banner
 • Home

  Volop genieten tijdens circuitdag Assen ‘Against Cancer 2022’

  De circuitdag Against Cancer 2022 op het circuit van Assen wordt al jaren exclusief georganiseerd voor gezinnen, waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. Die dag mag het hele gezin, dus ook de ouders, grootouders, broers en zussen, die ook emotioneel belast zijn als het zieke kind zelf, mee achterop snelle motoren, in luxe sportwagens, of in enorme Dakartrucks en off-road rally auto’s.

 • Home

  SUPERKARPATA TROPHY 2022

  Na twee jaar pauze vanwege het Corona-virus werd dit jaar weer de SUPERKARPATA TROPHY in Roemenië georganiseerd. Van 20 t/m 28 mei jongstleden stonden ruim 81 4x4’s klaar voor de start. Normaal gesproken is het aantal deelnemers beperkt tot max 50 voertuigen, maar door de gedwongen lange pauze werd dit aantal verruimd naar 81 voertuigen, verdeeld over 38 teams uit 9 landen.

 • Home

  Rijden met de Subaru Solterra

  Koenen’s Autobedrijfis zeker bekend vanwege z’n Amerikaanse 4x4’s. Maar behalve dealer van Jeep en ervaren in de verkoop van RAM’s en overige Dodges is het bedrijf ook dealer van onder meer het Japanse Subaru. En laat Subaru nu samen met Toyota een nieuw All-Wheel-Drive elektrisch voertuig hebben ontwikkeld. In Echt stond er eentje voor ons klaar om een rij-indruk mee te maken.

 • Home

  UROVESA’s VAMTAC

  (Vehiculo de Alta Movilidad Tactico/High Mobility Tactical Vehicle) dankt z’n meer dan opvallende gelijkenis met de HMMWV van het Amerikaanse leger, aan het feit dat deze werd ontworpen volgens een vergelijkbare specificatie en om aan corresponderende wensen van het Spaanse leger voor een multipurpose, luchtransporteerbare high mobility off-road voertuig met een behoorlijk laadvermogen, te kunnen voldoen.

 • Home

  Ford Bronco komt naar Europa

  De Ford Bronco komt naar Europa. De Bronco zal vanaf eind 2023 in een beperkte oplage beschikbaar zijn voor geselecteerde Europese markten.

 • Home

  Jeep Ducking brengt glimlach op andermans gezicht!

  Een complete rage is Duck Duck Jeep aan het worden. Jeep Ducking begon in 2020 in Ontario, USA, toen een Jeep-eigenaar besloot iets te doen om zowel haar dag, als die van een ander op te vrolijken. Ze kocht een badeendje en zette die op die andere Jeep in de buurt.

 • Home

  Door Kirgizië met een UAZ 452 Bukhanka

  We staan aan de rand van een rivier van zo’n 500 meter breed. Het is onze vijfde keer in Kirgizië. We kennen het land inmiddels goed. We organiseren als ‘De Verdwaalde Jongens’ supported 4x4 road trips door dit land. Altijd met de UAZ 452 Bukhanka, ‘Russische ragbakken’. Voor het eerst hebben we een Kirgies bij ons: Urmat. Urmat zweert bij een Nissan Patrol, of Toyota LandCruiser. Maar wij weten inmiddels, wat onze bus kan!

 • Home

  De route Africa Eco Race 2022

  De rally is verplaatst en start nu op 15 tot en met 30 oktober. De keuringen vinden plaats op 14 en 15 oktober in Menton. In Monaco vindt de officiële start plaats en gaat de rally, via de boot, naar Marokko.

 • Home

  70.000 aanwezigen op Toledo Jeep Fest 2022

  Terug in de tijd naar 2016. Lucas County commissaris Pete Gerken, een voormalige Jeep-werknemer, was samen met zijn collega's uit de Jeep-fabriek op zoek naar een manier om de 75ste verjaardag van het iconische voertuig te vieren en zo creëerden ze het ‘Jeep Fest’.

 • Home

  Nieuwe locatie 4WD Festival editie 2022

  Kom je ook naar het tofste 4WD/Off-road event van de Benelux? Geniet zaterdag 24 en zondag 25 september van verschillende 4x4’s, breed gevarieerd standhoudersdorp en volop actie van o.a. verschillende Rally/Dakar demo’s.

Laatste nieuws

 • Onthulling nieuwe generatie Mitsubishi ASX

  Onthulling nieuwe generatie Mitsubishi ASX

  SUV X PHEV = ASX. Dat is de even eenvoudige als krachtige formule achter de nieuwe generatie ASX. Mitsubishi Motors Europe presenteerde deze veelbelovende nieuwkomer vandaag tijdens een online evenement.

