banner

Klein, maar fijn…

Klein, maar fijn…

Als reizigers in hart en nieren voelen wij een constante onrust om de LandCruiser in te pakken en er op uit te trekken. En het liefst doen we dat met een paar terreinwagens in de achteruitkijkspiegel en een klein groepje gelijkgestemde avonturiers rond het kampvuur.

Dit jaar zeiden we tegen elkaar: ‘het maakt niet uit hoe klein de groep is, we gaan gewoon.’ Als startende reisorganisatie moet je tenslotte ergens beginnen.

Zogezegd, zo gedaan. De groepjes waren klein, het enthousiasme groot. Degenen die er samen met ons op uit trokken, genoten met volle teugen van indrukwekkende bergroutes, kampeerplekken middenin de natuur, ruige canyons en machtige uitzichten. We hebben geproost met Roemeense țuică, Bulgaarse rakija, Albanese wijn, Montenegrijns bier en Poolse wodka. Met trots en plezier kijken we terug op een aantal mooie 4×4 zomertours door het oosten van Europa. En nu er weer meer mogelijk is, kijken we vol goede moed uit naar de komende trips samen met andere off-road enthousiastelingen.

Suzanne Beulens

www.further-adventures.nl

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X