banner

Jeep wil ‘het groenste SUV-merk ter wereld’ zijn

Jeep wil ‘het groenste SUV-merk ter wereld’ zijn

Tot 2022 wil Jeep maar liefst tien PHEV’s lanceren. Moeder FCA, Fiat Chrysler Automobiles, maakte in 2018 een vijfjarenplan te invoering van hybride aandrijflijnen. Jeep zal de eerste FCA merken zijn, dat wordt geëlektrificeerd en zal in 2022 hybride, of geheel elektrische uitvoeringen van alle auto’s hebben.

Jeep’s Christian Meunier beloofde dat de Hybride Jeep’s ‘the best Jeep models ever’ zouden zijn en de meest capabele en snelste Jeeps ooit. De eerste is de plug-in variant van de Wrangler, die in 2020 op de markt zal worden gezet. De auto zal in Toledo North Assembly Plant worden gebouwd, in welke fabriek FCA maar liefst 160 miljoen zal investeren. In 2021 komt er een hybride versie van de Grand Cherokee, van de nieuwe Wagoneer en de nieuwe Grand Wagoneer, die in de Detroit 2 Assembly Plant en respectievelijk in de Warren Assembly Plant zullen worden gebouwd.

Het vijfjarenplan omvat tien PHEV’s en vier accu-elektrische auto’s tegen 2022. Ook op het gebied van autonoom rijden zullen stappen worden gezet en dieselmotoren zullen geleidelijkaan verdwijnen.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos