• Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Unieke trektocht door de Balkan

  De Balkan is zo’n beetje de laatste oase in Europa. Zonder beperkingen kunnen we hier onze geliefde 4x4 hobby uitoefenen. 4WD Travel heeft hier, in eigen beheer, een off-road reis ingepland, waarbij we fraaie wild camps afwisselen met campings.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-indruk Isuzu D-Max 1.9 LSX

  Het kwam best wel onverwacht, dat bericht, dat Isuzu met een nieuwe D-Max zou komen. Snel bellen met de importeur en kijken, wanneer de auto in Nederland zou zijn. Agenda’s getrokken en zie, 4WD Magazine mocht de compleet nieuwe D-Max van Isuzu als eerste testen.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rondje Jakoetsk, deel 1 (Siberië)

  Een leuk plan hebben en dat in de juiste tijd uitvoeren, daar zijn wij niet altijd even goed in. Zo is nu het idee om eind september naar Jakoetsk te rijden en te varen. Gaat dat lukken voordat twee weken later de vorst invalt en de veerboot niet meer vaart?

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Off-road trip in Nieuw Zeeland met de Jeep Gladiator

  De op de Wrangler gebaseerde Gladiator -Jeep’s eerst pick-up in 27 jaar- lijkt een echte alleskunner. Matt Prior reed de auto door wonderschoon Nieuw Zeeland.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-Indruk Land Rover Defender 110 D240 S

  Naar ons idee heeft de ontwikkeling en komst van het nieuwe model Defender meer discussie doen oplaaien, dan welk merk, of model dan ook ooit heeft gedaan. Het oude model is iconisch en heeft een grote, trouwe schare fans en liefhebbers.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-indruk: Ford Ranger Raptor

  Ford Nederland heeft 4WD Magazine de primeur gegund om de eerste Ford Ranger Raptor diesel, die het naar Nederland haalde, te rijden.

 • Homepage 4WD Magazine – Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

4x4 nieuws

 • Dacia Bigster Concept illustreert de groei

  Dacia Bigster Concept illustreert de groei

  Als onderdeel van de strategie van Groupe Renault, Renaulution genaamd, heeft Dacia zijn vijfjarenplan gepresenteerd. Met de vorming van de businessunit Dacia-Lada verhoogt Dacia zijn concurrentiekracht en efficiency en treedt het op modellengebied buiten de vaste kaders. De presentatie van de Dacia Bigster Concept bereidt de weg voor naar het C-segment.

  lees meer
 • Nissan Navara vernieuwd

  Nissan Navara vernieuwd

  De Nissan Navara krijgt een facelift. De Navara krijgt een compleet nieuwe, stoere grille met C-vormige led-dagverlichting. Ook aan de achterkant zijn led-lampen te zien.

  lees meer
 • Jeep neemt Hemi V8 Wrangler in productie

  Jeep neemt Hemi V8 Wrangler in productie

  Mede dankzij het op de markt verschijnen van Ford’s nieuwe Bronco komt Jeep in. 2021 met een V8 Wrangler.

  lees meer
 • ‘Overland-Ready’ Taco

  ‘Overland-Ready’ Taco

  De Toyota Tacoma is sowieso een stoere pick-up en dat is de TRD Pro Tacoma zeker. Maar voor de SEMA Show, die uiteindelijk niet doorging dankzij de coronapandemie, werkte Toyota samen met 4WD Toyota Owner Magazine om een nog capabeler versie van de Taco te bedenken, speciaal bedoeld voor echte overlanders.

  lees meer
 • De nieuwe Bentley Bentayga Hybrid

  De nieuwe Bentley Bentayga Hybrid

  Bentley zet de volgende stap op weg naar een duurzame toekomst met de lancering van de nieuwe Bentayga Hybrid. Bentley verwacht dat deze plug-in hybride met een puur elektrisch bereik van 50 kilometer (NEDC) het bestverkochte lid van de nieuwe Bentayga-familie gaat worden. De nieuwe Bentayga Hybrid is naast de recent gelanceerde Bentayga V8 en Bentayga Speed het derde model van de meest succesvolle luxe SUV binnen zijn segment.

