Column Sander van Zijl

4WD FESTIVAL, EDITIE 2022, NAWOORD

4WD FESTIVAL, EDITIE 2022, NAWOORD

De aanloop naar het 4WD Festival editie 2022 was er één met veel obstakels. Een ander terrein, uitdagingen met de vergunning, een nieuwe partij waarmee we gingen samenwerken. Een nieuwe cateraar, een nieuw 4WD Festivalterrein, kortom allerlei nieuwigheden, terwijl dit toch al de twaalfde keer was, dat we het jaarlijkse 4×4 promotiefeestje van 4×4 rijdend Nederland organiseerden.

Lees meer
4WD Festival editie 2022: Vertrouwd en toch anders…

4WD Festival editie 2022: Vertrouwd en toch anders…

Inmiddels is hopelijk voor iedereen duidelijk, dat we in 2022 een andere locatie voor het 4WD Festival hebben moeten zoeken. Vergunningtechnisch zat er in Oss iets niet helemaal lekker en dus zijn we noodgedwongen uitgeweken naar het motorcrosscircuit van Berghem. Fantastisch dat we daar terecht kunnen, hulde voor de mede- en samenwerking. We hebben in een maand tijd een evenement moeten verhuizen met alle logistieke en andere uitdagingen van dien. Maar we zijn niet voor één gat te vangen en dus durf ik vooraf te beweren, dat dit gewoon gelukt is, ook al moet het 4WD Festival op het moment van schrijven nog wel plaatsvinden.

Lees meer
Cooper Tires en 4WD Festival zijn een goede combi!

Cooper Tires en 4WD Festival zijn een goede combi!

Eindelijk is het weer zover, het 4WD Festival komt eraan. Wat hebben we ernaar uitgekeken na alle noodzakelijke maatregelen en lock downs. Gelukkig ziet het er goed uit voor de buitenevenementen en kunnen we weer uitkijken naar een superleuk familieweekend! Het organiseren van zo’n groots off-road festival gaat gepaard met veel mankracht en sterke partners. Eén van de meest belangrijke partners voor het 4WD Festival is Cooper Tires.

Lees meer
4WD Festival 2021 krijgt vorm

4WD Festival 2021 krijgt vorm

Tijdens 25 en 26 september a.s. zal in Oss een groot en sfeervol evenemententerrein klaar staan. Met een standhouders kampement, een enorm rallybivak en diverse off-road demo’s.

Lees meer
4WD Festival editie 2021

4WD Festival editie 2021

Tijdens de ontzettend vreemde Corona-periode blijven we, weliswaar op de achtergrond, drukdoende met het 4WD Festival. In 2020 hebben we het geluk gehad een kleinschaliger event te kunnen organiseren. Dankzij de samenwerking met de Gemeente Oss, waarbij we secuur met de veiligheidsmaatregelen zijn omgegaan, geloven we afgelopen jaar toch een leuk en enerverend evenement te hebben kunnen neerzetten.

Lees meer
Eén grote uitdaging!

Eén grote uitdaging!

2020 is een vreemd jaar, waarin heel veel mensen de gevolgen van het coronavirus ondervinden, of hebben ondervonden. Normaliter starten wij van 4WD Magazine al in het begin van het jaar met de voorbereidingen voor het 4WD Festival, maar nu gooide de komst van Covid-19 roet in het eten, want de doorgang van het evenement stond op zeer losse schroeven.

Lees meer
4WD Festival gaat, onder Corona-voorwaarden, door!

4WD Festival gaat, onder Corona-voorwaarden, door!

De kogel is door de kerk; het 4WD Festival in 2020 gaat op 13 september door! In overleg met de gemeente Oss en onder de voorwaarden, zoals ze nu gelden, kunnen we van start. Het is kort dag, maar er is ons als organisatie en vooral als liefhebbers, veel aan gelegen om iedereen een fraai ‘Corona’ 4WD Festival voor te schotelen. Weliswaar in een andere vorm dan de afgelopen jaren, maar tegelijkertijd met hartstikke leuke, avontuurlijke elementen in de huidige opzet.

Lees meer
4WD Festival, editie 2019: Trots!

4WD Festival, editie 2019: Trots!

Het woordje ‘trots’ omvat zo’n beetje alles, dat ik qua gevoel aan de 4WD Festival editie 2019 heb overgehouden. Mooi weer, veel toeschouwers, een fantastisch standhoudersdorp, een onovertroffen aantal enthousiaste rallybivakhouders, serieus goede catering, een publiekstrekker met de miniatuurbaan van RC Overdose, de marshalls die onder leiding van Martijn Droog ‘a hell of a job’ hebben verricht en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan…

Lees meer