De Gibson offroadcaravans zijn er in 2-, 3- en 4-5-persoons uitvoering. Standaard zijn ze uitgerust met airco, verwarming, douche-toilet binnen, voortent, elektrische luifel, grote buitenkeuken, dual-zone koelbox, zonnepanelen, batterijen en nog veel meer. Grote wielen om de onverharde paden te overwinnen, uitvouwbare achterwand voor een ruime slaapplek en een pop-up dak voor de hoge stahoogte binnen. Led-verlichting rondom, zitruimte, opbergplekken: ideaal basecamp voor je vakantie, of je korte citytrip. Doordat je alles bij je hebt, kan je gaan staan op de plek waar jij wilt!

De Hunter NTR serie is ook in Nederland en België te verkrijgen. Lichter, compacter en toch 4 persoons (NTR-4X), of de NTR-3X (2-3 persoons). Uitvoering grotendeels hetzelfde als de Gibsons met een maximaal totaalgewicht van 1.800 kg, dus ook de lichtere trekauto kan een echte off-road caravan meenemen!

De offroadcampertrailers zijn er in verschillende uitvoeringen. Double folded voor de ruimtezoekers. Forward folded voor de compacte en zeer complete uitvoering. Rooftoptenttrailer voor de ware offroad enthousiast (komt in juni binnen). De Great Sandy Desert, een double folded offroad vouwwagen met heel veel ruimte en voor én achter de slaapcabine met ertussen een zee van zitruimte. De Sandy Desert, een compacte zeer complete forward folded offroad vouwwagen. Dit is allemaal slapen én zitten van de grond af. De Sandy Desert X is de klimgeit van de familie: een compacte rooftop tenttrailer, daktent en luifel (leverbaar vanaf juni). Alle offroadcampertrailers zijn uitgerust met een uitgebreide keuken, dual koelbox, heetwatersysteem, verwarming (niet Sandy Desert X), led-verlichting en nog veel meer. Neem ook een kijkje op de website: www.offroadcaravans.eu en www.offroadcampertrailers.eu

Gehele extra dikke 4WD Magazine uitgave 5 met ‘Off-road/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ te bestellen via deze link.