakel

  Toyota GAZOO Racing verschijnt met vier Toyota’s Hilux aan de start van de aanstaande Dakar Rally. Het Toyota team wordt aangevoerd door coureur Nasser Al-Attiyah en bijrijder Mathieu Baumel. In 2019 won dit duo de rally die bekendstaat als de zwaarste ter wereld. Als kersverse winnaars van de 2021 FIA World Cup for Cross Country Rallies zijn ze de grote favorieten om de Dakar Rally andermaal te winnen.

  LEES MEER
 • Tim Coronel beantwoordt vragen van lezers over de Dakar Rally

  Tim Coronel beantwoordt vragen van lezers over de Dakar Rally

  Tim en Tom Coronel gaven het aan het eind van de vorige Dakar Rally al aan: ze waren toe aan iets nieuws, een andere richting. Welnu op 01 januari 2022 staan ze in Saoedi-Arabie met een compleet nieuwe auto aan de start van de Dakar Rally 2022.

  LEES MEER
 • Dakar 2022: Who the fu** are Otten en Zoontjens…?

  Dakar 2022: Who the fu** are Otten en Zoontjens…?

  ‘Onbekend’ is de rode draad in het verhaal van Jeffrey Otten en Nicky Zoontjens. We gaan op bezoek bij de 36-jarige ondernemer Jeffrey Otten, woonachtig in het dorpje De Mortel, gelegen in het hoogveengebied De Peel in Noord-Brabant. Ons bezoek begint met een zoektocht naar de woning van Jeffrey, een adres dat voor al onze navigatiesystemen ‘onbekend’ is.

  LEES MEER
 • Vooruitblik op 44ste Dakar Rally

  Vooruitblik op 44ste Dakar Rally

  Saoedi Arabië bereidt zich voor op de derde Saoedische Dakar Rally die het land contractueel sloot met de Amaury Sports Organisation (ASO). In samenwerking met de Saudi Arabian Motor and Motorcycle Federation (SAMF) hebben de Dakar officials ons in eerder twee uitdagende Dakars voorgeschoteld, waarbij de deelnemers grote delen van het enorme schiereiland hebben doorkruist.

  LEES MEER
 • Polaris introduceert zijn krachtigste en meest geavanceerde side-by-sides ooit

  Polaris introduceert zijn krachtigste en meest geavanceerde side-by-sides ooit

  JEEGEE Motors is Polaris-importeur van de Benelux en heeft als eerste in Europa de nieuwe Polaris RZT Turbo R en de RZR PRO R aan een aantal geselecteerde klanten getoond. De volledig nieuwe RZR-modellen bieden een nieuwe off-road ervaring, dankzij het uitzonderlijke vermogen, de ongekende robuustheid en het ongeëvenaarde rijgedrag, waarover ze af-fabriek beschikken.

  LEES MEER
 • Dakar 2022, de Nederlanders

  Dakar 2022, de Nederlanders

  Dit jaar staan er maar liefst 28 Nederlandse teams aan de start van de zwaarste rally ter wereld. Oude rotten, maar ook een aantal rookies, die hun geluk in de Saoedische woestijn zullen beproeven. In totaal doet dit jaar het respectabele aantal van 431 teams mee. De motoren/quads is de grootste groep met 173 deelnemers, dan volgen de SSV’s met 103, daarna de auto’s met 92 en de trucks met 63!

  LEES MEER
 • Bas van Driel wint van de Baja Borger 2021

  Bas van Driel wint van de Baja Borger 2021

  Moi! …… Zo worden we na een reis van 205 kilometer, waarvan het laatste stukje over de ‘Hunebed Highway’ voerde, begroet, als we op het mooie Roompot vakanties Hunzepark aankomen, waar rondom dit jaar voor de vierde keer de Roompot Baja Borger wordt gereden. Nadat de rally in 2020 wordt uitgesteld vanwege corona, kunnen de 59 ingeschreven teams nu toch eindelijk echt van start! Eigenlijk iedereen die je spreekt, is ontzettend blij, dat de volgens velen mooiste off-road rally van Nederland na nu dus 3 jaar, weer op het punt van beginnen staat.

  LEES MEER
 • Koelsystemen voor de Audi RS Q e-tron

  Koelsystemen voor de Audi RS Q e-tron

  De Audi RS Q e-tron, waarmee Audi komende maand deelneemt aan de Dakar Rally, ziet er vanbuiten al heel futuristisch uit en de technologie met elektrische vierwielaandrijving en een energie-omvormer past daar perfect bij. Om de complexe en zwaar belaste systemen op de juiste bedrijfstemperatuur te houden, heeft Audi een ingenieus koelsysteem ontwikkeld.

  LEES MEER
 • Hightech cockpit Audi Dakar Rally

  Hightech cockpit Audi Dakar Rally

  Over minder dan een maand start Audi voor het eerst tijdens de Dakar Rally. Een blik in het interieur van de Audi RS Q e-tron doet denken aan de cockpit van een vliegtuig. Over de volle breedte van het instrumentenpaneel zijn beeldschermen en displays aangebracht. Alleen met behulp van deze instrumenten kunnen rijder en bijrijder de duizenden kilometers door de woestijn met goed gevolg afleggen.

  LEES MEER
 • Hofmans/van de Spank winnen ELE Cross Country 2021

  Hofmans/van de Spank winnen ELE Cross Country 2021

  De olie in de motorblokken is, spreekwoordelijk gezegd, nog niet koud van de Interflame Strandrace als de auto’s vrijdagmiddag 8 oktober jl. weer worden uitgeladen voor de ELE Cross Country 2021. Minder dan zes dagen geleden reden vijf van de voor de ELE 2021 ingeschreven auto’s nog onder de finishboog op het strand van IJmuiden door.

  LEES MEER
 • Nieuwe Dakar Rally auto voor Tim en Tom Coronel

  Nieuwe Dakar Rally auto voor Tim en Tom Coronel

  Aan het einde van de Dakar Rally begin dit jaar lieten Tim en Tom Coronel het al doorschemeren: ze waren toe aan iets nieuws, aan een volgende stap. Dat gaat nu gebeuren. Op 1 januari staan ze in Saoedi-Arabië aan de start van de Dakar 2022 met een nieuwe auto, de Century CR6, klaar voor naar schatting 8000 kilometer in vijftien dagen. Tom: “Dit wordt absoluut de next level.” Tim: “Het is een heel nieuw avontuur voor ons.”

  LEES MEER
 • Riwald Dakar Team “Hybrid Power”

  Riwald Dakar Team “Hybrid Power”

  Sinds 2019 heeft het Riwald Dakar Team een unieke samenwerking met de Tsjechische partner MKR Technology met betrekking tot de hybride off-road truck. Riwald Recycling is één van de voorlopers op het gebied van hybride en volledig elektrisch aangedreven kranen. Vandaar de keuze voor de hybride off-road truck, waarmee het Riwald Dakar Team sinds 2020 uitkomt in de befaamde Dakar Rally.

  LEES MEER
 • Audi in de Dakar Rally

  Audi in de Dakar Rally

  Lang voordat Audi de RS Q e-tron afgelopen zomer aan de wereld toonde, was het raceteam van Audi al intensief betrokken bij de Dakar Rally. De risico’s in de offroad-autosport stonden centraal bij de ontwikkeling van een uitgekiend veiligheidsconcept. Van de elektrische veiligheid van het hoogvoltagesysteem tot aan een optimale bescherming van de inzittenden bij een onverhoopte crash.

  LEES MEER
 • Toyota GAZOO Racing met vier Toyota’s Hilux aan de start van de Dakar Rally

  Toyota GAZOO Racing met vier Toyota’s Hilux aan de start van de Dakar Rally

  Toyota GAZOO Racing gaat met vier teams deelnemen aan de 2022 Dakar Rally in Saoedi-Arabië. Het fabrieksteam wordt geleid door Nasser Al-Attiyah en navigator Mathieu Baumel.

  LEES MEER
 • INTERflame Strandrace 2021

  INTERflame Strandrace 2021

  We moeten ruim twee jaar terug voor de laatste wedstrijd van het NK Offroad. Op 13 Juli 2019 reed de laatste auto over de finish van de GTC Rally. De organisatie van de INTERflame Strandrace 2021 moeten wel doorzetters zijn, want tot op anderhalve week voor de start was er van de instanties nog altijd geen groen licht om op 2 en 3 oktober jl. door te gaan.

  LEES MEER
}
X