• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  INEOS Automotive onthult het ontwerp van zijn nieuwe 4x4, de Grenadier

  Als volgende stap op weg naar de start van de productie heeft INEOS Automotive het exterieur van de Grenadier, een nieuwe no-nonsense 4x4 voor de wereld onthult.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  ‘Juup……, we gaan!’

  We hoeven maar één keer…, één keer is genoeg. Dat moeten we echt meemaken met zo’n Jeep door de woestijn karren! Dat beloofden de buurmannen Martijn van de Broek en Juup Willems uit het Brabantse Bladel 8 jaar elkaar geleden.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Cooper Tire lanceert nieuwe all season band voor de avontuurlijke rijder

  Ben jij een sportieve, avontuurlijke rijder, die het hele jaar door én in alle weersomstandigheden veilig de weg op wil? Zowel on- en off-road? Speciaal voor jou heeft bandenmerk Cooper Tire de all season band Discoverer® A/T3 Sport 2™ ontwikkeld. Een betrouwbare all-terrain band, waar je ieder seizoen op kunt rekenen en die geen uitdaging uit de weg gaat.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  4WD-festival 2019: Zonovergoten 4x4-feest

  Elk jaar wordt het 4WD Festival groter. Dit jaar waren er op 15 september jl. op het terrein van de Motorclub Oss talloze standhouders met de prachtigste auto’s, daktenten, accessoires, banden, maar ook quads en toebehoren.

4x4 nieuws

 • Ford Bronco vertraagd

  Ford Bronco vertraagd

  Veel off-road liefhebbers kijken al jaren uit naar de nieuwe Ford Bronco. Maar de presentatie ervan is onlangs weer twee maanden uitgesteld, dankzij de wereldwijde coronapandemie. En terwijl velen dus reikhalzend naar de nieuwe Bronco uitkijken, gonst het van de geruchten over hoe de auto eruit zal zien, wat voor motor erin zal liggen, etc., etc..

  lees meer
 • Elektrisch of offroad: Jaguar Land Rover en Pivotal

  Elektrisch of offroad: Jaguar Land Rover en Pivotal

  Steeds meer mensen kiezen voor flexibele maandelijkse betalingen in plaats van eenmalige grote uitgaven. Jaguar Land Rover speelt daar nu op in met de introductie van een premium auto-abonnementsdienst. Die is vooralsnog alleen beschikbaar in de UK.

  lees meer
 • Introductie Suzuki Across

  Introductie Suzuki Across

  Suzuki introduceert de nieuwe Suzuki Across, een robuuste, ruime en sportieve SUV met een geavanceerd Plug‑in Hybrid-systeem en E‑Four vierwielaandrijving. De levering van de Suzuki Across start dit najaar.

  lees meer
 • De nieuwe Bentley Bentayga

  De nieuwe Bentley Bentayga

  Bentley presenteert de nieuwe Bentayga. Hij heeft een nog stijlvoller uiterlijk en biedt het nieuwste op het gebied van infotainment en connectiviteit. De stoelen zorgen voor een nog hoger comfortniveau. De nieuwe Bentayga wordt gelanceerd met een 550 pk sterke V8-benzinemotor. Later volgen een plug-in hybride-versie en de Speed-uitvoering met de uitermate krachtige en soepele W12-benzinemotor.

  lees meer
 • Offroad Budel 2020 afgelast

  Offroad Budel 2020 afgelast

  De organisatie heeft besloten om de editie van Offroad Budel 2020 niet door te laten gaan.

  lees meer
 • Innovatieve wereldprimeur voor vernieuwde Audi Q5

  Innovatieve wereldprimeur voor vernieuwde Audi Q5

  Audi steekt de Q5 – één van de meest succesvolle midsize SUV’s in Europa – in het nieuw. Het aangescherpte design benadrukt de Q-identiteit nu nog sterker. Daarbij weerspiegelen digitale OLED-achterlichten – een wereldprimeur – het innovatieve karakter. Vanzelfsprekend heeft de vernieuwde Audi Q5 de meest moderne infotainment- en veiligheidsvoorzieningen aan boord én behoudt hij de bekende sterke punten: een sportief karakter in combinatie met veel gebruiksgemak.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Tipje van de sluier opgelicht….

  Tipje van de sluier opgelicht….

  Via deze weg alvast een tipje van de sluier, onze Aluminium Hardshell Khosi, 150 cm. We noemen ‘m Alu Khosi. Op 2 kleine details na, zijn deze helemaal gereed en kunnen we volgende week een bestelling plaatsten. Dan hebben we deze tenten nog voor de herfst binnen. Tot Januari 2020 hebben we namelijk het alleenrecht op deze tenten voor Europa.

  lees meer
 • Warn VR EVO lier

  Warn VR EVO lier

  Primeur tijdens 4WD Festival editie 2019 in Oss: voor het eerst in Nederland werd de Warn VR EVO lier op dit zon overgoten off-road evenement gepresenteerd.

  lees meer
 • Recoveryshop

  Recoveryshop

  De Recoveryshop verkoopt kunststof lierkabels, in elke gewenste lengte gemaakt van voorgerekt en thermisch gefixeerd HMPE liertouw van Acera.

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

juli

Geen evenementen

augustus

29augHele dag30Ardennen Toerrally(Hele dag)

X