  LEES MEER
 • Prijs nieuwe Nissan X-Trail start bij 48.390 euro

  Prijs nieuwe Nissan X-Trail start bij 48.390 euro

  De Nissan X‑Trail is al ruim 20 jaar synoniem met avontuur voor het hele gezin. De vierde generatie van het icoon staat vanaf begin november bij de Nederlandse dealers. De gloednieuwe familie‑SUV combineert een robuust en modern design met comfort en flexibiliteit en is per direct te bestellen vanaf € 48.390,‑.

  LEES MEER
 • Schitterend en goed bezocht evenement Jeebee op het strand in Ouddorp

  Schitterend en goed bezocht evenement Jeebee op het strand in Ouddorp

  Afgelopen weekend heeft Jeebee een schitterend en goed bezocht evenement gehad op het strand in Ouddorp.

  LEES MEER
 • MANIFESTO: het ‘living lab’ van Dacia

  MANIFESTO: het ‘living lab’ van Dacia

  Met MANIFESTO bevestigt Dacia zijn unieke visie op een stoere, robuuste, betaalbare en milieuvriendelijke auto. Deze concept car is een living lab boordevol ideeën die in verbinding staan met de natuur, het milieu respecteren en tal van innovaties voorstellen. In sommige gevallen zullen die ook hun weg vinden naar toekomstige Dacia modellen.

  LEES MEER
 • Defender 75th Edition viert 75 jaar Land Rover

  Defender 75th Edition viert 75 jaar Land Rover

  Land Rover staat met de introductie van de New Defender 75th Edition op unieke wijze stil bij het 75-jarig jubileum van het merk. Het succesverhaal van Land Rover begon in 1948 met het debuut van de Series I op de AutoRAI in Amsterdam. De rest is geschiedenis. Land Rover levert de speciale 75th Edition in Nederland alleen als Defender 110 P400e Electric Hybrid (PHEV). Bestellen kan per direct.

  LEES MEER
 • Nieuwe Nissan X-Trail laat zich zien

  Nieuwe Nissan X-Trail laat zich zien

  Krachtig en modern design met geavanceerde technologie. De nieuwste toevoeging aan het geëlektrificeerde Nissan modellenaanbod laat zich vandaag zien in de vorm van de nieuwe, vierde generatie X‑Trail. Wereldwijd zijn al bijna zeven miljoen exemplaren van de X‑Trail verkocht en daarmee is het een van de populairste avontuurlijke gezinsauto’s ter wereld.

  LEES MEER
 • Evolutie voor Audi’s Dakar-strijder

  Evolutie voor Audi’s Dakar-strijder

  Nadat de Audi RS Q e-tron afgelopen maart in Abu Dhabi zijn eerste woestijnrally won, staat nu de evolutieversie klaar. Het innovatieve prototype is ingrijpend verbeterd voor de Rallye du Maroc 2022, die als ultieme voorbereiding geldt voor de Dakar Rally 2023. De carrosserie is compleet nieuw en lichter, wat het totaalgewicht en zwaartepunt van de auto verlaagt. Ook de efficiency van de elektrische aandrijving is verder verbeterd. De RS Q e-tron heeft nu de toevoeging ‘E2’ in zijn naam gekregen; een knipoog naar de iconische Audi Sport quattro, de evo-versie van de legendarische Groep B rallyauto uit de jaren ‘80.

  LEES MEER
 • SsangYong Motor legt basis voor bedrijfsherstel na definitieve goedkeuring van het reconversieplan

  SsangYong Motor legt basis voor bedrijfsherstel na definitieve goedkeuring van het reconversieplan

  SsangYong Motor Company kondigt aan dat de faillissementsrechtbank van Seoel heeft verklaard dat zij enerzijds haar goedkeuring zal verlenen aan de reconversie van de onderneming na de zogeheten “vergadering van verbonden personen” en anderzijds aan de periode om het reconversivoorstel af te ronden. Dankzij dit proces kan de onderneming nu haar bedrijfsherstel voortzetten.

  LEES MEER

4WD Webshop

4WD Shopping

Nieuwe uitgave

Nieuwe agenda

september

24sepHele dag254WD Festival editie 2022(Hele dag)

october

Geen evenementen

november

Geen evenementen

euautoonderdelen.nl
Ibalo

NIEUWE UITGAVE

SCHRIJF JE IN!

Ontvang ook als eerste nieuws/korting tips en meer..

VOLG ONS!

X