banner

Saris 4×4 in andere handen

Saris 4×4 in andere handen

Na ruim 35 jaar heeft Hans Saris zijn autobedrijf overgedragen aan de nieuwe eigenaren Robbert van Lutterveld en Suzan Saat. Zij zetten het autobedrijf voort onder de al bekende naam ‘Saris 4×4’. Maar naast Saris 4×4 kun je ook geleidelijk aan de nieuwe naam, ‘Just 4×4’, tegenkomen. Twee namen, één en hetzelfde bedrijf.

Op Hans en Els Saris na zul je in Valburg ook dezelfde gezichten blijven zien. Robbert blijft in de werkplaats en Suzan op kantoor. Met al je vragen over banden en accessoires kun je nog steeds bij 4×4 specialist Jip Saris terecht. In de werkplaats kun je Roel, Daan, Jules en binnenkort de nieuwe monteur Roy vinden voor alle reparaties, apk, preparatie, montage en onderhoudswerkzaamheden. En Jan rijdt nog steeds met alle plezier op de vrachtwagen. Het adres is hetzelfde gebleven; Kerkstraat 30 te Valburg en ook het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

Ondanks hun 4×4-specialisme is jouw 2WD, of personenauto overigens ook altijd welkom! Saris 4×4 onderscheidt zich door hun 4×4-/SUV-specialisme en enthousiasme, maar je bent welkom voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan je auto, ongedacht 4WD, of 2WD.

Je bent natuurlijk ook nog altijd welkom om gezellig een kopje koffie te komen drinken.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos