banner

Uitlaten maatwerk

De eigenaar van een Land Rover Defender P400 was niet te spreken over de niet zo fraaie einddemper van zijn auto met links en rechts ‘een opening’. Hij had ook de V8 variant al eens gezien, maar die eindsierstukken wijzen naar beneden.

Ook niet mooi, vond hij. Hij vond, dat er eens iets moois op moest komen en wendde zich tot EPS Uitlaten BV in Kiel-Windeweer. EPS verving de originele demper door een rvs-absorptiedemper met links en rechts een dubbel ovaal eindsierstuk van 88×74 mm per stuk. De demper werd matzwart gelakt, zodat ie nog iets minder opvallend is en de eindsierstukken mooier uitkomen. Na deze ingreep is het geluid iets sportiever en donkerder dan origineel en geheel naar wens van de klant. Dus: wil je een sportievere sound, of anders gevormde eindstukken? EPS levert maatwerk en dan is (bijna) alles mogelijk!

Info: EPS Uitlaten B.V., Nieuwe Compagnie 23, 9605 PX Kiel-Windeweer, T. +31(0)598 350 335, E. info@uitlaten.com, Open: dinsdag-zaterdag 08.00-17.30 uur (maandags gesloten).

Hellen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos