Robuuste Bushcamp

De robuuste Bushcamp is o.a. voorzien van een goed bed, complete keuken (aan de achterzijde van de caravan) en een Batwing luifel voorziet in de bescherming tegen regen en zon zowel aan de zijkant als aan de achterkant van de caravan. De buitenkeuken is daarmee ook overdekt. Verder voorziet de accu in de verlichting, ook wanneer je eens niet de beschikking hebt over een 230 V aansluiting. De onafhankelijke vering en robuust Knott-chassis zorgen ervoor dat de Bushcamp overal volgt, ook in het meest onherbergzame gebied.

Klein kamperen, met alles erop en eraan

Voor wie houdt van eenvoudig kamperen, maar toch ook wat luxe wil, is een minicaravan een wellicht onbekend alternatief. Zo veel zie je ze ook nog niet. Maar dat verandert. Met het compacter worden van auto’s en beperkte trekvermogen (ook in relatie tot de ontwikkeling van elektrische auto’s), zijn compacte kampeermiddelen onder de aandacht. Sinds januari van 2018 is het Slowaakse merk Procamp in Nederland actief. Dit bedrijf bouwt al sinds 2010 verscheidene minicaravanmodellen.

Minicaravanhuren.com biedt de mogelijkheid om zelfs met een Fiat Panda met trekhaak met een caravan te gaan kamperen. De Procamp Escape heeft een eigen gewicht van slechts 520 kg en een maximaal toegestane massa van 750 kg. Een B-rijbewijs is in de meeste gevallen voor zowel de Escape als de Bushcamp niet nodig.

Prijzen

Op de website www.minicaravanhuren.com zijn tarieven en voorwaarden te vinden. Een week minicaravanhuren kan al vanaf € 350,- incl. BTW. Ophaalpunt is bij Caravan Centrale Leuvenheim, vlakbij Zutphen. De nieuw Bushcamp is beschikbaar per april, de Escape per direct.

Minicaravanhuren.com is een initiatief van Caravan Centrale Leuvenheim en Procamp Minicaravans.

Bezoek ons op 26 en 27 januari op de Open Dagen Caravan Centrale Leuvenheim. Tevens zijn we 24 maart aanwezig op de 4×4 Vakantiebeurs in Loon op Zand. ProCamp ProCamp