• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  INEOS Automotive onthult het ontwerp van zijn nieuwe 4x4, de Grenadier

  Als volgende stap op weg naar de start van de productie heeft INEOS Automotive het exterieur van de Grenadier, een nieuwe no-nonsense 4x4 voor de wereld onthult.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  ‘Juup……, we gaan!’

  We hoeven maar één keer…, één keer is genoeg. Dat moeten we echt meemaken met zo’n Jeep door de woestijn karren! Dat beloofden de buurmannen Martijn van de Broek en Juup Willems uit het Brabantse Bladel 8 jaar elkaar geleden.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Cooper Tire lanceert nieuwe all season band voor de avontuurlijke rijder

  Ben jij een sportieve, avontuurlijke rijder, die het hele jaar door én in alle weersomstandigheden veilig de weg op wil? Zowel on- en off-road? Speciaal voor jou heeft bandenmerk Cooper Tire de all season band Discoverer® A/T3 Sport 2™ ontwikkeld. Een betrouwbare all-terrain band, waar je ieder seizoen op kunt rekenen en die geen uitdaging uit de weg gaat.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  4WD-festival 2019: Zonovergoten 4x4-feest

  Elk jaar wordt het 4WD Festival groter. Dit jaar waren er op 15 september jl. op het terrein van de Motorclub Oss talloze standhouders met de prachtigste auto’s, daktenten, accessoires, banden, maar ook quads en toebehoren.

4x4 nieuws

 • ŠKODA ENYAQ iV

  ŠKODA ENYAQ iV

  ŠKODA presenteert op 1 september 2020 in Praag zijn eerste volledig elektrische SUV. De emissievrij rijdende auto markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de Tsjechische autofabrikant en daarom zet het merk met de ENYAQ iV ook een stap voorwaarts op het gebied van design. De elektrische ŠKODA combineert emotionele lijnen en evenwichtige, dynamische proporties met een royaal interieur en een duurzame én leuke rijervaring.

  lees meer
 • MG ZS EV nestelt zich aan top verkopen elektrische auto’s

  MG ZS EV nestelt zich aan top verkopen elektrische auto’s

  De particuliere automobilist heeft in de maand juli gekozen voor automerk MG. Dat blijkt uit de cijfers van de RDW. MG registreerde de afgelopen maand 501 eenheden. Dat is maar liefst 70 procent meer dan een maand eerder. Het marktaandeel van MG in de maand juli is 13%, een record voor het merk. In totaal heeft MG sinds de herintroductie van het merk in Nederland in oktober 2019 al meer dan 2.000 eenheden in ons land op de weg gezet.

  lees meer
 • Land Rover ‘leert’ autonome voertuigen om wagenziekte te helpen voorkomen

  Land Rover ‘leert’ autonome voertuigen om wagenziekte te helpen voorkomen

  Jaguar Land Rover test baanbekende technologie voor autonome voertuigen. Hierbij zorgt speciale software voor een nauwkeurige aanpassing van de rijstijl van het voertuig om op die manier wagenziekte bij inzittenden te verminderen.

  lees meer
 • Land Rover en Tom Waes op zoek naar COVID-19 helden

  Land Rover en Tom Waes op zoek naar COVID-19 helden

  Land Rover en merkambassadeur Tom Waes zijn op zoek naar COVID-19 helden die zich tijdens de coronacrisis extra hebben ingezet voor anderen en het verdienen om in het zonnetje te worden gezet. Wie als COVID-19 held is aangemeld, maakt kans op een geheel verzorgde weekendtrip in de nieuwe Land Rover Defender met daktent.

  lees meer
 • 4WD Festival gaat, onder Corona-voorwaarden, door!

  4WD Festival gaat, onder Corona-voorwaarden, door!

  De kogel is door de kerk; het 4WD Festival in 2020 gaat op 13 september door! In overleg met de gemeente Oss en onder de voorwaarden, zoals ze nu gelden, kunnen we van start. Het is kort dag, maar er is ons als organisatie en vooral als liefhebbers, veel aan gelegen om iedereen een fraai ‘Corona’ 4WD Festival voor te schotelen. Weliswaar in een andere vorm dan de afgelopen jaren, maar tegelijkertijd met hartstikke leuke, avontuurlijke elementen in de huidige opzet.

  lees meer
 • Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

  Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

  Toyota introduceert de nieuwe RAV4 Hybrid Black Edition. Zoals de naam al aangeeft, is de populaire SUV grotendeels in zwart uitgevoerd, inclusief interieur en 19-inch lichtmetalen velgen. Toyota levert de RAV4 Hybrid Black Edition met voorwiel- en met vierwielaandrijving (2WD en AWD). De uitrusting is extra compleet met een innovatieve automatisch dimmende binnenspiegel met camerafunctie (Smart Rear View Mirror). De RAV4 Hybrid Black Edition staat vanaf eind 2020 bij de Toyota dealer. De prijzen maakt Toyota later bekend.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Tipje van de sluier opgelicht….

  Tipje van de sluier opgelicht….

  Via deze weg alvast een tipje van de sluier, onze Aluminium Hardshell Khosi, 150 cm. We noemen ‘m Alu Khosi. Op 2 kleine details na, zijn deze helemaal gereed en kunnen we volgende week een bestelling plaatsten. Dan hebben we deze tenten nog voor de herfst binnen. Tot Januari 2020 hebben we namelijk het alleenrecht op deze tenten voor Europa.

  lees meer
 • Warn VR EVO lier

  Warn VR EVO lier

  Primeur tijdens 4WD Festival editie 2019 in Oss: voor het eerst in Nederland werd de Warn VR EVO lier op dit zon overgoten off-road evenement gepresenteerd.

  lees meer
 • Recoveryshop

  Recoveryshop

  De Recoveryshop verkoopt kunststof lierkabels, in elke gewenste lengte gemaakt van voorgerekt en thermisch gefixeerd HMPE liertouw van Acera.

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

augustus

29augHele dag30Ardennen Toerrally(Hele dag)

september

13sepHele dag4WD Festival editie 2020(Hele dag: sunday)

27sepHele dagBrabant rit(Hele dag: sunday)

X