[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hij biedt de klant een aantrekkelijk alternatief voor conventionele hatchback- en SUV-modellen in het middenklasse segment. Citroën maakt nu de prijzen bekend. De nieuwe Citroën ë‑C4 X is leverbaar vanaf € 40.840,-.

  • Citroën ë‑C4 X is alternatief voor conventionele hatchback- en SUV‑modellen en biedt het beste van beide werelden
  • Exclusief als ë‑C4 X met volledig elektrische aandrijving met actieradius tot 360 km
  • Prijzen bekend: Citroën ë‑C4 X is leverbaar vanaf € 40.840,-

De gedurfde Citroën ë‑C4 X is in alle opzichten helemaal bij de tijd. Zo is hij voorzien van de nieuwste generatie infotainment, MyCitroën Drive Plus. Het biedt de klant een uitgebreid pakket aan connectiviteit en verbonden diensten. Net zo vooruitstrevend is de aandrijflijn. In veel Europese landen met een goed ontwikkelde markt voor geëlektrificeerde auto’s, zoals Nederland, brengt Citroën namelijk alleen de volledig elektrische ë‑C4 X op de markt. Met zijn 100 kW (136 pk) sterke elektromotor, WLTP‑actieradius tot 360 km en een bagageruimte van liefst 510 liter is de ë‑C4 X ideaal voor verreweg de meeste ritten.

VERTROUWDE UITRUSTINGSNIVEAUS

De nieuwe Citroën ë-C4 X biedt keuze uit de vertrouwde uitrustingsniveaus Feel, Feel Pack en Shine. De Feel is standaard al rijk uitgerust met onder meer drie rijmodi, digitaal instrumentenpaneel, 18 inch lichtmetalen velgen, met leder bekleed stuurwiel, automatische airconditioning met actief carbonfilter, uitgebreid infotainment met 10-inch touchscreen met Apple CarplayTM en het zeer comfortabele onderstel met Citroën Progressive Hydraulic Cushions®. Voor extra veiligheid behoren ook onder meer Active Lane Departure Warning System, Active Safety Brake met voetgangersherkenning en verkeersbordherkenning tot de standaarduitrusting.

De Feel Pack is leverbaar voor € 41.600,- en voegt daar een luxere afwerking en enkele comfortzaken aan toe, zoals achteruitrijcamera en Citroën Advanced Comfort Seats. Uitrustingsniveau Shine is leverbaar voor € 44.690,- en beschikt over onder meer Active Safty Brake met nachtfunctie, Keyless Entry & Start, Head up display, stuurwielverwarming en luxe bekleding. Eveneens standaard aanwezig is My Citroën Drive Plus met TomTom-navigatie en bediening via een 10-inch HD-touchscreen.

Citroën produceert de nieuwe ë-C4 X uitsluitend in Europa, bij de Stellantis Villaverde-fabriek in Madrid, Spanje. De marktintroductie start in het najaar van 2022.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”34816,34815,34814,34813″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]