banner

Peugeot Boxer 4×4 Concept Dol op uitdagingen

Peugeot Boxer 4×4 Concept Dol op uitdagingen

Met een expressieve stijl en gebruik makend van innovatieve materialen is de PEUGEOT BOXER – waarvan sinds de introductie inmiddels 720.000 auto’s zijn verkocht – voor de VDL 2019 (Véhicules De Loisirs beurs in Parijs) omgetoverd tot een stoere avonturier.

Het is de duidelijke en spannende visie van PEUGEOT op recreatief vervoer die verregaand gepersonaliseerd is en letterlijk en figuurlijk buiten de gebaande paden treedt: WANDERLUST GREEN, MINT, Gris GREVAL alcantara en natuurlijk wit mineraal worden met elkaar gecombineerd.

Het concept model is een vervolg op de PEUGEOT RIFTER 4×4 CONCEPT en eveneens ontworpen voor rijden op alle soorten terrein met zijn DANGEL vierwielaandrijving, speciale banden en verhoogde bodemvrijheid.

Om de ervaring compleet te maken is de leefruimte van 10 m² uitgerust om tot 3 personen comfortabel te laten reizen.

Bovendien kan er een PEUGEOT eM02 FS Powertube elektrische mountainbike achterop worden geplaatst en een kano op het imperiaal.

De PEUGEOT BOXER 4×4 CONCEPT zal zijn wereldpremière beleven op de VDL (beurs voor recreatief vervoer) in Parijs die in Le Bourget wordt gehouden van 28 september tot en met 6 oktober 2019.

– Persbericht

PEUGEOT BOXER 4x4

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X