banner

Shelby F-250 Super Baja

Shelby F-250 Super Baja

Mocht je een liefhebber zijn van de Ford F-150 Raptor, maar nog wat groter en ruiger wilt, kies dan voor de Shelby F-250 Super Baja! En wees er wel snel bij, want Shelby zal er dit jaar maar 250 van bouwen!

Onder de motorkap huist de Ford 6.7 liter turbodieselmotor van 475 pk/354 kW/1.424 Nm. Het onderstel is flink aangepakt; zo is er een BDS lift ondergebouwd, een dubbele stuurstabilisator en nieuwe reactie armen. Verder zien we nog Fox 2.5 verstelbare coilovers met achter met extern reservoir.

Voor betere prestaties in het terrein zijn er 18 inch wielen met 37 inch BFGoodrich banden. Achterin de laadbak staan nog twee full-sized reservewielen. Verder monteerde Shelby een andere motorkap met ventilatiegaten. Voor- en achterbumper werden gepoedercoat. LED light bars zie je onder de grille en op de rollaar achter de laadbak. Shelby heeft de spatbordverbreders in de kleur van de auto gespoten. Inzittenden stappen makkelijk in dankzij ‘power steps’.

In het interieur zijn de stoelen met leer bekleed en voorzien van Shelby logo’s. Verder is er her en der rvs en koolstofvezel gebruikt.

Kosten voor het lieverdje 124.805 dollar, inclusief de Ford F-250 Lariat Ultimate 4×4 als donorvoertuig.

Shelby F-250 Super Baja

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos