• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  INEOS Automotive onthult het ontwerp van zijn nieuwe 4x4, de Grenadier

  Als volgende stap op weg naar de start van de productie heeft INEOS Automotive het exterieur van de Grenadier, een nieuwe no-nonsense 4x4 voor de wereld onthult.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  ‘Juup……, we gaan!’

  We hoeven maar één keer…, één keer is genoeg. Dat moeten we echt meemaken met zo’n Jeep door de woestijn karren! Dat beloofden de buurmannen Martijn van de Broek en Juup Willems uit het Brabantse Bladel 8 jaar elkaar geleden.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Cooper Tire lanceert nieuwe all season band voor de avontuurlijke rijder

  Ben jij een sportieve, avontuurlijke rijder, die het hele jaar door én in alle weersomstandigheden veilig de weg op wil? Zowel on- en off-road? Speciaal voor jou heeft bandenmerk Cooper Tire de all season band Discoverer® A/T3 Sport 2™ ontwikkeld. Een betrouwbare all-terrain band, waar je ieder seizoen op kunt rekenen en die geen uitdaging uit de weg gaat.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  4WD-festival 2019: Zonovergoten 4x4-feest

  Elk jaar wordt het 4WD Festival groter. Dit jaar waren er op 15 september jl. op het terrein van de Motorclub Oss talloze standhouders met de prachtigste auto’s, daktenten, accessoires, banden, maar ook quads en toebehoren.

4x4 nieuws

 • 4WD Festival gaat, onder Corona-voorwaarden, door!

  4WD Festival gaat, onder Corona-voorwaarden, door!

  De kogel is door de kerk; het 4WD Festival in 2020 gaat op 13 september door! In overleg met de gemeente Oss en onder de voorwaarden, zoals ze nu gelden, kunnen we van start. Het is kort dag, maar er is ons als organisatie en vooral als liefhebbers, veel aan gelegen om iedereen een fraai ‘Corona’ 4WD Festival voor te schotelen. Weliswaar in een andere vorm dan de afgelopen jaren, maar tegelijkertijd met hartstikke leuke, avontuurlijke elementen in de huidige opzet.

  lees meer
 • Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

  Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

  Toyota introduceert de nieuwe RAV4 Hybrid Black Edition. Zoals de naam al aangeeft, is de populaire SUV grotendeels in zwart uitgevoerd, inclusief interieur en 19-inch lichtmetalen velgen. Toyota levert de RAV4 Hybrid Black Edition met voorwiel- en met vierwielaandrijving (2WD en AWD). De uitrusting is extra compleet met een innovatieve automatisch dimmende binnenspiegel met camerafunctie (Smart Rear View Mirror). De RAV4 Hybrid Black Edition staat vanaf eind 2020 bij de Toyota dealer. De prijzen maakt Toyota later bekend.

  lees meer
 • Nieuwe datum voor 4×4 Rhein-Waal in augustus

  Nieuwe datum voor 4×4 Rhein-Waal in augustus

  Nadat de organisatie eerder vanwege COVID-19 besloot om het evenement in maart niet door te laten gaan hebben ze inmiddels een nieuwe datum gevonden. Van 14 t/m 16 augustus in Kalkar vindt de nieuwe editie van 4×4 Rhein-Waal plaats.

  lees meer
 • 2021 Chevy Colorado in drie uitvoeringen

  2021 Chevy Colorado in drie uitvoeringen

  De 2021 Chevy Colorado wordt iets duurder en krijgt wat kleinere updates.

  lees meer
 • Wereldpremière ŠKODA ENYAQ iV op 1 september in Praag

  Wereldpremière ŠKODA ENYAQ iV op 1 september in Praag

  Met de elektrische ENYAQ iV zet ŠKODA een grote stap voorwaarts in de realisatie van de elektromobiliteitsstrategie van het merk. De volledig elektrische SUV is het eerste productiemodel van ŠKODA dat is gebaseerd op de modulaire elektrificatie-toolkit (MEB) van de Volkswagen Groep.

  lees meer
 • Doe eens gek: Ford bouwt 1.419pk sterke Mustang Mach-E 1400 met zeven elektromotoren

  Doe eens gek: Ford bouwt 1.419pk sterke Mustang Mach-E 1400 met zeven elektromotoren

  Ford presenteert de Mustang Mach-E 1400: een unieke en uitzonderlijk krachtige versie met 1.419pk die op perfecte wijze demonstreert hoeveel performance mogelijk is zonder een druppel brandstof te verbruiken. De elektrische Mustang Mach-E 1400 volgt in de voetsporen van de onlangs gepresenteerde Mustang Cobra Jet 1400 en is uitgerust met maar liefst zeven elektromotoren en een high-performance batterij. Deze ‘raket op wielen’ is gemaakt voor het circuit, de dragstrip of een gymkhana drift-parcours.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Tipje van de sluier opgelicht….

  Tipje van de sluier opgelicht….

  Via deze weg alvast een tipje van de sluier, onze Aluminium Hardshell Khosi, 150 cm. We noemen ‘m Alu Khosi. Op 2 kleine details na, zijn deze helemaal gereed en kunnen we volgende week een bestelling plaatsten. Dan hebben we deze tenten nog voor de herfst binnen. Tot Januari 2020 hebben we namelijk het alleenrecht op deze tenten voor Europa.

  lees meer
 • Warn VR EVO lier

  Warn VR EVO lier

  Primeur tijdens 4WD Festival editie 2019 in Oss: voor het eerst in Nederland werd de Warn VR EVO lier op dit zon overgoten off-road evenement gepresenteerd.

  lees meer
 • Recoveryshop

  Recoveryshop

  De Recoveryshop verkoopt kunststof lierkabels, in elke gewenste lengte gemaakt van voorgerekt en thermisch gefixeerd HMPE liertouw van Acera.

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

augustus

29augHele dag30Ardennen Toerrally(Hele dag)

september

13sepHele dag4WD Festival editie 2020(Hele dag: sunday)

27sepHele dagBrabant rit(Hele dag: sunday)

X