Lexus is opnieuw de officiële autopartner van het Internationale Film Festival in Venetië. Over iets meer dan een maand gaat het grote filmfestival van start, waarbij er een hoofdrol is weggelegd voor de gloednieuwe Lexus LBX.

Voor het zevende jaar op rij is Lexus de officiële autopartner van La Biennale di Venezia, zoals het internationale filmfestival officieel heet. De relatie tussen Lexus en een van ’s werelds oudste filmfestivals versterkt de waarden die Lexus deelt met de filmindustrie, met als doel mensen onvergetelijke ervaringen en mogelijkheden te bieden en ze onder te dompelen in een nieuwe wereld.

  • Lexus is opnieuw de officiële autopartner van het Venice International Film Festival, La Biannale di Venezia, voor het zevende opeenvolgende jaar
  • Volledig nieuwe Lexus LBX krijgt prominente rol in vloot van geëlektrificeerde Lexus-modellen tijdens het festival
  • De 80ste editie van het festival vindt plaats van 30 augustus tot 9 september

LEXUS ELECTRIFIED

Verschillende geëlektrificeerde Lexus-modellen verzorgen het vervoer van filmmakers, acteurs en verschillende beroemdheden tijdens het festival, dat loopt van 30 augustus tot 9 september. Onder anderen zullen acteurs Zendaya (Spider Man: No Way Home), Mike Faist (West Side Story), Josh O’Connor (The Crown) en Caroline Murino (Casino Royale) op de rode loper verschijnen.

LEXUS LBX

De geheel nieuwe LBX, de kleinste Lexus tot nu toe, is een zeer belangrijk model dat de pioniersgeest van innovatie weerspiegelt die het merk al zo lang kenmerkt. Het model breekt met de conventies van luxe auto’s en biedt stijl, comfort en een rijervaring die Lexus naar een levendige nieuwe markt in Europa brengt.

MAGISCHE SFEER

Paolo Moroni, directeur van Lexus Italië, zei: “Ook dit jaar dragen we bij aan de magische sfeer in Venetië tijdens het filmfestival en bieden we gasten de kans om te genieten van de ultieme Lexus-ervaring. We zijn er bijzonder trots op dat we de nieuwste toevoeging aan ons productassortiment naar dit belangrijke podium brengen, de LBX – een SUV die eigentijdse ideeën op het gebied van design en technologie omarmt met behoud van de kwaliteiten die het merk Lexus onderscheiden.”