  lees meer
 • DS 7 CROSSBACK LOUVRE E-TENSE EDITION

  DS 7 CROSSBACK LOUVRE E-TENSE EDITION

  Het Louvre paleis, ooit een koninklijke residentie, heeft acht decennia lang een betekenisvolle rol gespeeld in de Franse historie. Als museum biedt het Louvre nu collecties die tot de mooiste ter wereld behoren. De grandeur van dit museum sluit naadloos aan bij DS Automobiles. Sinds 2015, toen dit merk werd geïntroduceerd, is er een samenwerking met het Louvre. De DS 7 CROSSBACK LOUVRE E-TENSE EDITION geeft die nu op treffende wijze gestalte. Deze modelvariant is voorzien van unieke details en maakt via het centrale display een ‘bezoek’ mogelijk aan het museum. 182 iconische kunstwerken zijn namelijk te aanschouwen op het display.

  lees meer
Meer nieuws

4WD Shopping

 • Custom Workx maatwerk

  Custom Workx maatwerk

  Bij Custom Workx staan maatwerk, passie en ambacht centraal. Een auto verhogen, een nieuwe bullbar op een pick-up, of ombouw naar grijs kenteken? Bij Custom Workx ben je aan het juiste adres!

  lees meer
 • Warrior Predator lier

  Warrior Predator lier

  De nieuwe Warrior Predatoris met z’n twee motoren is een absolute competitielier. De Predator 10.000 lbs (4.546 kg.) dubbele motor elektrische lier is ontworpen voor hardcore competitie en die-hard gebruikers.

  lees meer
 • Betaal je niet SUV!

  Betaal je niet SUV!

  120 SUV-occasions van alle merken vind je altijd bij Van Mossel Outdoor in Oisterwijk! De Sports Utility Vehicles, oftewel de SUV’s, winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Dit type voertuig bezit eigenschappen om ook op onverhard terrein uit de voeten te kunnen.

  lees meer
 • Met wieldraagarmen van Terrain Tamer doet je auto meer!

  Met wieldraagarmen van Terrain Tamer doet je auto meer!

  Terrain Tamer heeft onlangs een nieuwe serie bovenste wieldraagarmen voor auto’s met onafhankelijke wielophanging uitgebracht. Doorgaans laat onafhankelijke wielophanging voor een succesvolle uitlijning van de wielen slechts kleine aanpassingen toe. Dat gaat in het bijzonder op voor verhoogde auto’s, waardoor er problemen ontstaan met camber en caster, de stand van de kogelgewrichten en vering.

  lees meer
 • Rough Roofracks

  Rough Roofracks

  Cross-X is gevestigd in Leiden en thuis in op maat uitrusting en aanpassingen aan 4×4 reizigersauto’s. Onlangs ontwikkelde Cross-X in eigen werkplaats een Ultra Plat Roofrack speciaal voor de Ford Ranger Wildtrak.

  lees meer
 • Hét adres voor Suzuki 4×4

  Hét adres voor Suzuki 4×4

  De Jimmy is een van de populairste 4×4’s van het moment. Sterk, betrouwbaar, niet te stoppen. Helemaal als je ‘m iets hoger zet met de populaire 2 inch verhogingsset van Ironman met de bekende groene veren en witte schokdempers. “Om 2021 goed te beginnen hebben we in december en januari een speciale aanbieding. De Ironman 2 inch verhogingsset bieden we aan voor E875 inclusief montage en BTW!”

  lees meer
Meer shopping

4WD Shop

Nieuwe uitgave

4WD Travel

Joinville Joinville Hotel- en kampeerreis ook genieten van de Franse keuken.
Croatia Hiking Kroatie Hotel Ruw, gevarieerd en altijd uitdagend.
Poland heavy Polen zwaar De hoge delen van de Sudeten gebergte vormen de achtergrond voor de reis naar Polen.

Verbazingwekkende kwaliteit voor redelijke prijzen - bezoek deze auto-onderdeelwinkel

4WD Agenda

januari

31janHele dag06febPolen sneeuwreis(Hele dag)

februari

31janHele dag06febPolen sneeuwreis(Hele dag)

21febHele dag27Kroatie sneeuwreis(Hele dag)

X