• Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-Indruk Ford Explorer Plug-in Hybrid

  For(d)za, da’s een vlotte SUV zeg! We zijn net onderweg en de Plug-In hybride versie van de nieuwe Explorer gedraagt zich als een ‘gejaagde onderzoeker’. Met 2.4 ton onder onze derriere aan gewicht zijn we sneller weg bij het stoplicht, dan welke andere auto bij ons in de buurt. Gaat deze, Europees uitgevoerde Explorer een hit worden? 4WD Magazine heeft er met plezier een weekje in mogen rondtoeren en we delen graag onze ervaringen.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  King of Hammers 2021

  Voor de 2021 editie van ’s werelds zwaarste ééndaagse off-road race was de eerste overwinning, ondanks Corona, van het enorme 9-daagse evenement.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Unieke trektocht door de Balkan

  De Balkan is zo’n beetje de laatste oase in Europa. Zonder beperkingen kunnen we hier onze geliefde 4x4 hobby uitoefenen. 4WD Travel heeft hier, in eigen beheer, een off-road reis ingepland, waarbij we fraaie wild camps afwisselen met campings.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

4x4 nieuws

 • Dit is een Rolls-Royce Black Badge Cullinan

  Dit is een Rolls-Royce Black Badge Cullinan

  Het is de standaard van de fabriek uit exclusiefste SUV ter wereld. Hoe maak je die nog spannender en induvidueler en geef je ‚m ook nog een extra portie dynamiek? De specialisten van de Duitse tuner SPOFEC wisten daar wel raad mee en maakten de luxe auto van Britse makelij nog luxer!

  lees meer
 • Yaris Cross Adventure

  Yaris Cross Adventure

  Toyota presenteert met de Yaris Cross Adventure een extra stoere uitvoering van zijn nieuwe, compacte SUV in het B-segment. De Yaris Cross Adventure benadrukt zowel vanbinnen als vanbuiten de SUV-kwaliteiten van het model. Naar verwachting komt de nieuwe Toyota Yaris Cross in september van dit jaar op de markt. De prijzen maakt Toyota in het tweede kwartaal van dit jaar bekend.

  lees meer
 • Ford Ranger Raptor nu standaard uitgerust met de General Tire Grabber AT3

  Ford Ranger Raptor nu standaard uitgerust met de General Tire Grabber AT3

  General Tire viert opnieuw een groot succes! De Ford Ranger Raptor is nu standaard uitgerust met de bekroonde all-terrain band van General Tire: de Grabber AT3.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Custom Workx maatwerk

  Custom Workx maatwerk

  Bij Custom Workx staan maatwerk, passie en ambacht centraal. Een auto verhogen, een nieuwe bullbar op een pick-up, of ombouw naar grijs kenteken? Bij Custom Workx ben je aan het juiste adres!

  lees meer
 • Warrior Predator lier

  Warrior Predator lier

  De nieuwe Warrior Predatoris met z’n twee motoren is een absolute competitielier. De Predator 10.000 lbs (4.546 kg.) dubbele motor elektrische lier is ontworpen voor hardcore competitie en die-hard gebruikers.

  lees meer
 • Betaal je niet SUV!

  Betaal je niet SUV!

  120 SUV-occasions van alle merken vind je altijd bij Van Mossel Outdoor in Oisterwijk! De Sports Utility Vehicles, oftewel de SUV’s, winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Dit type voertuig bezit eigenschappen om ook op onverhard terrein uit de voeten te kunnen.

  lees meer
 • Met wieldraagarmen van Terrain Tamer doet je auto meer!

  Met wieldraagarmen van Terrain Tamer doet je auto meer!

  Terrain Tamer heeft onlangs een nieuwe serie bovenste wieldraagarmen voor auto’s met onafhankelijke wielophanging uitgebracht. Doorgaans laat onafhankelijke wielophanging voor een succesvolle uitlijning van de wielen slechts kleine aanpassingen toe. Dat gaat in het bijzonder op voor verhoogde auto’s, waardoor er problemen ontstaan met camber en caster, de stand van de kogelgewrichten en vering.

  lees meer
 • Rough Roofracks

  Rough Roofracks

  Cross-X is gevestigd in Leiden en thuis in op maat uitrusting en aanpassingen aan 4×4 reizigersauto’s. Onlangs ontwikkelde Cross-X in eigen werkplaats een Ultra Plat Roofrack speciaal voor de Ford Ranger Wildtrak.

  lees meer
 • Hét adres voor Suzuki 4×4

  Hét adres voor Suzuki 4×4

  De Jimmy is een van de populairste 4×4’s van het moment. Sterk, betrouwbaar, niet te stoppen. Helemaal als je ‘m iets hoger zet met de populaire 2 inch verhogingsset van Ironman met de bekende groene veren en witte schokdempers. “Om 2021 goed te beginnen hebben we in december en januari een speciale aanbieding. De Ironman 2 inch verhogingsset bieden we aan voor E875 inclusief montage en BTW!”

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

4WD Agenda

april

Geen evenementen

mei

Geen evenementen

[xyz-ihs snippet=”Homepage-banner”]

NIEUWE UITGAVE

SCHRIJF JE IN!

Ontvang ook als eerste nieuws/korting tips en meer..

VOLG ONS!

X