• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Cooper Tire Europe aanwezig op het 4WD Festival om haar 4x4 banden te tonen

  Cooper Tire Europe zal ook dit jaar weer als sponsor en exposant aanwezig zijn op het 4WD Festival in Oss, dat op 13 september plaatsvindt. Het evenement, dat sinds 2012 elk jaar wordt gehouden, brengt fabrikanten, leveranciers en liefhebbers samen om het 4x4 rijden te beleven en de nieuwste ontwikkelingen in de markt onder de aandacht te brengen.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-indruk: Ford Ranger Raptor

  Ford Nederland heeft 4WD Magazine de primeur gegund om de eerste Ford Ranger Raptor diesel, die het naar Nederland haalde, te rijden.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  2021 Ford Bronco

  Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht, toch gekregen. Ford heeft eindelijk z’n Bronco onthuld en het moet gezegd: ze hebben wel iets moois neergezet!

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

4x4 nieuws

 • Nieuwe Jaguar F-PACE

  Nieuwe Jaguar F-PACE

  Met een indrukwekkend vernieuwd uiterlijk, een geheel nieuw en uiterst verfijnd interieur met het Pivi Pro-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie en keuze uit vier- en zescilindermotoren met Plug‑in Hybride en Mild Hybride-techniek, is de nieuwe Jaguar F‑PACE luxueuzer, nog beter verbonden en efficiënter dan ooit. De volledig nieuwe 297 kW (404 pk) sterke Plug‑in Hybride P400e met viercilinder benzinemotor heeft een elektrische actieradius van 53 km*.

  lees meer
 • Introduceert Defender P400e plug-in hybrid en Defender 90

  Introduceert Defender P400e plug-in hybrid en Defender 90

  Land Rover breidt het aanbod van de Defender 110 verder uit met de P400e plug-in hybride aandrijflijn. Tegelijkertijd start de levering van de nieuwe Defender 90. Deze driedeursversie met kortere wielbasis wordt geleverd met dezelfde benzine- en dieselmotoren en superieure off-road-capaciteiten als de vijfdeurs Defender 110 die sinds juni in de showroom staat.

  lees meer
 • Cooper Tire en goede doelen

  Cooper Tire en goede doelen

  Cooper is het merk bij uitstek voor organisaties die levensreddende bergreddingen verzorgen in het Verenigd Koninkrijk, waaronder het South Snowdonia Search and Rescue Team.

  lees meer
 • Nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride

  Nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybride

  Geavanceerde en milieuvriendelijke premiumtechnologie zorgt voor absolute en stille vrijheid, nog meer rijplezier op de openbare weg en bereikt een nieuw niveau van benchmark Jeep terreincapaciteiten.

  lees meer
 • Amerikaans icoon Jeep® Wagoneer keert terug

  Amerikaans icoon Jeep® Wagoneer keert terug

  De onlangs in Detroit geïntroduceerde nieuwe Grand Wagoneer Concept markeert de wedergeboorte van een klassiek en premium Amerikaans icoon en geeft een visie van wat de moderne uitdrukking van de originele ultieme premium SUV kan zijn. De Grand Wagoneer Concept positioneert de legendarische Wagoneer-naam onmiddellijk als een premium verlengstuk van het merk Jeep. Wagoneer zal “American Premium” definiëren en tegelijkertijd een unieke en ongekende klantervaring bieden.

  lees meer
 • Maak kans op een cap gesigneerd door David Coulthard

  Maak kans op een cap gesigneerd door David Coulthard

  Stuur je vraag in en maak kans op een cap gesigneerd door David Coulthard!

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Dreamer

  Dreamer

  Dreamer daktentenshop.nl is een nieuwe naam voor daktenten in Helmond.

  lees meer
 • TURBO LINER® Protect your Passion!

  TURBO LINER® Protect your Passion!

  Het product Turbo Liner® is een hoogwaardig gespoten kunststof coating. Om precies te zijn, een tweecomponenten polyurea met een hoge moleculaire dichtheid, die na een kortstondige exotherme reactie een taaie en elastische beschermlaag als eindresultaat oplevert.

  lees meer
 • Tipje van de sluier opgelicht….

  Tipje van de sluier opgelicht….

  Via deze weg alvast een tipje van de sluier, onze Aluminium Hardshell Khosi, 150 cm. We noemen ‘m Alu Khosi. Op 2 kleine details na, zijn deze helemaal gereed en kunnen we volgende week een bestelling plaatsten. Dan hebben we deze tenten nog voor de herfst binnen. Tot Januari 2020 hebben we namelijk het alleenrecht op deze tenten voor Europa.

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

september

18sepHele dag20Land Cruiser Club Meeting 2020(Hele dag)

27sepHele dagBrabant rit(Hele dag: sunday)

october

25octHele dagDrenthe rit(Hele dag: sunday)

31octHele dag01novBaja Borger 2020(Hele dag)

Flow-Flow message: Stream with specified ID not found or no feeds were added to stream

X