Tekst loopt door onder de foto.

 

 

De Maverick zoals de club die zich voorstelt, heeft in de grille de letters Ford breeduit meegekregen, mistlampen op de hoeken onderin de bumper en de spatborden kregen een verbreding, zodat er wat dikkere off-road banden onder zouden passen. Aan de achterkant is de naam van de auto overduidelijk in het metaal geperst met het Raptor logo rechts bovenaan de laadklep.

De Maverick staat op het C2 platform van Ford, hetzelfde als de Bronco Sport en de Escape en van die Bronco Sport weten we, dat ie het in het terrein heel behoorlijk doet. Dat zou inhouden, dat met wat aanpassingen aan vering en demping de Maverick daar niet voor hoeft onder doen.

De standaard Maverick zou redelijk Spartaans zijn trouwens met niet in de kleur van de auto meegesproken kunststof onderdelen (bumpers, buitenspiegels, etc.), met stalen wielen en smalle bandjes en zelfs het schuifraampje in de achterruit is er niet om de kosten maar zoveel mogelijk te drukken. Dit basismodel is trouwens twiewielaangedreven en heeft torsie geveerde achterwielophanging. Basisprijs zou onder de $ 20.000 moeten zijn.