De wedstrijd wordt op zaterdag van 15 uur tot en met 23:30 uur en op zondag vanaf 07:30 uur tot en met 15 uur gereden: acht proeven in een compact en uitdagend programma met veel kilometers. Er is een comfortabel bivak met uitstekende voorzieningen, restaurants die heerlijke maaltijden serveren en gelegenheid om de wedstrijd van dichtbij mee te maken.

Off-road Park Fursten Forest is in het weekeinde van 23 en 24 februari 2019 volledig beschikbaar voor de wedstrijd. De organisatie heeft in het uitdagende terrein snelle routes geselecteerd en acht verschillende roadbooks geschreven met een totale lengte van meer dan 200 kilometer. We gaan racen!

Zand, gravel, bossen, alles zit erin. Door de ongekende mogelijkheden van het terrein komt hier iedere off-road liefhebber aan z’n trekken. Vol gas over het gravel, driftend door de bochten, navigatie in de prachtige bossen en racen over een brede tankbaan, om hier te winnen moet je alles kunnen!

Ook aan de assistentie en de fans is gedacht: de Rally Taxi brengt je naar een kijkpunt diep in het terrein voor ‘Bratwurst & Lagerfeuer’. In het bivak sta je middenin de actie tijdens de service en dankzij de uitstekende restaurants is het op Fursten Forest prima toeven!

De video, meer informatie over de wedstrijd en de reglementen vind je op www.24ff.nl

Inschrijven kan op www.stgnta.nl. Er is plek voor maximaal 60 teams!

Heb je vragen, neem dan contact op met de organisatoren Michael Harmsen en Niels Hatzmann, via info@24ff.nl.