Alles bij je hebben, kunnen gaan en staan, waar je maar wilt. Iedere morgen met weer een ander mooi uitzicht bij het ontbijt! Dat zijn een paar voordelen van het reizen met de 4×4 campers van Dutch Campers. Maar er is nog zoveel meer moois. Ontwaken in de vrije natuur of op het strand, de ultieme vrijheid met een compacte camper en een 4×4 pick-up, kom je op plekken, waar je met een standaard camper toch niet gauw komt.

Dutch Campers maakt, in de eigen fabriek, afzetunits en vaste opbouwen voor op pick-ups. Ze produceren volledig in eigen huis; van de panelen tot de volledige inbouw en technische installatie. Dutch Campers is een 100% Nederlandse onderneming met ruim 35 jaar ervaring.

Naast de basismodellen afzetunits, is er de mogelijkheid om belangrijke persoonlijke smaken individueel aan te passen. Denk aan de keuze in kleur, houtsoort, stoffering, vloer- en wandafwerking. Zo wordt ieder project uniek, waarbij Nederlandse kwaliteit voorop staat.
Kortom, Dutch Campers is jouw perfecte partner voor een heerlijke en avontuurlijke vakantie!

Klanten van Dutch Campers reizen letterlijk de hele wereld over, van Australië, Argentinië, Lapland, Noord-Amerika, tot de grenzen van China aan toe. Natuurlijk moeten we Europa daarbij niet vergeten. Door deze reizen hebben de campers zich in duurzaamheid en comfort aardig bewezen. Hoe compact ze ook zijn, ze zijn van alle gemakken voorzien.

De basis van de campers van Dutch Campers begint bij de productie van hun eigen sandwichpanelen in hun eigen productiehal. Deze panelen bieden de basis voor elk project, met hoge isolerende eigenschappen en licht van gewicht. Van deze panelen kunnen naast de campers, tal van andere producten worden gemaakt tot grote expeditietrucks aan toe. Diktes variëren dan ook van 25 mm tot 100 mm.

De campers worden met grote zorgvuldigheid ingebouwd met kwalitatief hoogwaardige producten, die een wereldwijde servicedekking hebben. Alle meubels worden met een duurzame toplaag volledig van hout opgebouwd. Door de grote aandacht van hun professionals in de werkplaats wordt echt elk hoekje benut om een zo hoog mogelijk gebruiksgemak te kunnen bereiken.

Hebben wij je interesse gewekt? Dan bent je van harte welkom bij de fabriek van Dutch Campers in Lelystad. Daar hebben ze een aantal van hun modellen op voorraad staan, zodat je je een reëel beeld kunt vormen. Ook is er de mogelijkheid om eerst eens met hun verhuurcamper op pad te gaan om zo te proeven van wat een afzetunit allemaal te bieden heeft.

Dutch Campers

Noordersluisweg 27

8243 PR  Lelystad

+31(0)320 331010

info@dutchcampers.nl

www.dutchcampers.nl

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.