Als je middenin de voorbereidingen zit, dan is het druk moeten maken over locatie en vergunningen wel het laatste, waarmee je bezig wilt zijn. Toch zaten we daar middenin, wat de voorbereidingen aardig heeft verstoord.

Ik wil hierbij een groot compliment maken aan Marijke, Martijn & Melchior, Marc, Sven, Alphons, Sjoerd, Ralph, Marco, Paul, mijn moeder, m’n vader, Maura, Erik, Bennie, Leny en onze nieuwe partner qua locatie: Peter, Jac, Manou, Johan, Pedro en alle anderen; mijn dank is groot!  

Ik doe mensen hiermee te kort, want ook alle fotografen van Click Rally Images, de marshals, 4WD Travel medewerkers, 4WD Magazine medewerkers, de parkeerwachten, de mensen bij de entree, de bewaking, andere mensen bij de Motorcrossbaan Berghem, ik wil jullie bedanken, want zonder jullie was het dit jaar niks geworden.

Ik ben ervan overtuigd, dat we dit toch wel zware klusje dit jaar met overtuiging hebben geklaard. Het 4WD Festival was een regelrechte hit als het gaat om het vertegenwoordigen van de 4×4-wereld in zijn meest brede vorm.

In 2023 gaan we er weer voor! Met de ervaringen die we dit jaar opgedaan hebben, gaan we ervoor de volgende editie wederom te laten groeien. Ik hoop je binnenkort hierover meer nieuws te kunnen vertellen. Tot die tijd moet je het met de belevenissen van editie 2022 doen. En dat doen we best uitgebreid in deze uitgave.

Met hartelijke 4WD Festival groet en met een gevoel van trots en namens alle 4WD medewerkers,  

Sander van Zijl

4WD Festival