Rode reis |Pyreneeën kampeerreis 07 t/m 16 mei 2022

Met meer off-road uitdaging dan de groene Pyreneeen reis, maken we een trektocht door het ongerepte en ruige Pyreneeen gebergte. We eindigen in Noord-West Spanje bij de Atlantische Oceiaan. We trekken over machtige bergtoppen, waarbij we van de meest fraaie vergezichten kunnen genieten. Je waant je in niemansland, waarbij we langs (wilde) dieren off-roaden. Van wilde Amazones tot koeien en schapen, we komen het allemaal tegen. Overnachten doen we op Wild Camps afgewisseld met campings inclusief zwembad. Het off-roaden kan pittig zijn, waarbij we uitdagingen als rotsige paden, tot doorwadingen, tot dichte bebossing met diepe sporen tegenkomen. We spotten Vale gieren die enorm zijn als ze hun vleugels uitklappen. In het midden van de reis is een rustdag ingepland, waarbij we kunnen ontspannen, of heerlijk kunnen genieten van raften over een rivier. Kortom een off-road reis om niet te vergeten!

Deze Pyreneeen-reis is een rode  reis, geschikt voor 4×4’s met lage gearing en bestuurders met ervaring. Ze hoeven niet perse geprepareerd te zijn, wel kan je lak krassen oplopen als je deze niet van te voren hebt behandeld.

Inclusief: campings, vergunningen, lokale gids en begeleiding 4WD Travel.

Groene reis |Pyreneeën kampeerreis 31 juli t/m 10 augustus 2022

Deze prachtige reis start in de omgeving van Jonquera, dit ligt in Noord-Oost Spanje aan de Middellandse Zee en eindigt in Noord-West Spanje nabij de Atlantische Oceaan. We maken een trektocht, die ons over fraaie bergtoppen met waanzinnige uitzichten voert. Een reis waarbij je je nooit verveelt, simpelweg omdat er zoveel te zien en beleven valt. Het ene moment waan je je in niemandsland, het volgend moment off-roaden we tussen de (wilde) dieren door. Van koeien en schapen tot wilde Amazones. Het overnachten doen we op Wild Camps in de vrije natuur in een prachtige omgeving, afgewisseld met campings inclusief zwembad. Heerlijk om af te koelen. De paden die we rijden zijn afwisselend, van grind tot diepe modderige sporen. Soms een rotsige ondergrond met los liggende stenen en soms met dichte bebossing. We gaan Vale gieren sportten, deze zweven machtig over een vallei en zijn mega-indrukwekkend met een spanwijdte van ruim 2 meter! Tijdens de rustdag kunnen we raften onder begeleiding en ook dit is een schitterende ervaring. En als je even rust wenst, dan kun je in de omgeving een wandeling maken.

Deze Pyreneeën-reis is een groene reis, geschikt voor 4×4’s met lage gearing. Ze hoeven niet geprepareerd te zijn, wel kan je lak krassen oplopen als je deze niet van te voren hebt behandeld.

Inclusief: campings, vergunningen, lokale gids en begeleiding 4WD Travel.

Meer informatie en/of inschrijven via: www.4wdtravel.nl