Monster Jam komt in 2024 terug naar Arnhem

Monster Jam keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke monster truck stadion tour komt naar ons land met nog meer actie, races en stunts dan voorheen. Op 11 en 12 mei 2024 kan het publiek weer vol adrenaline genieten van de ronkende motoren van onder andere Grave Digger, El Toro Loco en Megalodon in GelreDome, Arnhem. Ga naar www.monsterjam.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

Nissan onthult Hyper Urban concept in aanloop naar Japan Mobility Show

In de aanloop naar de Japan Mobility Show 2023 die later deze maand in Tokyo plaatsvindt, onthult Nissan stapsgewijs drie volledig elektrische conceptmodellen. Het merk trapt af met de digitale onthulling van de Nissan Hyper Urban.

CAMPWERK presenteert 2 nieuwe daktenten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht (4-8 oktober)

De daktent is momenteel het snelst groeiende kampeermiddel in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken het gemak, de mobiliteit en de flexibiliteit die een daktent biedt. Het Duitse CAMPWERK is sinds 2010 actief op deze markt en toont op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs maar liefst 2 nieuwe daktentmodellen voor Nederland. De CAMPWERK Good Vibes en de iKamper Blue Dot Voyager (BDV).

Elektrische Pole to Pole-expeditie passeert de evenaar

Mijlpaal tijdens bijzondere reis met Nissan Ariya

Chris en Julie Ramsey zijn de evenaar gepasseerd tijdens hun unieke expeditie. Zij zijn de eerste ter wereld die met een elektrische auto – een Nissan Ariya – van de magnetische noordpool naar de zuidpool in Antarctica rijden.

Vernieuwde Audi Q4 e-tron: krachtiger, grotere range en nóg meer rijplezier

De Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de sterke groei van Audi’s EV-verkopen gedurende de eerste helft van 2023 (+ 51,2 procent). Nu heeft Audi beide modellen ingrijpend verbeterd, met een aangescherpte afstemming van het onderstel, een vernieuwde en efficiëntere aandrijflijn, meer vermogen, een groter rijbereik tot 547 kilometer en snellere laadtijden. Daarbij krijgt de Q4 e-tron nu een nieuwe, karakteristieke sound.

Ford breidt aanbod uit met allereerste Ranger Plug-in Hybrid

Ford breidt het aanbod van de Ranger verder uit met een plug-in hybrideversie. Als eerste pick-up in zijn segment combineert de Ranger volledig elektrische aandrijving met maximale veelzijdigheid voor vrijetijdsbesteding en uitstekende betrouwbaarheid voor professionals, zoals klanten inmiddels gewend zijn van Europa’s bestverkochte pick-up.