banner

Brabus P 900 Rocket Edition ‘One of Ten’

Brabus P 900 Rocket Edition ‘One of Ten’

Op de Monaco Yacht Show in Monaco heeft Brabus een exclusieve high-performance pick-up later zien met 900 pk en een topsnelheid van 280 km/uur. De Brabus Widestar Rocket Edition weidebody kreeg 24 inch speciale wielen mee met koolstofvezel Aero-discs.

Basis was een Mercedes-Benz AMG G 63, die werd omgetoverd tot beduidde pick-up. De Brabus Widestar Rocket Edition weidebody kreeg speciale design Brabus Monoblock Z 24 inch hi-tech wielen met Aero-discs mee, gemaakt van koolstofvezel.

Continental ontwikkelde speciaal voor deze pick-up de high-performance wegbanden (355/25 R24) op de achteras.

De Brabus RideControl aluminium schroefveren werden ook speciaal voor deze auto gemaakt. Dankzij het lage zwaartepunt en de vanuit de cockpit te regelen mate van demping is de handling flink wat sportiever en veiliger dan je van een pick-up zou verwachten.

De aandrijving wordt verzorgd door een Brabus Rocket 900 V8 van 4.5 liter met opgewaardeerd twin-turbo systeem en een gekalibreerd elektronisch motormanagement systeem, waardoor de motor 662 kW/900 pk/1.250 Nm levert.

De supercar van de ‘One of Ten’ editie is in ‘Rocket Grey’ gespoten. Het Brabus Masterpiece interieur is met uiterste precisie in ‘royal black leather’ uitgevoerd. Er zijn rode contrasterende elementen aan toegevoegd. Achterin de cabine zijn koolstofvezel Bucket Seats ingebouwd, inclusief een middenconsole en opklapbare tafeltjes.

Mocht je aanschaf overwegen, weet dan dat deze Brabus in Duitsland 649.638, exclusief de BTW moet opbrengen.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

X