De gesmede wielen van Heritage Customs zijn alleen verkrijgbaar in OEM-maten om de off-road-capaciteiten van het voertuig te verbeteren, terwijl hun elementaire, maar verfijnde oppervlakken en de sterke graphics van openingen en spaken het stoere en doelgerichte karakter van de Valiance overbrengen.

Een uitgebreide keuze aan 20- en 22-inch Heritage Customs gesmede lichtmetalen wielen is beschikbaar. De volledige selectie varieert van het Black Crow multispaaks wiel, dat wordt geleverd in matzwart tot 22-inch Gloss Black Diamond Cut Supersonic 5-spaaks wielen en het 20-inch of 22-inch Space Cowboy Diamond Cut-ontwerp. Onlangs werd het utilitaire 20-inch Rock Dust retro design wiel, verkrijgbaar in zowel Gloss White als Gloss Black, toegevoegd aan de portfolio van Heritage Customs-wielen. De 20 inch wielen beginnen vanaf € 765,00 en de 22 inch wielen vanaf € 895,00.

Bestellen

De prijzen voor een Heritage Customs Valiance special build zijn op aanvraag. Alle projecten van Heritage Customs zijn 100% maatwerk en beginnen met schetsen, gebaseerd op gesprekken met de toekomstige eigenaren in de satellietstudio van Heritage Customs bij Klaas & Terlouw. Het ontwerp- en bouwproces van de Heritage Customs Valiance duurt ongeveer 1,5 maand. Een selectie van Heritage Customs-specifieke wielen is beschikbaar voor de Valiance in de maten 20 inch (vanaf € 765,00) en 22 inch (vanaf € 895,00).

Carchitecture
De focus van Heritage Customs ligt op esthetiek en het bedrijf biedt Carchitecture als service. Heritage Customs maakt voor elke klant een zeer persoonlijke auto. Via Heritage Customs kunnen klanten hun eigen legacy creëren. Een Heritage Customs Defender is de ultieme uitdrukking van elke individuele klant. Wat het ook is dat hen inspireert, het Heritage Customs-team zal hun wensen integreren in een voertuig, dat hun ideeën en smaak weerspiegelt, of het nu gaat om een ​​subtiel detail, of een grootser gebaar. Info: www.heritagecustoms.nl