banner

De Polestar Precept in detail

De Polestar Precept in detail

Polestar geeft vandaag meer informatie over de Precept vrij. De concept car toont de toekomstvisie van het merk op het gebied van duurzame interieurmaterialen, hightech HMI en design. Na de digitale onthulling in februari toont Polestar-CEO Thomas Ingenlath nu in Göteborg, Zweden de Precept in detail.

De naam “Precept” werd gekozen om de rol van de concept car te benadrukken bij het uiteenzetten van de intenties van Polestar. De Precept is een manifest van hetgeen Polestar gaat brengen in de toekomst. De auto is een belangrijke mijlpaal voor Polestar als een op zichzelf staand merk, met een unieke designfilosofie die stevig verankerd is in de merkwaarden: puur, vooruitstrevend en performance.

“Mensen vragen me vaak over de toekomst van Polestar, en natuurlijk laten we onze toekomstige modellen nog even niet zien”, zegt Thomas Ingenlath. “De Precept toont waar we naartoe gaan – onze ontwerprichting, onze ambities over duurzaamheid en de geweldige digitale gebruikerservaring die onze toekomstige modellen zullen bieden. De Precept toont onze toekomst, niet als een mooie droom of iets uit een sciencefictionfilm. Dit is onze realiteit die komen gaat”.

– Persbericht

Polestar Precept

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X