Epische reis van Pool tot Pool in Nissan ARIYA gaat van start

Brits stel op unieke expeditie met volledig elektrische auto. Vandaag zijn Chris en Julie Ramsey, avonturiers die uitsluitend met elektrisch aangedreven auto’s op expeditie gaan, begonnen aan hun reis van de Noordpool naar de Zuidpool. Tijdens hun expeditie rijden ze per Nissan ARIYA meer dan 27.000 km door Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Het plan is om in december van dit jaar de meest afgelegen plaats ter wereld, de Zuidpool op Antarctica, te bereiken.

Succesvolle kennismaking met de Iveco in Polen voor Anja van Loon

Afgelopen week hebben Anja van Loon, Floor Maten en Suzanne Peek voor het eerst samen in de Iveco Powerstar gereden. Tijdens een uitgebreide test in Polen met het team van De Rooy, die de truck bouwt, hebben zij de truck leren kennen en zijn ze beter ingespeeld op elkaar. Over drie weken vindt de Morocco Desert Challenge plaats en volgt de echte vuurdoop voor het vrouwelijke truckteam.

De Kia EV9: SUV met nieuwe user experience dankzij superieur design en technologie

Kia Corporation heeft vandaag alle details vrijgegeven van de EV9, de eerste elektrische SUV van het merk met drie volwaardige zitrijen. Het nieuwe topmodel van Kia is het toonbeeld van nieuwe denkwijzen, innovatief design en state-of-the-art technologie, en speelt daarmee een grote rol in de transformatie van het merk naar een aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen in het tijdperk van elektrificatie.

Bouw uw eigen avontuur: LEGO Icons introduceert Classic Defender 90-set

De LEGO Group en de Defender vieren samen het 75‑jarige bestaan van Land Rover, met een nieuwe set: de LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90. De set bestaat uit 2.336 onderdelen en is compleet met alle accessoires voor een offroad‑expeditie.

Iconische Ford Bronco zet koers richting Nederland

Ford heeft vandaag aangekondigd dat de legendarische, Amerikaanse Ford Bronco 4×4 binnenkort voor het eerst besteld kan worden in geselecteerde Europese markten waaronder Nederland.

De Kia EV9: baanbrekende elektrische SUV met gedurfd en elegant design

Kia heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe EV9, de nieuwe elektrische SUV van Kia met drie volwaardige zitrijen. Voor Kia markeert het topmodel een belangrijke stap in de transformatie van het merk naar een rol als aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen.