Modulair 

De Aniewhere is uniek omdat het ontwerp gebaseerd is op een modulaire- en flexibele basis. Dit maakt het mogelijk om in de toekomst de standaard kleurrijke tent eenvoudig aan te passen. We kiezen er bijvoorbeeld voor om de klant de keuze te geven uit 2 fraaie kleurcombinaties doek. Als de klant besloten heeft, kan de tent makkelijk, bij het verkooppunt, in het frame gemonteerd worden. 

De luifels boven de deuren zijn ook modulair en optioneel te bestellen, in diverse kleuren. Zo kan je een eigen unieke tent samenstellen. Door middel van een rits bevestig je de luifels aan de tent, flexibele stokken spannen de luifels zodanig dat er een ‘dakje’ boven de ingang ontstaat. 

Het basisframe is standaard voorzien van dwarsdragers zodat meer bagage op het dak kan worden meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan een kano, surfplank of zelfs fiets. 

Duurzame materialen 

De Aniewhere behoeft, in tegenstelling tot andere tenten, geen extra dekzeil. Even de 2 spanbanden losmaken, het duurzame frame een duwtje geven en de tent opent zichzelf door de 2 gasveren aan de buitenzijde van het frame. 

De Aniewhere is een ruime tent met een binnenmaat van 138 x 210 cm en een hoogte van maar liefst 140 cm. Dit biedt de mogelijkheid om het kussen aan beide kanten van de tent te leggen, bij het raam of aan de dichte kant zonder het gevoel te hebben dat je met je neus tegen het plafond ligt. Ruimte genoeg, ook nog voor een extra oplegmatras of froli-systeem onder de basis matras. Aniewhere heeft een ‘dak’ van 100% waterdicht flexibel zeil. Hierdoor biedt de tent ruimte om naast het beddengoed en kussens, ook nog extra bagage in de tent te laten liggen als deze gesloten wordt. 

Over Dare to Be Different Outdoor 

Daktent specialist Dare To Be Different Outdoor wordt gerund door een gepassioneerd team, een team dat graag op avontuur gaat om de mooiste plekken te ontdekken. Een team dat al jaren ervaring heeft, niet alleen met het kamperen met een softshell daktent, goed slapen maar vooral ook en niet te vergeten, lekker eten. Allemaal buiten, in de frisse lucht. En, die ervaring en dat gevoel delen we graag met u. 

Nieuwsgierig hoe dit in 2012 tot stand is gekomen? 

Roland van der Waard (eigenaar): “Eigenlijk uit pure noodzaak, simpelweg omdat onze camper te klein werd voor een familie met 2 zonen met een gezonde Nederlandse lengte! Na wat wikken en wegen hebben we toen besloten om ons te gaan verdiepen in een daktent. Die ervaring hadden we namelijk al van het reizen zonder de kinderen. 

Daktenten waren in die tijd erg duur, zeker de tenten van de toen al bestaande merken. En een gebruikt exemplaar was eigenlijk nog niet te vinden. 

En ja, zo is het balletje gaan rollen. De daktent die we hadden kon wel wat verbeterd worden op basis van onze ervaring en het Noord Europese klimaat, dus aan de slag. Voor we het wisten hadden we een fabriek aan het werk gezet met diverse suggesties. En voilà, Dare to be Different Outdoor werd in het leven geroepen. 

Uiteindelijk is ons doel om mensen uit te dagen ‘net even anders’ op pad te gaan, namelijk met een daktent.” 

Inmiddels is Dare To Be Different Outdoor een grote speler in Europa met een dealernetwerk in meer dan 14 laden waaronder Duitsland, België, Engeland, Zweden en natuurlijk Nederland.