Ook de off-road baan met de Vrij Rijders trekt veel bekijks en de diverse speelactiviteiten in combinatie met het aanbod qua catering wordt meer dan prima verzorgd. We hebben er zin an, dat moge duidelijk zijn. Met het dalen van het Corona-virus en het stijgen van het aantal gevaccineerde mensen, worden we elke dag een stukje enthousiaster.

Een groot dorp met standhouders die wel of geen pagodetent plaatsen, met daktenten, met nieuwe of geprepareerde 4×4’s. Met banden en velgen, met kleding, met accessoires, met testruimtes en andere spullen; de standhouders gaan enorm hun best doen om een prachtig dorp neer te zetten. Het rallybivak zal gevarieerd zijn en rally 4×4’s, trucks en quads/side-by-sides laten zien. Het merendeel hiervan zal tijdens de Dakar/rally demo’s op de baan verschijnen en een spetterende demo neerzetten. Niet te vergeten om de waterbak te noemen, dit jaar ietwat uitgebreid voor nog meer spektakel en vertier. Daarnaast brengt het 4WD Festival diverse andere demo’s naar Oss tijdens het weekend van 25 & 26 september 2021.

Aan de inwendige mens wordt veel aandacht besteed, met een cateringplein met zitjes en her en der wat lekkernij stands kan je met je gezin overal terecht om iets te consumeren. Het terras en de diverse zichtmogelijkheden bieden volop uitzicht op de off-road baan om te genieten van al het spektakel dat zich daar afspeelt. Het 4WD Festival is voor iedereen die iets heeft met 4wiel aandrijving, voor buitenmensen, voor mensen die van rally/Dakar houden en zeker ook geschikt voor gezinnen. We bieden attracties voor kinderen en het aanzicht van alle bijzondere 4×4’s en andere voertuigen trekt de aandacht.

Kortom, we heten je van harte welkom op het 4WD Festival en houden je op de hoogte via www.4wdfestival.nl en via onze social mediapagina’s en promotie partners. Kortingsacties worden volop gedeeld, waarbij je via een abonnement op 4WD Magazine ook nog eens vrijkaartjes voor het 4WD Festival krijgt. Mocht je vragen hebben, stel die dan gerust via: svzijl@4wdmagazine.nl of sven@4wdmagazine.nl en als je standhouder wilt worden of deel wilt nemen aan het rallybivak als team, laat het ons weten. En heb je input voor acties of andere promotionele doeleinden, we staan altijd open voor suggesties.

Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en mogen je graag verwelkomen tijdens het komende 4WD Festival!

Sander van Zijl & Sven van Rooijen

4WD Festival 25 & 26 september 2021 te Oss

+31(0)346-213029

sven@4wdmagazine.nl of svzijl@4wdmagazine.nl

www.4wdfestival.nl

Fb: www.facebook.com/4wdfestival

4WD Festival