Als de vaccinatiegraad nog ietwat wordt opgeschaald, dan zijn wij ervan overtuigd dat we eind september een fantastisch 2-daags event kunnen neerzetten. Want dat we nieuws te melden hebben, dat ga je de komende tijd zeker meekrijgen.

Dit jaar gaan we 4WD Festival op een iets andere manier promoten, met 2-daagse entreebewijzen, VIP off-road cursussen, deelnemen aan rally-demo’s en andere uitdagende demo’s. We bieden voor kinderen veel vertier en het is de bedoeling dat het standhouders dorp nog gemêleerder en gevarieerder zal zijn.

We hebben een 4WD Festival/4WD Magazine accessoires-lijn opgezet (4WD – Cap & 4WD – T-shirt), dit kun je bestellen en ook bij een entreekaartje afnemen.

Voor zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid om je in te schrijven op standruimte en eventueel sponsoring.

We mogen je graag verwelkomen op het 4WD Festival editie 2021. We gaan er gezamenlijk een spektakel van maken, waarbij gezelligheid en vertier met hoofdletters wordt geschreven.

Als je vragen hebt, dan vernemen we dit graag. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)346 – 213029 of mail naar svzijl@4wdmagazine.nl. We zullen je graag begroeten op 25 en 26 september a.s. in Oss.

Met gemotiveerde 4WD Festival groet,

Namens alle medewerkers,

Sander van Zijl

Schaf je tickets aan voor 4WD Festival editie 2021 via deze link.

4WD Festival 2021