• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  De koffiebar bij het ‘Geen Voeten Meer’

  Het is echt leuk, als je eindelijk eens in de gelegenheid bent om gastvrijheid te verlenen, in plaats van altijd aan de ontvangende kant te zitten! En dat terwijl we in een enorme verlatenheid kamperen. Althans dat denken we, totdat duizenden schapen en geiten bij een meer komen om water te drinken. De herders hebben ook dorst, maar drinken liever koffie. Dat hebben we gelukkig…

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  2022 GMC Hummer EV

  Hoewel er in 2010 een definitief einde aan de naam Hummer voor niet militaire doeleinden leek te zijn gekomen, is er nu sprake van een wedergeboorte met de elektrische Hummer, die onlangs werd onthuld. GM’s Ultium accutechnologie, dat het deelt met Honda, zal de Hummer een actieradius geven van zo’n 550 kilometer.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Off-road trip in Nieuw Zeeland met de Jeep Gladiator

  De op de Wrangler gebaseerde Gladiator -Jeep’s eerst pick-up in 27 jaar- lijkt een echte alleskunner. Matt Prior reed de auto door wonderschoon Nieuw Zeeland.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-Indruk Land Rover Defender 110 D240 S

  Naar ons idee heeft de ontwikkeling en komst van het nieuwe model Defender meer discussie doen oplaaien, dan welk merk, of model dan ook ooit heeft gedaan. Het oude model is iconisch en heeft een grote, trouwe schare fans en liefhebbers.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-indruk: Ford Ranger Raptor

  Ford Nederland heeft 4WD Magazine de primeur gegund om de eerste Ford Ranger Raptor diesel, die het naar Nederland haalde, te rijden.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

4x4 nieuws

 • 4×4 Haarlemmermeer aanbieding

  4×4 Haarlemmermeer aanbieding

  Eindejaarsaanbieding 4x4Haarlemmermeer.nl & 4WD Magazine: Schaf voor 31-12-2020 een SOFT SHACKLE van Alltracks aan en ontvang 3 nummers van 4WD Magazine cadeau!

  lees meer
 • Ford Ranger pick-up nog veelzijdiger

  Ford Ranger pick-up nog veelzijdiger

  Voor het eerst introduceert Ford in Europa een nieuwe Ranger chassis-cab variant. De bestverkochte pick-up van Europa en winnaar van de International Pick-Up Award 2020 biedt daardoor voor een grote groep klanten een uitstekende basis voor een op maat gemaakt voertuig.

  lees meer
 • Audi van start in Dakar-rally 2022

  Audi van start in Dakar-rally 2022

  Audi gaat één van de grootste uitdagingen in de autosport aan: met een innovatief elektroprototype neemt Audi in 2022 voor het eerst deel aan de Dakar-rally. De rally-raid-sport vormt in de toekomst het hoofdbestanddeel van de fabrieksactiviteiten van Audi in de autosport. Daarnaast bereidt Audi zich voor op de instap in de LMDh-sportwagenklasse, waarmee het merk terugkeert naar Le Mans. De klantensport blijft eveneens een belangrijk bestanddeel van de autosport bij Audi.

  lees meer
 • Land Rover x Elliot Brown-horloge

  Land Rover x Elliot Brown-horloge

  Het nieuwe Land Rover x Elliot Brown Holton Professional-horloge heeft zijn kracht bewezen in een unieke wedstrijd tussen een sportman te voet en een Land Rover Defender die bestuurd werd door een coureur en stuntvrouw.

  lees meer
 • Met 500.000 dollar de woestijn in

  Met 500.000 dollar de woestijn in

  In Dubai en omgeving kijkt niemand op van peperdure auto’s. Zelfs de politie rijdt er in de duurste Ferrari’s en andere exoten. Auto’s die doorgaans 300.000 dollar en (veel) meer kosten. Maar een Rolls Royce Cullinan is ook daar in die zandbak een bijzonderheid. Die zie je er niet elke dag en kost nog wel even wat meer dan 300.000 dollar. Niet dat de bezitter van een Cullinan zomaar de zandduinen in zal stuiven. Die zal daar geen behoefte in hebben. Maar om te zien en te weten, dat die SUV het kan, dat is wat anders!

  lees meer
 • Roan4x4 gaat verhuizen van Brabant naar Limburg

  Roan4x4 gaat verhuizen van Brabant naar Limburg

  2020 is een jaar van veranderingen. Netwerken verbinden en krachten bundelen.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Lancering jagersagenda & jachtalmanak 2021

  Lancering jagersagenda & jachtalmanak 2021

  Sinds begin september heeft Jagen.nl de Jagersagenda & Jachtalmanak 2021 beschikbaar. Met dit handige pocketboekje – aan de ene kant agenda en aan de andere kant almanak –is de uitrusting van de jager pas écht compleet.

  lees meer
 • Dreamer

  Dreamer

  Dreamer daktentenshop.nl is een nieuwe naam voor daktenten in Helmond.

  lees meer
 • TURBO LINER® Protect your Passion!

  TURBO LINER® Protect your Passion!

  Het product Turbo Liner® is een hoogwaardig gespoten kunststof coating. Om precies te zijn, een tweecomponenten polyurea met een hoge moleculaire dichtheid, die na een kortstondige exotherme reactie een taaie en elastische beschermlaag als eindresultaat oplevert.

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

december

27decHele dagKerst rit(Hele dag: sunday)

januari

03janHele dag15Dakar 2021(Hele dag)

31janHele dag06febPolen sneeuwreis(Hele dag)

X