banner
 • Home

  Welke wordt het? De Ford Ranger MS-RT, of de Ford F-150 Platinum

  We hebben ze naast elkaar gezet. De F-150 is nog altijd de bestverkochte pick-up in de States en dus wereldwijd, waarbij de Ranger een verkoopsucces is gebleken en in Europa en ook in Nederland. We hebben ze eens naast elkaar gezet om te bekijken wat de overeenkomsten en verschillen zijn. Eén van de meest in het oog springende is sowieso het formaat….

 • Home

  Defenture levert raspaarden aan Duitse commando’s

  Duitse commando’s krijgen de beschikking over maximaal tachtig gevechtsvoertuigen van het Nederlandse bedrijf Defenture. De Mammoth is bestemd voor het Kommando Spezialkräfte (KSK) van de Bundeswehr. Deze doorontwikkelde en zwaardere versie van de Vector, waarover onze special forces beschikken, vervangt de Serval van Mercedes-Benz.

 • Home

  Terugblik 4WD Festival editie 2021

  Op 25 & 26 september vond de 10e editie van het 4WD Festival op Circuit de Witte Ruysheuvel in Oss plaats. Direct even een beeld schetsen van de omstandigheden: want de off-road baan was vernieuwd, het weer zonnig met een lekker temperatuurtje en er was een uitgebreid technisch parcours met waterbak.

 • Home

  3x 4WD Magazine zomertest

  Waarom de nieuwe Jeep Compass, de Toyota LandCruiser 150 en de Kia Sorento Plug-In met elkaar vergelijken?

 • Home

  Unieke trektocht door de Balkan

  De Balkan is zo’n beetje de laatste oase in Europa. Zonder beperkingen kunnen we hier onze geliefde 4x4 hobby uitoefenen. 4WD Travel heeft hier, in eigen beheer, een off-road reis ingepland, waarbij we fraaie wild camps afwisselen met campings.

 • Home

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

 • Home

  Overpeinzingen van een daktentkampeerder…

  Stel, je hebt een prachtig off-road avontuur beleefd in de afgelopen acht uren tijdens je off-road reis in de Balkan. Je bent met je gezinnetje en stopt op een prachtige plek onder een brug en bij een droge rivierbedding. Deze plek geeft je een magische sfeer, waarbij je je in een soort van ‘Lord of the Rings’ achtige setting bevindt. Je stapt uit je 4x4 en start met het klaarmaken van het kampement. De kinderen pakken een bal en spelen een voetbalwedstrijd na. En je lieftallige echtgenote pakt een flesje wijn uit de koelbox om op een prachtige dag te toosten.

Laatste nieuws

 • Galpin Land Rover Defender

  Galpin Land Rover Defender

  Galpin Autosports, een aftermarket tuner en customizer, nam samen met gelijksoortige Undefeated de nieuwe Defender onder handen en gaf ‘m een sterke retro-look mee.

  LEES MEER
 • Heritage Customs introduceert Valiance Black Steel

  Heritage Customs introduceert Valiance Black Steel

  Heritage Customs heeft een Black Steel-specificatie voor zijn Valiance geïntroduceerd, voortbouwend op de populariteit en het succes van de opvallende Magic Metal exterieur en interieur elementen, die als optie worden aangeboden in het Heritage Customs-assortiment.

  LEES MEER
 • Nieuwe militaire Mercedes-Benz G

  Nieuwe militaire Mercedes-Benz G

  Oorspronkelijk werd de Mercedes-Benz G ontwikkeld voor militaire doeleinden en werd in 192 in productie genomen. Heel geleidelijkaan ontwikkelde de auto zich ook voor de civiele markt tot één van de meest luxueuze 4×4’s, die je je kon denken en bovendien met alles erop en eraan, dat je als 4×4 rijder maar kan wensen. Nog steeds wordt de G, code W461, in diverse legers gebruikt en nog steeds wordt de auto gebouwd. En ondanks, dat de auto een paar jaar geleden bijna was afgeschreven, is er nu toch weer sprake van een wedergeboorte van de G als W464.

  LEES MEER
 • Toyota Tacozilla

  Toyota Tacozilla

  In de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw was Toyota al druk in de weer met de bouw van campers. Ze werden gebouwd in samenwerking met een bedrijf dat ‘Chinook’ heette.

  LEES MEER

4WD Webshop

4WD Shopping

 • Pyreneeën 4WD Travel

  Pyreneeën 4WD Travel

  Tijdens deze unieke reis bereiken we toppen van de bergen en trekken we langs kabbelende riviertjes. Kijk je ogen uit bij indrukwekkende watervallen, waarbij je zeker een duik kunt nemen in één van de meertjes.

  LEES MEER

Nieuwe uitgave

Nieuwe agenda

januari

Geen evenementen

februari

13febHele dagJeebee(Hele dag: sunday)

NIEUWE UITGAVE

SCHRIJF JE IN!

Ontvang ook als eerste nieuws/korting tips en meer..

VOLG ONS!

X