• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Arctic Trucks gaat Zuidpoolwaarts

  Wat is ’s werelds beste 4x4? Dat is natuurlijk een bar subjectieve vraag. Maar als er al een shortlist is, dan zouden de 4x4’s van Arctic Trucks er zeker op moeten staan. Ze hebben weliswaar de ‘King of Hammers’ niet gewonnen, of de Dakar Rally, maar hun creaties rijden onder de meest extreme omstandigheden, waar ook ter wereld, rond. Zoals bijvoorbeeld op het enorme, bevroren continent Antarctica.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  De GORM 24 uursrace

  Er zijn maar weinig off-road wedstrijden doorgegaan in 2020, maar de GORM 24uurs wedstrijd hoorde hier wel bij. In tegenstelling tot voorgaande jaren, toen er eigenlijk nooit Nederlandse deelnemers waren, stonden er deze zomer door het ontbreken van wedstijden in Nederland ineens drie Nederlandse teams aan de start van deze bijzondere wedstrijd.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rijden met de… Suzuki Jimny 1.5 Hunter Pro Edition

  De Suzuki Jimny is al, sinds het verschijnen van de jongste editie in 2018, een enorme hit. 4x4 enthousiastelingen roemen het uiterlijk en de off-road mogelijkheden, die het plezier-/annex werkpaardje van Suzuki heeft te bieden. Suzuki vond de 4x4 op geel kenteken teveel kosten en te klein voor de prijs, die de Jimny moest kosten. Daar heeft de importeur echter iets op bedacht.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Unieke trektocht door de Balkan

  De Balkan is zo’n beetje de laatste oase in Europa. Zonder beperkingen kunnen we hier onze geliefde 4x4 hobby uitoefenen. 4WD Travel heeft hier, in eigen beheer, een off-road reis ingepland, waarbij we fraaie wild camps afwisselen met campings.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Off-road trip in Nieuw Zeeland met de Jeep Gladiator

  De op de Wrangler gebaseerde Gladiator -Jeep’s eerst pick-up in 27 jaar- lijkt een echte alleskunner. Matt Prior reed de auto door wonderschoon Nieuw Zeeland.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-indruk: Ford Ranger Raptor

  Ford Nederland heeft 4WD Magazine de primeur gegund om de eerste Ford Ranger Raptor diesel, die het naar Nederland haalde, te rijden.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

4x4 nieuws

 • 50 jaar Suzuki Jimny

  50 jaar Suzuki Jimny

  In 2020 vierde de Suzuki Jimny het 50-jarig bestaan. Vandaag de dag is de Jimny eigenlijk nog de enige overgebleven kleinere off-road 4×4. De oorsprong van de Jimny is dezelfde als de meeste Japanse auto’s van na de tweede wereldoorlog, die betrekkelijk klein moesten zijn en een bescheiden inhoud, in een land waar ruimte ook toen al beperkt was.

  lees meer
 • Lunaz begint productie elektrische, classic Range Rovers

  Lunaz begint productie elektrische, classic Range Rovers

  Lunaz, maker van elektrische, klassieke auto’s, is begonnen met de productie van klassieke elektrische Range Rovers. Het bedrijf, gevestigd in Silverstone, UK, wil er 50 gaan bouwen. De drie-, of vijfdeurs auto’s stammen uit de periode 1970 – 1994.

  lees meer
 • Yenko/SC Silverado Off-Road

  Yenko/SC Silverado Off-Road

  Specialty Vehicle Engineering (SVE) heeft een Chevy Silverado bedacht, voorzien van een Yenko/SC badge, met meer dan 800 pk/597 kW en een vier inch liftkit, bedoeld voor absolute off-road liefhebbers.

  lees meer
 • Hyundai Fuel Cell voor Ineos Grenadier?

  Hyundai Fuel Cell voor Ineos Grenadier?

  Hyundai en Ineos hebben een ‘memorandum of understanding’ getekend om de ontwikkeling en levering van waterstof te onderzoeken. Ook behelst de deal de mogelijkheid van het gebruik van een door Hyundai geleverde fuel cell voor de Ineos Grenadier.

  lees meer
 • Dacia Bigster Concept illustreert de groei

  Dacia Bigster Concept illustreert de groei

  Als onderdeel van de strategie van Groupe Renault, Renaulution genaamd, heeft Dacia zijn vijfjarenplan gepresenteerd. Met de vorming van de businessunit Dacia-Lada verhoogt Dacia zijn concurrentiekracht en efficiency en treedt het op modellengebied buiten de vaste kaders. De presentatie van de Dacia Bigster Concept bereidt de weg voor naar het C-segment.

  lees meer
 • Nissan Navara vernieuwd

  Nissan Navara vernieuwd

  De Nissan Navara krijgt een facelift. De Navara krijgt een compleet nieuwe, stoere grille met C-vormige led-dagverlichting. Ook aan de achterkant zijn led-lampen te zien.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Custom Workx maatwerk

  Custom Workx maatwerk

  Bij Custom Workx staan maatwerk, passie en ambacht centraal. Een auto verhogen, een nieuwe bullbar op een pick-up, of ombouw naar grijs kenteken? Bij Custom Workx ben je aan het juiste adres!

  lees meer
 • Warrior Predator lier

  Warrior Predator lier

  De nieuwe Warrior Predatoris met z’n twee motoren is een absolute competitielier. De Predator 10.000 lbs (4.546 kg.) dubbele motor elektrische lier is ontworpen voor hardcore competitie en die-hard gebruikers.

  lees meer
 • Betaal je niet SUV!

  Betaal je niet SUV!

  120 SUV-occasions van alle merken vind je altijd bij Van Mossel Outdoor in Oisterwijk! De Sports Utility Vehicles, oftewel de SUV’s, winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Dit type voertuig bezit eigenschappen om ook op onverhard terrein uit de voeten te kunnen.

  lees meer
 • Met wieldraagarmen van Terrain Tamer doet je auto meer!

  Met wieldraagarmen van Terrain Tamer doet je auto meer!

  Terrain Tamer heeft onlangs een nieuwe serie bovenste wieldraagarmen voor auto’s met onafhankelijke wielophanging uitgebracht. Doorgaans laat onafhankelijke wielophanging voor een succesvolle uitlijning van de wielen slechts kleine aanpassingen toe. Dat gaat in het bijzonder op voor verhoogde auto’s, waardoor er problemen ontstaan met camber en caster, de stand van de kogelgewrichten en vering.

  lees meer
 • Rough Roofracks

  Rough Roofracks

  Cross-X is gevestigd in Leiden en thuis in op maat uitrusting en aanpassingen aan 4×4 reizigersauto’s. Onlangs ontwikkelde Cross-X in eigen werkplaats een Ultra Plat Roofrack speciaal voor de Ford Ranger Wildtrak.

  lees meer
 • Hét adres voor Suzuki 4×4

  Hét adres voor Suzuki 4×4

  De Jimmy is een van de populairste 4×4’s van het moment. Sterk, betrouwbaar, niet te stoppen. Helemaal als je ‘m iets hoger zet met de populaire 2 inch verhogingsset van Ironman met de bekende groene veren en witte schokdempers. “Om 2021 goed te beginnen hebben we in december en januari een speciale aanbieding. De Ironman 2 inch verhogingsset bieden we aan voor E875 inclusief montage en BTW!”

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

januari

31janHele dag06febPolen sneeuwreis(Hele dag)

februari

31janHele dag06febPolen sneeuwreis(Hele dag)

21febHele dag27Kroatie sneeuwreis(Hele dag)

X