banner

ENGEL heeft de garantie van de MT35F-G3ND-V en de ENGEL MT45F-G3ND-V naar 5 jaar verlengd!

De ENGEL MT35F-G3ND-V en de ENGEL MT45F-G3ND-V zijn de nieuwste koelboxen van ENGEL. Deze koelboxen hebben de legendarische, jarenlang beproefde swing compressor, geheel nieuw ontworpen elektronica en een digitale controller.

Je kunt hiermee de temperatuur en onderspanning regelen en ook is het mogelijk te kiezen uit Celsius, of Fahrenheit. Geheel nieuw is de duurzame LED binnenverlichting met magnetische aan- en uitschakelaar. Omdat de innovatie bij ENGEL niet stilstaat, zijn de boxen zo ontworpen, dat ze ook probleemloos op zonnepanelen kunnen functioneren. De behuizing is niet vergeten: deze heeft een metalen body zoals je gewend bent en is gespoten in een tijdloze metallic-antraciet kleur, waardoor deze er robuust en stoer uitziet. Uiteraard hebben deze nieuwe boxen ook degelijke sluitmechanismes, zoals rvs-scharnieren én een rvs-sluiting aan de voorzijde. Uiteraard zijn alle andere modellen ook nog gewoon leverbaar en even betrouwbaar als altijd. Op deze boxen zit ook nog altijd 3 jaar garantie! Te verkrijgen bij ENGEL EUROPE in Haps. Voor meer informatie stuur een email en/of kijk op de website: info@engel-europe.nl, www.engel-europe.nl .

ENGEL EUROPE, RKG Technische Groothandel, Kalkhofseweg 2, 5443 NA  HAPS, tel. 0485372091. Openingstijden: ma-vr van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur, zat. van 09:00 tot 12:00 uur.

Hellen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos