Nieuwe Challenger uitvoering met standaard LED HID koplampen en LED dagrijverlichting

Voor modeljaar 2019 introduceert Toyota in Nederland een nieuwe Challenger uitvoering. Die vult het levergamma aan de onderzijde aan. Tussen de basisuitvoering ‘Comfort’ en de zeer complete ‘Professional’ blijkt vraag naar een scherper geprijsde uitvoering. Met de nieuwe, uitdagende Challenger wordt op die vraag ingespeeld. Behalve zaken als automatische transmissie, Cruise Control, Climate Control en een Full Map Navigatiesysteem is de Challenger ook standaard voorzien van een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, stoere 17-inch lichtmetalen wielen en treeplanken. Ook de veelgevraagde LED HID koplampen met LED dagrijverlichting behoren tot de standaarduitrusting.

Leverbaar als personenwagen met vijf of zeven zitplaatsen of als onverslaanbare bedrijfswagen

Avonturiers kunnen kiezen uit de wendbare driedeursvariant met korte wielbasis of de langere en ruime vijfdeurs met naar keuze vijf of zeven zitplaatsen. Avontuurlijk zakendoen? Neem dan de Land Cruiser Challenger Van op grijskenteken. Die is eveneens leverbaar als drie- of vijfdeurs en tevens in vier ombouwvarianten. Bovendien is de Challenger met een trekvermogen van 3.500 kg het ideale werkpaard voor vakmannen.

Tijdelijk zonder meerprijs voorzien van Challenger lederen bekleding

De Land Cruiser Challenger wordt tijdelijk en zónder meerprijs voorzien van stoere Challenger lederen bekleding. Hier is de synergie met de eveneens avontuurlijke Hilux Challenger direct zichtbaar. In beide gevallen wordt het interieur desgewenst voorzien van zwart lederen bekleding met speciaal design.

Land Cruiser blijft zijn roots volgen

De Land Cruiser blijft zijn roots volgen, al bijna zeventig jaar lang. Dus ook de Challenger uitvoering staat op een ijzersterk ladderchassis. Dat maakt hoge trekvermogens en een grote wielspeling tot 60 cm mogelijk bij rijden in zwaar terrein. De permanente vierwielaandrijving met het Centrale Torsen© Limited Slip Differentieel biedt de mogelijkheid om deze 100% te sperren. Down Hill Assist en Hill-start Assist zijn eveneens standaard. Samen met zijn herkenbare, iconische uitstraling maakt dit een rasechte Land Cruiser.

Land Cruiser Challenger leverbaar vanaf 39.195 euro exclusief BTW en BPM

De complete Land Cruiser Challenger is als driedeurs Van leverbaar vanaf 39.195 euro exclusief BTW en BPM. Voor het Challenger pakket met lederen bekleding wordt tijdelijk geen meerprijs in rekening gebracht. Wie een Land Cruiser krijgt afgeleverd, ontvang tevens een uitnodiging voor een avontuurlijke training op het gebied van voertuigbeheersing met de eigen Land Cruiser. De Challengers zijn per direct te bestellen bij de Toyota dealer.

– Persbericht
Land Cruiser