banner

Voorbereiden, stressen en lol hebben

Voorbereiden, stressen en lol hebben

Tijdens het schrijven van deze column zitten we met 4WD Magazine middenin de deadline van uitgave 09-2017 (het Pre-4WD Festival nummer), hier willen we zoveel mogelijk over het 4WD Festival vertellen, alleen hebben we nog niet van iedereen toezegging qua deelname aan het 4WD Festival.

Dit ligt ‘m niet in de voorbereiding, want die is dit jaar echt goed verzorgd (al zeg ik het zelf en dit komt vooral door iedereen die hard aan het 4WD Festival werkt). Hierdoor zit er een stressfactor op deze voorbereiding, want we willen zo graag, zo veel bekend maken & dat maakt het lastig, want we kunnen niks melden, alvorens dit echt 100% zeker is. Wat in ieder geval zeker is, is dat Tim Coronel het 4WD Festival opent, dat we superveel standhouders hebben, dat het rally/race/Dakar kampement ook vorm begint aan te nemen en dat we het vertrouwen genieten van onze hoofdsponsor Maxxis Tyres! Tevens hebben 4x4Polis.nl, FD 4×4 Centre en trail master by Maas zich als sponsor aan het 4WD Festival verbonden en daar zijn we mega blij mee! Ook leuk om te melden is dat we heel wat leuke en nieuwe activiteiten aan het 4WD Festival toe kunnen voegen, houdt de site (www.4wdfestival.nl) in de gaten, maar kom vooral op 10 september naar Oss!

En snel weer aan de slag… En oh ja de winnaar van de ‘Spot de General Tire Dodge Ram’ foto wordt bekend gemaakt tijdens het 4WD Festival, na alle talloze inzendingen gaan we een winnaar uitkiezen!

Met avontuurlijke groet,

Sander van Zijl

4WD Festival

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos