banner
 • Home

  INTERflame Strandrace 2022

  Zaterdagochtend 8 oktober 07:00 uur. Als we vanaf het strand over de duinen lopen, zien we boven het bivak aan de horizon een smalle oranje streep. We mompelen in onszelf: ‘Wordt het dan toch nog een zonnige dag? Eindelijk een goed teken.’

 • Home

  OFF-ROAD in ULTIMA FORMA!

  Een klein tripje in memory lane; het 4WD Festival van 24 & 25 september mocht niet op de vaste locatie in Oss worden georganiseerd. Dit kregen wij een kleine maand voorafgaand aan het event van de Gemeente Oss te horen. Alternatief mocht de Crossbaan Berghem worden. Deze motorcrossbaan ligt aan de andere kant van afslag Oss-Oost, op een steenworp afstand van ons vaste 4WD Festivalterrein. Welnu, dit is een bericht, dat je niet wilt horen, als je bezig bent een landelijk/internationaal 4WD-feest te organiseren.

 • Home

  SUPERKARPATA TROPHY 2022

  Na twee jaar pauze vanwege het Corona-virus werd dit jaar weer de SUPERKARPATA TROPHY in Roemenië georganiseerd. Van 20 t/m 28 mei jongstleden stonden ruim 81 4x4’s klaar voor de start. Normaal gesproken is het aantal deelnemers beperkt tot max 50 voertuigen, maar door de gedwongen lange pauze werd dit aantal verruimd naar 81 voertuigen, verdeeld over 38 teams uit 9 landen.

 • Home

  Nieuwe locatie 4WD Festival editie 2022

  Kom je ook naar het tofste 4WD/Off-road event van de Benelux? Geniet zaterdag 24 en zondag 25 september van verschillende 4x4’s, breed gevarieerd standhoudersdorp en volop actie van o.a. verschillende Rally/Dakar demo’s.

 • Home

  Meedoen aan een cursus terreinrijden is goed voor je zelfvertrouwen!

  Rob en Monique kochten in augustus 2020 kochten hun eerste 4x4, een Toyota LandCruiser. Voorheen hebben ze voor de zaak busjes en personenauto’s gereden. Maar omdat ze vaak met de aanhanger en op drassige ondergronden rijden, hebben ze besloten een vierwielaangedreven auto aan te schaffen.

 • Home

  Unieke trektocht door de Balkan

  De Balkan is zo’n beetje de laatste oase in Europa. Zonder beperkingen kunnen we hier onze geliefde 4x4 hobby uitoefenen. 4WD Travel heeft hier, in eigen beheer, een off-road reis ingepland, waarbij we fraaie wild camps afwisselen met campings.

Laatste nieuws

 • Toyota bZ Compact SUV Concept maakt Europees debuut

  Toyota bZ Compact SUV Concept maakt Europees debuut

  De nieuwe Toyota bZ Compact SUV Concept beleeft in Brussel zijn Europese debuut. Met dit conceptmodel blikt Toyota vooruit op toekomstige uitbreiding van de bZ-modellenreeks.

  LEES MEER
 • Toyota C-HR Prologue: het kan nog gedurfder

  Toyota C-HR Prologue: het kan nog gedurfder

  Al sinds zijn lancering wordt de Toyota C-HR geroemd om zijn baanbrekende ontwerp en unieke identiteit. Nu is het tijd om de lat nog hoger te leggen. Met de nieuwe C-HR Prologue toont Toyota een realistisch voorproefje van hoe de iconische C-SUV nog spannender en gedurfder kan zijn.

  LEES MEER
 • Toyota start ontwikkeling van waterstof-elektrisch prototype van Toyota Hilux

  Toyota start ontwikkeling van waterstof-elektrisch prototype van Toyota Hilux

  Toyota streeft onophoudelijk naar nieuwe, schone technologieën en mobiliteitsoplossingen in alle sectoren. In het Verenigd Koninkrijk wordt een nieuwe mogelijkheid onderzocht voor een waterstof-elektrisch aangedreven bedrijfswagen. Toyota Motor Manufacturing (VK) start nu de ontwikkeling van een waterstof-elektrisch aangedreven prototype van de iconische Toyota Hilux.

  LEES MEER
 • VIDEO: Baja Dubai – Shakedown

  VIDEO: Baja Dubai – Shakedown

  Vandaag hebben Erik en Anja van Loon de Toyota Hilux en Can-Am Maverick afgesteld en getest voor de Baja Dubai die morgen begint.

  LEES MEER

4WD Webshop

4WD Shopping

Nieuwe uitgave

Nieuwe agenda

december

31dec(dec 31)8:00 am15jan(jan 15)5:00 pmDakar 2023 Rally in Saoedi-Arabië8:00 am - (januari 15) 5:00 pm

januari

31dec(dec 31)8:00 am15jan(jan 15)5:00 pmDakar 2023 Rally in Saoedi-Arabië8:00 am - (januari 15) 5:00 pm

05jan(jan 5)8:00 am08(jan 8)5:00 pmThe Desert Parker 2508:00 am - 5:00 pm (8)

22janHele dagJeep Tour(Hele dag: sunday)

februari

12febHele dagTerreinrijden met Jeebee(Hele dag: sunday)

25feb(feb 25)8:00 am02mrt(mrt 2)5:00 pmAbu Dhabi Desert Challenge(februari 25) 8:00 am - (maart 2) 5:00 pm

26febHele dagJeep Academy(Hele dag: sunday)

euautoonderdelen.nl

NIEUWE UITGAVE

SCHRIJF JE IN!

Ontvang ook als eerste nieuws/korting tips en meer..

VOLG ONS!

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

X