iKamper innovatie

Vorig jaar kwam iKamper in Nederland en België op de markt met de Skycamp; de eerste hardcover daktent die met een slaapoppervlak van 190 x 210 cm plaats biedt aan het hele gezin. We zijn nu een jaar verder en er komt opnieuw een innovatie van dit Koreaanse merk: de X-Cover. De X-Cover biedt eveneens plaats aan het hele gezin en heeft daarnaast een uniek dragersysteem op het dak. In gesloten toestand van de daktent kan je hiermee een fiets, kajak of iets anders tot een gewicht van 30 kg meenemen op je dak.

Een andere innovatie is de manier van sluiten. De X-Cover sluit je door middel van de ritssluiting aan de zijkant, tussen de waterdichte bodem en deksel. Deze gepatenteerde PVC hoes is geïntegreerd en wordt met een stevige waterdichte ritssluiting gesloten. Ondanks zijn grootte, is de X-Cover met slechts 55 kg ook geschikt voor kleinere voertuigen.

De X-Cover is inmiddels bij de iKamper dealers in Nederland en België te bezichtigen. Ga naar www.ikamper.nl voor een dealeroverzicht, prijzen en accessoires.

Technische gegevens X-Cover

 Gewicht: 55kg

 Afmetingen

 gesloten: 190cm x 115cm x 36cm

 geopend: 230cm x 185cm x 110cm

 Slaapplekken: 3 volwassenen / 2 volwassenen & 2 kinderen

 Maximaal gewicht op de dragers: 30kg

 Bodem: aluminium honingraatstructuur

 Dikte matras: 6,5cm

 Prijs € 3.199,-

iKamper