• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Off-road trip in Nieuw Zeeland met de Jeep Gladiator

  De op de Wrangler gebaseerde Gladiator -Jeep’s eerst pick-up in 27 jaar- lijkt een echte alleskunner. Matt Prior reed de auto door wonderschoon Nieuw Zeeland.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-Indruk Land Rover Defender 110 D240 S

  Naar ons idee heeft de ontwikkeling en komst van het nieuwe model Defender meer discussie doen oplaaien, dan welk merk, of model dan ook ooit heeft gedaan. Het oude model is iconisch en heeft een grote, trouwe schare fans en liefhebbers.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  4WD-Festival 2020 ondanks door Corona in afgeslankte vorm: Onvervalst 4x4-plezier!

  Op 13 september jl. vond in Oss hét 4WD Festival van 4WD Magazine en 4WD Travel plaats. Het was één van de weinige festivals, die dit jaar überhaupt doorgingen. Weliswaar in een aangepaste en afgeslankte opzet vanwege de coronapandemie, maar dat mocht de pret nauwelijks drukken. Met minder standhouders en geen Dakar demo’s tot gevolg, maar juist wél met meer ruimte voor elkaar, vaker vrij rijden en natuurlijk net zoals altijd, een hele fijne sfeer!

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-indruk: Ford Ranger Raptor

  Ford Nederland heeft 4WD Magazine de primeur gegund om de eerste Ford Ranger Raptor diesel, die het naar Nederland haalde, te rijden.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  2021 Ford Bronco

  Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht, toch gekregen. Ford heeft eindelijk z’n Bronco onthuld en het moet gezegd: ze hebben wel iets moois neergezet!

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

4x4 nieuws

 • Vernieuwde Jaguar E-PACE

  Vernieuwde Jaguar E-PACE

  Met een vernieuwd in- en exterieur, het nieuwste Pivi Pro-infotainmentsysteem, een nieuwe voertuigarchitectuur en keuze uit diverse krachtige en efficiënte aandrijflijnen – waaronder een geavanceerde Plug-in Hybride* aandrijflijn – is de nieuwe Jaguar E-PACE beter verbonden, verfijnder en efficiënter dan ooit.

  lees meer
 • Vernieuwde Toyota Hilux

  Vernieuwde Toyota Hilux

  De nieuwe Toyota Hilux combineert een nieuwe krachtige look, een extra sterke 2,8-liter D-4D-motor en verder verbeterde prestaties – zowel op de weg als in het terrein – met een hoger comfort, meer uitrusting en een nieuw topmodel, de Hilux Invincible. Meer dan ooit is de iconische Toyota pick-up geschikt voor tweeledig gebruik, namelijk als professioneel werkpaard en als ultieme vrijetijdsauto. De prijzen van de nieuwe Toyota Hilux beginnen bij 19.995 euro, excl. btw en bpm.

  lees meer
 • Jaguar Land Rover gebruikt ruimtevaarttechnologie

  Jaguar Land Rover gebruikt ruimtevaarttechnologie

  Jaguar Land Rover neemt deel aan een uniek onderzoek naar de geschiktheid van geavanceerde, lichtgewicht metalen en composieten voor toepassing in toekomstige voertuigen. Als onderdeel van een tweejarig project gebruikt Jaguar Land Rover ruimtevaarttechnologie om te begrijpen hoe materialen reageren op corrosieve omgevingen, op wereldmarkten en in veeleisende terreinen.

  lees meer
 • Rallye Breslau Poland: Meer Nederlanders dan ooit!

  Rallye Breslau Poland: Meer Nederlanders dan ooit!

  Bijna 250 teams met zeker 20 nationaliteiten startten van 15 tot 19 september jl. in de Rallye Breslau Poland, de vijfdaagse wedstrijd in het noordwesten van Polen. Al meer dan 25 jaar wordt ‘de Breslau’ in deze regio georganiseerd en ondanks alle coronaperikelen was dit jaar gelukkig geen uitzondering.

  lees meer
 • Met je eigen 4WD van noord- naar zuid-Portugal

  Met je eigen 4WD van noord- naar zuid-Portugal

  4WD Travel neemt je graag mee op de ‘Portugal Premium’ off-road reis. We reizen hierbij van noord- naar zuid-Portugal in een periode, waarin de bloemen bloeien, de bomen op hun mooist en de velden grasgroen zijn. Eigenlijk is dit de beste tijd van het jaar om in Portugal te zijn.

  lees meer
 • Campwerk: Tenttrailer voor de Koninklijke Commandotroepen

  Campwerk: Tenttrailer voor de Koninklijke Commandotroepen

  CAMPWERK, specialist op het gebied van compact en stoer kamperen, is inmiddels een gevestigde naam in een groot deel van Europa. De laatste jaren versterkte het bedrijf in rap tempo onder andere zijn marktaandeel op het gebied van daktenten. Inmiddels is de onlangs vernieuwde vestiging van CAMPWERK in Tynaarlo uitgegroeid tot de grootste showroom voor daktenten in noord Nederland met een brede keuze aan soft- en hardcover modellen. Maar de ruggengraad van het bedrijf is nog steeds de tenttrailer, die zowel in een on-road-, als in een robuuste off-road versie wordt gebouwd.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Dreamer

  Dreamer

  Dreamer daktentenshop.nl is een nieuwe naam voor daktenten in Helmond.

  lees meer
 • TURBO LINER® Protect your Passion!

  TURBO LINER® Protect your Passion!

  Het product Turbo Liner® is een hoogwaardig gespoten kunststof coating. Om precies te zijn, een tweecomponenten polyurea met een hoge moleculaire dichtheid, die na een kortstondige exotherme reactie een taaie en elastische beschermlaag als eindresultaat oplevert.

  lees meer
 • Tipje van de sluier opgelicht….

  Tipje van de sluier opgelicht….

  Via deze weg alvast een tipje van de sluier, onze Aluminium Hardshell Khosi, 150 cm. We noemen ‘m Alu Khosi. Op 2 kleine details na, zijn deze helemaal gereed en kunnen we volgende week een bestelling plaatsten. Dan hebben we deze tenten nog voor de herfst binnen. Tot Januari 2020 hebben we namelijk het alleenrecht op deze tenten voor Europa.

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

october

31octHele dag01novBaja Borger 2020(Hele dag)

november

31octHele dag01novBaja Borger 2020(Hele dag)

29novHele dagZware Brabantrit(Hele dag: sunday)

X