• Het 4×4 offroad magazine in NL

  Mitsubishi L200 van Delta4x4

  Saris 4x4 is importeur van Delta4x4 accessoires voor Nederland. Off-road rijden en 4x4 auto’s repareren, prepareren, restaureren en ombouwen is de grote passie van het bedrijf. Met het merk Delta4x4 en de ervaring die Saris 4x4 heeft, is deze 4x4 specialist in staat om een gewone pick-up om te bouwen naar een geweldig expeditievoertuig.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Thijstrading.com 10 jaar in ex-leger Hummers

  De parel van het Amerikaanse leger -vanaf begin jaren ’80- is de M998 High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle lang geweest, afgekort tot HMMWV, ofwel ‘Humvee’.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Dodge Ram 1500 TRX 6.2 V8

  Met ‘de snelste’ doelen we op de DODGE RAM 1500 TRX 6.2 V8 met ruim 720 pk’s! PE Cars in Zevenhuizen is, voor zover wij weten, de eerste in Nederland, die ‘de snelste pick-up ter wereld’ heeft staan. Dit is de RAM 1500 TRX, een beest, voorzien van de superchargermotor uit de Dodge Hellcat.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Unieke trektocht door de Balkan

  De Balkan is zo’n beetje de laatste oase in Europa. Zonder beperkingen kunnen we hier onze geliefde 4x4 hobby uitoefenen. 4WD Travel heeft hier, in eigen beheer, een off-road reis ingepland, waarbij we fraaie wild camps afwisselen met campings.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

Laatste nieuws

Twee Limited Editions Ford Ranger

Ford brengt in oktober in Europa twee Limited Editions van de Ford Ranger. Ze gaan Ranger Stormtrack en Ranger Wolftrack heten.

Elektrische auto’s bieden maximale veiligheid

Eigenaren van elektrische auto’s als de ŠKODA ENYAQ iV hoeven zich in het geheel geen zorgen te maken over hun veiligheid, zo stellen forensische diensten en verzekeringsmaatschappijen na uitgebreid onderzoek. In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, brengen de hoogspanningscomponenten van een elektrische auto zoals de ŠKODA ENYAQ iV geen enkel verhoogd risico’s met zich mee. De veiligheid van de inzittenden wordt door geavanceerde sensoren en zekeringen gewaarborgd.

Nieuwe Kia EV6 biedt ongekende ruimte en functionaliteit

De nieuwe Kia EV6 is op meerdere gebieden de nieuwe benchmark in het segment. En dat is hij niet alleen vanwege zijn geavanceerde 800V-snellaadmogelijkheden, waarmee hij van 10 tot 80 procent kan laden in slechts 18 minuten*. Ook met zijn potentiële bereik van meer dan 510 kilometer**, de enorme binnenruimte en vele innovatieve features legt hij de lat fors hoger.

Productie Elektrische Polestar 3 performance SUV in de VS

Polestar, het premium elektrische automerk uit Zweden, kondigt vandaag aan dat haar eerste volledig elektrische SUV gaat worden geproduceerd in de Verenigde Staten.

Camping producten Euro4x4Products

De zomer is aangebroken en velen van jullie willen genieten van nachten onder de sterrenhemel. Of het nu met familie, vrienden of alleen is, het wordt een onvergetelijke ervaring.

Waterstofaangedreven Defender Fuel Cell prototype

Jaguar Land Rover ontwikkelt een prototype voor een Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) op basis van de Land Rover Defender. De eerste tests van deze Defender met waterstoftechnologie beginnen naar verwachting dit jaar.

4WD Uitgave

4WD Shopping

Custom Workx maatwerk

Bij Custom Workx staan maatwerk, passie en ambacht centraal. Een auto verhogen, een nieuwe bullbar op een pick-up, of ombouw naar grijs kenteken? Bij Custom Workx ben je aan het juiste adres!

Warrior Predator lier

De nieuwe Warrior Predatoris met z’n twee motoren is een absolute competitielier. De Predator 10.000 lbs (4.546 kg.) dubbele motor elektrische lier is ontworpen voor hardcore competitie en die-hard gebruikers.

Nieuwe uitgave

4WD Magazine uitgave 6-2021

Nieuwe agenda

juni

26junHele dag27ANVT(Hele dag)

29junHele dag03julBreslau Poland Rally(Hele dag)

juli

29junHele dag03julBreslau Poland Rally(Hele dag)

01julHele dag11Silk Way Rally(Hele dag)

04julHele dag17Carpathian Trail(Hele dag)

NIEUWE UITGAVE

SCHRIJF JE IN!

Ontvang ook als eerste nieuws/korting tips en meer..

VOLG ONS!

X