Per 1 juli a.s. wijzigen opnieuw de BPM-tarieven voor nieuwe personenauto’s. Het belastingtarief wordt vanaf dat moment berekend op basis van de CO2-uitstoot volgens de nieuwe, strengere WLTP-meting ter vervanging van de oude NEDC-meting. Deze wijziging pakt goed uit voor Mitsubishi Motors. Afhankelijk van het model en de uitvoering resulteert de BPM-wijziging in een prijsverlaging tot soms wel duizenden euro’s.

Om de SUV’s van Mitsubishi Motors nóg aantrekkelijker te maken, zijn de Mitsubishi ASX, Eclipse Cross en Outlander PHEV nu tijdelijk leverbaar met stapelvoordeel. Bovenop de prijsverlaging per 1 juli profiteer je ook nog van een voorraadkorting en extra zomervoordeel.

Mitsubishi ASX

Zo is de Mitsubishi ASX 2.0 CVT Intense inclusief € 1.500,- stapelvoordeel leverbaar voor de rijklaarprijs van € 33.490,-. Deze recent vernieuwde, robuuste SUV is standaard uitgerust met onder andere 18-inch lichtmetalen wielen, led-koplampen, het SDA-multimediasysteem met 8-inch touchscreen en geïntegreerde TomTom-navigatie, cruise control en parkeersensoren.

Mitsubishi Eclipse Cross

Het stapelvoordeel voor de Mitsubishi Eclipse Cross met 120 kW (163 pk) sterke 1.5 turbomotor bedraagt maar liefst € 3.500,- en geldt voor de extra stoere Black Edition. Voor de aantrekkelijke rijklaarprijs van € 37.490,- kun je rekenen op led-koplampen, dual-zone climate control, het SDA-multimediasysteem met Apple CarPlay, verwarmbare voorstoelen en het indrukwekkende Rockford Fosgate premium audiosysteem.

Outlander PHEV

Tot slot de Mitsubishi Outlander PHEV, de bestverkochte plug-in hybride ter wereld met standaard vierwielaandrijving en een systeemvermogen van 165 kW (224 pk). Deze is nu leverbaar voor de rijklaarprijs van € 40.490,- dankzij € 3.000,- stapelvoordeel. Het gaat dan ook nog om de rijk uitgeruste uitvoering Intense+ met onder andere 18-inch lichtmetalen wielen, SDA-multimediasysteem met 8-inch touchscreen en geïntegreerde TomTom-navigatie, Multi Around Monitor parkeerhulp, verwarmbaar stuurwiel en elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak. Overigens kent de Outlander PHEV geen levertijd!

Tijdelijk beschikbaar

De SUV’s van Mitsubishi Motors zijn allemaal standaard voorzien van een automaat, vijf jaar fabrieksgarantie en vijf jaar mobiliteitsservice. Afhankelijk van het model bedraagt het maximum trekgewicht 1.300 tot 1.600 kg, waarmee de SUV’s uitstekend geschikt zijn als caravantrekker. Het stapelvoordeel is geldig bij aankoop in de actieperiode tot 30 juni 2020 en bij registratie op uiterlijk 31 juli 2020.

– Persbericht