banner

Met 500.000 dollar de woestijn in

Met 500.000 dollar de woestijn in

In Dubai en omgeving kijkt niemand op van peperdure auto’s. Zelfs de politie rijdt er in de duurste Ferrari’s en andere exoten. Auto’s die doorgaans 300.000 dollar en (veel) meer kosten. Maar een Rolls Royce Cullinan is ook daar in die zandbak een bijzonderheid. Die zie je er niet elke dag en kost nog wel even wat meer dan 300.000 dollar. Niet dat de bezitter van een Cullinan zomaar de zandduinen in zal stuiven. Die zal daar geen behoefte in hebben. Maar om te zien en te weten, dat die SUV het kan, dat is wat anders!

Dat is dan ook het doel van een fotoserie en video, die Rolls Royce van de Cullinan in de woestijn van Dubai liet maken. Echt voor de lol gemaakt, dus. Nou is deze Cullinan eigendom van een inwoner van Dubai en dat je ook met zo’n grote SUV in de woestijn plezier kunt hebben, dat stralen de foto’s wel uit. Ze zetten zand en beweging even stil en soms wordt die combinatie een waar kunstwerk.

Het lijkt ons voor de eigenaar van deze Cullinan fijn te weten, dat je er gerust in de woestijn mee kunt rijden. Krijg je toch nog wat meer terug dan luxe en comfort voor je bijna 500.000 dollar.

 

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X