• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Ze maken ze niet meer zoals vroeger…

  De Land Rover Defender is opnieuw en voor de 21ste eeuw uitgevonden. En dat gaat ook ook over de manier, waarop de auto wordt gebouwd, zo ontdekte Rachel Burgess, die voor 4WD Magazine op bezoek ging in JLR’s nieuwe fabriek in Slowakije.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Nitto King of Hammers 2020

  Het begon allemaal heel bescheiden een paar jaar geleden, maar intussen behoren zelfs de ondersteunende evenementen van de King of Hammers tot de meest prestigieuze, zwaarste en grootste. Van de UTV race (Utility Task Vehicles) met meer dan 130 inschrijvingen, de erg competitieve Everyman Challenge met Legends en Stock Classes, tot de ‘mini’ Baja voor 1.000 pk desert racers voor de winnaar, waarvan een cheque ter waarde van 100.000 dollar lag te wachten. Maar meer dan de grootte van de wedstrijd en het moeilijke parcours van de race zelf was het nauwelijks mogelijk om het spannender te maken.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  4WD-festival 2019: Zonovergoten 4x4-feest

  Elk jaar wordt het 4WD Festival groter. Dit jaar waren er op 15 september jl. op het terrein van de Motorclub Oss talloze standhouders met de prachtigste auto’s, daktenten, accessoires, banden, maar ook quads en toebehoren.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Daktent Special

  Dit verhaal start, nadat we een aantal uren over onverharde paden in een prachtig mooi landschap hebben gereisd. We komen aan op een idyllisch plekje met uitzicht op de zee, bovenop een berg, waar we van de ondergaande zon kunnen genieten.

4x4 nieuws

 • VW komt met de Ruggdzz

  VW komt met de Ruggdzz

  Volgens Autocar is VW bezig met een EV, die in het concern bekend zou staan als ‘Ruggdzz (afgeleid van ‘rugged’) en in 2023 op de markt moet komen.

  lees meer
 • Eén onafhankelijke informatiebron voor daktent kamperen

  Eén onafhankelijke informatiebron voor daktent kamperen

  Daktentkamperen zit de laatste 3 jaren flink in de lift. Er is veel interesse voor dit, voor het grote publiek, relatief onbekend fenomeen. Op sociale media waren er de afgelopen jaren meerdere individuele initiatieven ontstaan om ervaringen uit te wisselen over het kamperen met de daktent. Om die versplinterde informatievoorziening te verbeteren hebben 8 daktent-ambassadeurs nu de koppen bij elkaar gestoken en hun eigen pagina’s gefuseerd in één centrale, onafhankelijke informatiebron.

  lees meer
 • Verkoop Polestar 2 gestart

  Verkoop Polestar 2 gestart

  Hij was al te reserveren en is vanaf vandaag officieel te koop in Nederland: de Polestar 2. Sinds de lancering in 2019 hebben vele Nederlanders een exemplaar gereserveerd. De levering van deze gereserveerde exemplaren begint naar verwachting medio juli 2020.

  lees meer
 • Land Rover viert 50 jaar Range Rover in de sneeuw

  Land Rover viert 50 jaar Range Rover in de sneeuw

  Land Rover viert het gouden jubileum van de Range Rover met een groot, ijskoud kunstwerk op de testfaciliteit in Arjeplog, vlakbij de poolcirkel in Zweden. Het 260 meter brede kunstwerk vult het midden van de ronde testbaan, waar alle toekomstige Land Rover-modellen tot het uiterste worden getest tijdens de ontwikkeling.

  lees meer
 • Op bezoek bij Nissan Navara Red-Lined

  Op bezoek bij Nissan Navara Red-Lined

  De laatste jaren zien we ze steeds vaker tijdens de diverse rally-raids: pick-ups. Op het eerste gezicht lijken ze uiterlijk veel op elkaar, maar daar houdt de vergelijking wel mee op. Veel van die pick-ups zijn geprepareerde serieproductie modellen.

  lees meer
 • Wereldhoogterecord voor twee Unimogs U 5023

  Wereldhoogterecord voor twee Unimogs U 5023

  Al 70 jaar is de Unimog een gewild voertuig bij wetenschappelijke expedities op onze aardbol. Onlangs heeft een 10-koppig expeditieteam onder leiding van Matthias Jeschke met twee Unimog U 5023-voertuigen de hoogste vulkaan ter wereld beklommen, de Ojos de Salado in Chili.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Warn VR EVO lier

  Warn VR EVO lier

  Primeur tijdens 4WD Festival editie 2019 in Oss: voor het eerst in Nederland werd de Warn VR EVO lier op dit zon overgoten off-road evenement gepresenteerd.

  lees meer
 • Recoveryshop

  Recoveryshop

  De Recoveryshop verkoopt kunststof lierkabels, in elke gewenste lengte gemaakt van voorgerekt en thermisch gefixeerd HMPE liertouw van Acera.

  lees meer
 • RSI stainless steel hardtops

  RSI stainless steel hardtops

  De roestvrijstalen hardtops van RSI zijn ideaal voor zowel professioneel, als avontuurlijk gebruik. Ze worden gespoten in de kleur van de wagen, of in heavy-duty liner, volledig naar keuze van de klant.

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

2015_conti_gwie_gt_banner_grabber-gt_120x600_animiert_160129-1-1

4WD Travel

Joinville Joinville
Hotel- en kampeerreis
ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel
Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar
De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond
voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

april

05aprHele dagD.A.T.E - Noord-Frankrijk(Hele dag: sunday)

12aprHele dagD.A.T.E - Freelanders only(Hele dag: sunday)

19aprHele dagD.A.T.E(Hele dag: sunday)

mei

17meiHele dagD.A.T.E(Hele dag: sunday)

19meiHele dagD.A.T.E(Hele dag: dinsdag)

30meiHele dag31Terreinrijden in Furstenau(Hele dag)

X