Voor Cooper was het 4WD Festival 2022 de uitgelezen kans om iedereen met het merk kennis te laten maken. De opening van het 4WD Festival werd zowel op zaterdag als zondag gedaan met een speciale auto, gewrapped in de Cooper logo’s en voorzien van Cooper banden. Het publiek kon op deze manier de goede tractie van de speciale P.O.R. banden van Cooper op ruw terrein het echt bewonderen. Cooper Tires is gespecialiseerd in on- en off-road banden voor 4×4 en SUV. Dit is de reden waarom het 4WD Festival en hoofdsponsor Cooper Tires ook tijdens deze editie zo’n goede match zijn.

Bij de ruim opgezette stand van Cooper konden bezoekers de banden bewonderen en daarnaast vragen stellen over het merk.

Winterbanden

De winter komt er aan en dat betekent dus, dat er meer aandacht is voor winterbanden. Bezoekers van het 4WD Festival konden kennis maken met de Discoverer Winter. Deze band voor SUV’s staat bekend om zijn uitstekende waterafvoer en remmen op nat wegdek en heeft een label van EU-graad B in deze categorie.

De Discoverer Winter beschikt over het 3PMSF symbool, ook wel sneeuwvloksymbool. Banden met dit symbool voldoen aan Europese praktijkproeven voor grip op aangereden sneeuw en bieden meer tractie op een besneeuwd en glad wegdek.

Cooper Tires kijkt terug op een geslaagd 4WD Festival waar veiligheid, saamhorigheid en fun samenkwamen. Cooper banden zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Informeer bij je lokale bandenleverancier naar het assortiment, of kijk op www.coopertires.nl