Bollinger B2

Bollinger is een nieuwkomer op de pick-up markt. Het bedrijf komt met een elektrische ‘Defender-achtige’ pick-up en geeft ‘m 614 pk/922 Nm mee, dankzij twee elektromotoren, verbonden met een extra groot 120 kilowatt-uur accupack. De auto moet in 4,5 seconden van 0 naar 100 km/uur gaan en een topsnelheid van 160 km/uur hebben. Productiestart staat op 2020.

Bollinger B2

GMC Hummer EV

General Motors wil de naam Hummer doen herleven met een volledig elektrische auto. Naar verwachting zal de Hummer EV 1.000 pk ophoesten en in 3 seconden van 0 naar 100 km/uur sprinten. Te verwachten in 2022.

GMC Hummer EV

 

RAM Rebel TRX

De Ram Rebel TRX moet de concurrentie aangaan met de Ford Raptor F-150. Het is een concept pick-up uit 2016, die in 2021 op de markt moet komen. De 4WD-uitvoering moet een 707 pk supercharged V8 krijgen ingebouwd, afkomstig uit de Challenger SRT Hellcat.

Hyundai Santa Cruz

Hyundai lijkt ook een graantje te willen meepikken uit de snel groeiende pick-up ruif. In 2015 stond het prototype al op de Detroit Auto Show, maar naar verwachting zal ie in de nabije toekomst pas productierijp zijn. De Santa Cruz krijgt geen ladderchassis, maar een monocoque. Geruchten willen, dat de auto zeker een zes cilinder lijn diesel zal meekrijgen.

Lordstown Motors Endurance

De Lordstown Motors Endurance elektrische pick-up is het eerste product van de fabrikant, die GM’s Lordstown Complex in Ohio overnam. De aandrijving van de auto komt van vier elektromotoren op de wielen en levert in totaal 600 pk. LM had inmiddels een prototype gereed willen hebben , dat gepresenteerd zou worden op de North American International Auto Show in juni 2020 en een productiemodel moet in november klaar zijn.

Lordstown Motors Endurance

 

Rivian R1T

De Rivian R1T is een puur elektrische pick-up. Krijgt 800 pk mee, moet 5.000 kg kunnen trekken en gaat in 3 seconden van 0 naar 100 km/uur. Met 180 kWh kan je meer dan 400 mijl rijden. De auto moet in de loop van dit jaar op de markt komen.

Neuron T/One

De Neuron T/One is één uit een serie elektrische auto’s, die van deze nieuwe autofabrikant uit Californië te verwachten is. Behalve deze foto zijn er weinig gegevens over deze pick-up bekend, maar het platform zou worden gedeeld met andere auto’s uit de Neuron stal.

 

 

Tesla Cybertruck

Tesla liet de Cybertruck in november 2019 aan de buitenwereld zien. Voordat ie echt op de weg verschijnt, zal er nog wel wat aan veranderen, maar eind 2021 moet de productieversie gereed zijn. Er komen varianten met 1-, 2- en 3 motoren en die verschillen waarschijnlijk nogal in prijs.

VW Atlas Tanoak

In 2018 stond ie al op de New York Autoshow en het was de Volkswagen-uitvoering van de Honda Ridgeline. Er is nog geen groen licht voor de Atlas Tanoak, maar dat VW in de USA er serieus de concurrentie met GM en Ford wil aangaan, staat vast. Het comfort moet vergelijkbaar zijn met dat van een gemiddelde crossover. Als ie komt, dan op z’n vroegst in 2021.

VW Atlas Tanoak