4WD Shopping

Coming soon: Nadette tent!

Coming soon: Nadette tent!

Vintage merk Alpino uit Ronse is weer helemaal hip! Naast de sterk uitgebouwde collectie van tenten voor scouts en jeugdbewegingen is Alpino bezig aan een heuse revival van de kampeercollectie uit de jaren ‘70. De designers selecteerden 4 bestsellers.

Lees meer

Verstralershop: Lights & Styling

Verstralershop is er voor al je auto-accessoires. Verstralershop.nl biedt een ruim assortiment aan auto-accessoires, zoals zonnekleppen, bullbars, sidebars, beschermkappen, etc.

Lees meer
TURBO LINER BIEDT AUTOLEVEN LANG GARANTIE

TURBO LINER BIEDT AUTOLEVEN LANG GARANTIE

Tegenwoordig zien we veel bedliner producten in de vorm van doe-het-zelf kits. Superhandig natuurlijk, als je de laadbak van je pick-up, of de onderdelen van je 4WD zelf kunt beschermen. Turbo Liner wil er alleen wel op attenderen, dat je voor onder de honderd euro natuurlijk niet écht een serieuze bescherming kunt krijgen.

Lees meer

Tracking Trailer: GO FREE!

Tracking Trailer ontwerpt en bouwt op ambachtelijke wijze kampeertrailers en daktenttrailers. Hun trailers zijn een puur Nederlands product en worden helemaal met de hand gebouwd. De daktentrailer EXPEDITION 1100 is een sterke, stoere daktentrailer, die is gemaakt om de daktentkampeerders gemak en comfort te bieden.

Lees meer

ARB Simpson III daktent

De ARB Simpson III daktent biedt ultiem gemak tijdens het reizen. De daktent ontvouwt zich in enkele minuten en biedt slaapvertrekken vanaf de grond, maar beschermd tegen de elementen. Al het beddengoed kan tijdens de reis in de tent blijven, waardoor er vitale opslagruimte in het voertuig vrij blijft en de tent snel en gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Lees meer

ARB producten voor de nieuwe Ford Ranger Raptor

Ze rijden nog niet op de Europese wegen, maar de eerste 2023 Ford Ranger Raptors staan bij diverse dealers in bestelling in afwachting van levering. Gelukkig hebben grote fabrikanten zoals ARB de mogelijkheid om op basis van de technische tekeningen en data alvast producten te ontwikkelen.

Lees meer

Serieuze bandenpomp

Ze zijn weer op voorraad, die ideale compacte compressoren voor onderweg! Voor het snel oppompen van je banden na het terreinrijden. De T-Max 160 compressor is bijna onverslaanbaar qua prijs/kwaliteit verhouding.

Lees meer
Alles voor je Jeep!

Alles voor je Jeep!

Bij Jeepparts.nl kun je alle Jeep onderdelen bestellen, die je je maar kunt bedenken. Het assortiment is zo groot, dat zelfs niet alles online staat!

Lees meer

Uitlaten maatwerk

De eigenaar van een Land Rover Defender P400 was niet te spreken over de niet zo fraaie einddemper van zijn auto met links en rechts ‘een opening’. Hij had ook de V8 variant al eens gezien, maar die eindsierstukken wijzen naar beneden.

Lees meer
Alle daktenten onder één dak!

Alle daktenten onder één dak!

Vanuit midden-Nederland (direct aan de A1/A27) levert Daktent.nl alle modellen daktenten en accessoires van alle gerenommeerde merken. Voor zowel off-road voertuigen, SUV’s, trailers en personenauto’s.

Lees meer
Steel IT coating

Steel IT coating

Steel IT coating is een unieke coating met als hoofdbestanddeel 316L rvs deeltjes erin verwerkt. Steel IT kun je makkelijk zelf aanbrengen vanuit de spuitbus, of vanuit een blik met een geschikte verfspuit. De voorbereiding van het oppervlak is vrij minimaal en eenvoudig. Het beste is het blanke staal laten stralen voor een schoon en ruw oppervlak.

Lees meer
Daktent en/of off-road trailer, het kan allebei!

Daktent en/of off-road trailer, het kan allebei!

Als je met een Conqueror off-road trailer je off-road avontuur beleeft, ben je verzekerd van een betrouwbare trailer. Deze Zuid-Afrikaanse trailer is sterk, duurzaam, vervaardigd van de beste kwaliteit materialen en wordt al geruime tijd gemaakt en in de praktijk getest.

Lees meer
Stoere off-road band voor pick-ups

Stoere off-road band voor pick-ups

Bij Carmar hebben ze de Mickey Thompson Baja Boss A/T het afgelopen jaar onder tientallen wagens gemonteerd, waarbij de klant, aan zijn reactie te zien, altijd tevredenheid uitstraalt.

Lees meer
Terreintouw

Terreintouw

Bij 4×4 Haarlemmermeer vind je, wat je zoekt, ook als je Finish strong kinetisch touw 19- en 22 mm zoekt.

Lees meer
Kroatië Extreme

Kroatië Extreme

Zongebleekte Romeinse ruïnes, slaperige middeleeuwse stadjes en prachtige oude dorpjes bewijzen, dat er in Kroatië méér onder de zon is, dan louter strandvermaak. Deze trip staat garant voor avontuur!

Lees meer