De Nissan QASHQAI N‑Motion is gebaseerd op de uitvoering N‑Connecta. Behalve van de toch al rijke standaarduitrusting is de N‑Motion-uitvoering ook voorzien van zilverkleurige bumperbescherming voor en achter, bijpassende zilverkleurige spiegelkappen, dakrails en een panoramisch dak. Adaptieve led‑verlichting en lichtmetalen 19‑inchwielen maken de exclusieve uitstraling compleet.

Opvallende oranje stiksels
Het interieur van de QASHQAI N‑Motion heeft dankzij nieuw ontworpen voorstoelen een premium makeover gehad. De stoelen zijn voorzien van exclusieve oranje inzetstukken op de zijwangen en dito stiksels over de gehele stoel. De opvallende stiksels komen terug in de kniekussens aan weerszijden van de middenconsole – bij de versnellingshendel – en in de binnenbekleding van de voorportieren en langs de bovenzijde van de bergruimte tussen de voorstoelen. De vier sportieve vloermatten, eveneens met oranje stiksel, maken het geheel af.

Voor extra bescherming van de bagageruimte is de Nissan QASHQAI N‑Motion uitgerust met een mat die de gehele laadvloer bedekt.

Naadloze verbinding tussen auto en bestuurder
Standaard is de QASHQAI N‑Motion voorzien van het nieuwe NissanConnect, het geavanceerde infotainmentsysteem van Nissan. De Nissan Intelligent Mobility-technologie zorgt voor een naadloze, intuïtieve verbinding tussen de bestuurder en zijn auto, wat de gebruikservaring van de bestuurder verder verbetert. Functies als stemherkenning, Find My Car, Over The Air map- en software-updates zijn standaard, net als een snelle zoekfunctie en Apple CarPlay en Android Auto.

Met de rijke standaarduitrusting biedt de Nissan QASHQAI N‑Motion uitzonderlijk veel waarde tegen een scherpe prijs. De meerprijs ten opzichte van een N‑Connecta uitvoering bedraagt slechts 1750 euro, terwijl het N‑Motion pakket een waarde vertegenwoordigd van maar liefst 3.200 euro.

De Nissan QASHQAI N‑Motion-uitvoering is leverbaar in combinatie met de 1.3 benzinemotor.

– Persbericht